Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
Sziasztok
Új PC-re telepítettem Win11 Home edition-t, be is jelentkeztem a Microsoft accountommal, amin keresztül az előző rendszer aktiválva volt minden probléma nélkül. Viszont most sehogy sem sikerül aktiválnom miután bejelentkeztem a gmail-es account-ommal.
Valaki tudna segíteni mit próbáljak? AHogy olvasom bejelentkezés után egyből aktiválódni kellene, de ez valamiért nem sikerül neki. Ahogy emlékszem a régi rendszeren is mikor újratelepítés volt, csak simán bejelentkeztem a gmail-es accountommal és már egyből aktiváltat írt. Most valamiért nem sikerül neki.... valaki tudna segíteni mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest