Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs #4743 üzenetére
Jogos.
-
moleculez
veterán
Here Transit- tal mivan? Csak W10 alatt nem elerheto, vagy megszunt teljesen?
-
Zsoti90
csendes tag
mennyi idő míg feltelepíti?, mert megpróbálkozok vele az este, de csak ha nem órákig csinálja
-
Zsoti90
csendes tag
Halihó, egy gyors kérdés. Megéri felrakni most a win 10-et? Olvastam, hogy valakinek egészen rendben megy valaki szenved vele, nem olyan sürgős, de kíváncsi lennék, ha használható a mindennapokban megnézném magamnak
-
Lacics25
aktív tag
Szia!
"Nálam semmi gond az üzemidővel. Ha használom, persze, merül, de standby-ban nagyon jól bírja, simán van 8.1 szint szerintem."
Valóban, ha nem használod, nem merül.
Azonban ha használod, a szokásos használat mellett 60% helyett 25%-ra merül estére. Mint egy középkategóriás droid. Nem fogható rá a kezdeti frissítésekre, azon már túl kellett essen.
Személy szerint nagyon csalódott vagyok, mert szinte tökéletesen működik, de ez így használhatatlan! -
Ferikupak
csendes tag
Ez a build tudja az android apokat
-
chipesz
őstag
Most tettem vissza a 8.1-et, először azért, mert nem töltötte le 10-re a frissítést, ráadásul folyamatosan fogyott a hely, pedig már semmi törölhető nem maradt, aztán 10 MB hely már nem volt valami fasza.
Ezen is akartam maradni, de már annyira megszoktam a 10-et, hogy ez már egyáltalán nem tetszik. (Hozzáteszem, előtte tetszett). Minden olyan hatalmas rajta, hogy olyan érzésem van, mintha vakoknak készült volna. Remélem egyből a 10-et fogja leszedni és nem akarja a 8.1 Update1-et előtte feltenni.
-
Zolly444
aktív tag
Hol az istenbe találom a hard resetet? Felraktam 8.1ről(cirka 2óra letöltéssel együtt) és állítólag jót tesz neki egy HR. de sehol nem találom a beállításokban.
Edit: Megtaláltam. Bár nem értem a helyét. Majd megszokom. (Kénytelen leszek)
-
consono
nagyúr
Hát, nekem ez egyértelműen rosszabb minden téren, mint az 512... Nyomok még egy HR-t, hátha...
-
burasu4
senior tag
A Zárolási képernyőn ki tudok választani 5 alkalmazást, h mutassa ha vmi történt. A listából az egyik az MS Időjárás. Az mit mutat? A WhatsApp -ot hiába állítom be, nem jegyzi meg. Másnál?
Köszi. -
honeker
őstag
Vissza ment a 8.1......sokat javult 166 hoz képest de van még mit javitani .
-
Tapipapi
tag
Írtam már Lumia 930 fórumban, de hátha valakinek kedvet csinálok az utolsó buildhez. Lumia 930-on használom 1 napja a wp 10-et. Több build kimaradt, mert 8.1 nálam jobban beváltnak és stabilabbnak tűnt, azonban ez a build számomra már mindennapos használat mellett is jónak tűnik. Képernyő feloldás késik, de már jóval kevesebbet, kamera app indul és nem fagy le, gyors a rendszer, nem fagyott le, nem indult újra, az értesítési sáv minden ikonja még nem villogott egyszerre, mint a régebbi buildeken és az akku idő (igaz főleg a készenléti időről van tapasztalatom) egész meggyőző. Utóbbi pl. éjféltől reggel 8-ig merült 1%-ot a telefon, szerintem ez korrekt. Vannak apróbb hibák, de egész használható.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #4694 üzenetére
egy youtube-os videót tölts le mp4 360p-ben és azt nézd meg a gyári lejátszóban
ha azt sem viszi a gyári lejátszó,akkor az furcsa -
Clemi
veterán
Lehet hogy én vagyok a béna, de nekem egyrészt a Lumia Camera indul alapértelmezettként, (ami nem változtatható) másrészt azon belül a beállításoknál az alkalmazások menüben semmi nincs, az áruházat akarja indítani, de ugyanez a helyzet a Lumia Camera leváltására készülő "Kamera" alkalmazással is.
Vagy másnál ott van a QR kód olvasó?
(#4716) consono Nekem simán a Fájlok könyvtárban van a OneDrive-on és komolyan lövésem nincs hogyan és miért, de letöltődik az egész mappa a zenék könyvtárba.
-
rbertkrl
aktív tag
Másnak is eltűnt a messaging app a telefonról 10536 hr után?
-
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #4708 üzenetére
Nálam úgy néz ki a csengőhang történet, hogy még a WP8.1 alatt gyártottam egy Ringtones mappát és azt tömtem meg mindenféle mp3 csengőhanggal, olyanokkal is, amiket még az E72-n használtam, de oda kerültek a ZEdge-vel leszedett hangok és a ringtones maker-el készített hangok is. Ezt felnyomtam a OneDrive mappába, és azóta minden egy HR-nél illetve mikor reinstall van nulláról, az alkalmazásokkal, sms-ekkel együtt ez a mappa is visszakerül a telefonra és a jelzések, csengőhangok beállításnál látszik is az összes hang.
Van viszont egy komoly kérdésem megint! A korábban a kereső alatt elérhető QI kód olvasó most hová költözött, mert sehol nem találom? Kikerült teljesen? Csak hogy tudjam, kell-e keresnem 3rd alkalmazást.
-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails #4708 üzenetére
hát akkor így jártam.
-
viewdetails
addikt
válasz
consono #4706 üzenetére
Hogyasszongya a Májküldzsekszon, hogy jú ár nát ölón
Egyébként sorry, mert nekem is a szám jár, erre a buildre nem volt időm visszamásolni a hangokat, gyáriakat használtam. Megnéztem, az előző buildeken látszódó csengőhangok itt nem jelennek meg.
-
honeker
őstag
A skype nem tud megosztani képet valoszinű megy vissza a 8.1
-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails #4705 üzenetére
Nincsenek speciális karakterek
Sherlock.mp3, csak a genre kitöltve...
Ez valami bug lesz, vagy nálam valami nyűg, a ringtone maker meg a zedge sem tud csengőhangot menteni, beállítani..
-
consono
nagyúr
Ti tudtok egyedi mp3 csengőhangot beállítani? Nálam nem mutatja a hangok között, hiába másolom be a régi csengőhangjaimat... Pedig a műfaj is ki van töltve...
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci #4698 üzenetére
Ez nálam is így van 930-on. A fényképek és a kamera rész még nagyon nincs kész ahogy észrevettem. Nem kezdem el felsorolni, de még ez az egész terület eléggé sántítva működik, de legalább működik
Más kérdés: A "takarékos üzemmód"-ban van egy tétel, konkrétan a "Windows Default Lock Screen" ami csak a háttérben, de fogyaszt. Néztem egy 8.1-es telót, azon nincs ilyen. Ez vajon mi akar lenni?
-
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #4697 üzenetére
Nálam semmi gond az üzemidővel. Ha használom, persze, merül, de standby-ban nagyon jól bírja, simán van 8.1 szint szerintem. Kb. másfél naponta töltöm, és úgy, hogy nem is hagyom teljesen lemerülni.
Melegedés: lehet, hogy jobban melegszik, mint a 8.1, nekem nem tűnt fel. Alap dolgoknál nem melegszik, netezés közben langyosodik, játék, videó, navi alatt meg a 8.1 is rohadtul melegedett már. Napon meg forró, navigálás közben meg előfordult már, hogy lekapcsolta magát túlmelegedés miatt egy korábbi W10 build. Az újat nem tudom.
Újraindítás tényleg fárasztóan lassú, storage checket nem nyomogatom, így azt nem tudom.Ami viszont feltűnt, hogy pár napja a Lumia camera nem csinált külön sima és highres képet, hanem a sima néven tárolta el a highres képet, kicsit meg nem is mentett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest