-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
én is utálom a csempéket. De a Win7-hez szokott családot nehezebb lett volna átszoktatni a Win10-re, így ment fel a 7-esnél újabb, de a Win10-nél gyorsabb 8.1 egy Start menü progival. Még az elején mókoltam AeroGlassal is, laikus meg nem mondta volna, hogy nem Win7. Azóta utóbbit elhagytam, maradt a StartMenü program, tökéletesen bevált. Így kényelem szempontjából egy 4.gen core i Pentiumra is ez került a 10 helyett. De mivel ott van Win10-es laptop is, lehet, hogy idővel le fogom cserélni, hiszen napi használatban kb. mindegy, a böngésző ugyanúgy nyílik meg, ha meg valami gond van a géppel, úgyse mernek belenyúlni, mindegy, hogy 10 vagy 8.1.Hogy ON is legyek kicsit: ezért lesz furcsa majd a Win11-re áttérítés, mert ott is a leglátványosabb változás a külalak, és az egyszeri user azt szokja meg a legnehezebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is utálom a csempéket. De a Win7-hez szokott családot nehezebb lett volna átszoktatni a Win10-re, így ment fel a 7-esnél újabb, de a Win10-nél gyorsabb 8.1 egy Start menü progival. Még az elején mókoltam AeroGlassal is, laikus meg nem mondta volna, hogy nem Win7. Azóta utóbbit elhagytam, maradt a StartMenü program, tökéletesen bevált. Így kényelem szempontjából egy 4.gen core i Pentiumra is ez került a 10 helyett. De mivel ott van Win10-es laptop is, lehet, hogy idővel le fogom cserélni, hiszen napi használatban kb. mindegy, a böngésző ugyanúgy nyílik meg, ha meg valami gond van a géppel, úgyse mernek belenyúlni, mindegy, hogy 10 vagy 8.1.