- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
honeker #12324 üzenetére
Igen? Akkor újabb 2 frissítés ami a 930-amra nem érkezett meg. A Kapcsolatokban az előzmények még mindig nincsenek jele ami azért is vicces mert a 920-amra megérkezett az a frissítés is... De például az Üzenetek app-ra meg megkapta a 930 is a frissítést, de az Office frissítések meg még mindig sehol. Ki érti ezt..
-
scyllarus
veterán
válasz
honeker #10895 üzenetére
Nekem csatlakozik automatikusan, ebből a szempontból még a droidnál is jobb. Amikor elfordítom a kulcsot, a kocsi automatikusan keresni kezdi, egy ideig villog a felirat, aztán, ha nincs aktív BT-s teló, a felirat eltűnik. Azt hittem, ilyenkor már nem keres, Samsunggal, ha véletlenül későn kapcsoltam a telón be a BT-t, már csak manuálisan tudtam csatlakoztatni. WP-nál akármikor kapcsolhatom, csatlakozik automatikusan. (Gyári Nissan fed. computer, nem utólagosan felszerelt valami, ha ez számít)
-
válasz
honeker #10892 üzenetére
azert a honda motorral vannak gondok ... igaz w10-en meg az os elkeszultevel ...
Ket toketlen banda ...
Nagy az uborka szezon ... johetne egy os frissites , kamera alul exponalas javitassal ,@ bug , groove es nehany ms program ikonjanak megjelenesere az alkalmazasok listaban , torles utan bent marado alkalmazas csempe a listaban , igy hirtelen nalam csak ezek a bugok vannak .. ja es nem artana ha az edge elmentene a lhasznalo nevet is es nem ak a jelszot.. bar ne sirjak anno az ie wp8 alatt semmit sem jegyzett meg , mert ugy mond cookie-t hasznal... -
válasz
honeker #10890 üzenetére
Az 5800 imadtam , foleg miutan kapott egy ket sw frissitest , mert amivel kijott az csak egy atszabott s60 v3.2 volt , semmi gorgeto rutin es egyebb hasznalatot konnyito megoldas , azt valtotta nalam a 701 , sw es egyebek teren kellemes volt a hasznalata , de mar keson jott a nokia toketlenkedese miatt.. valahogy az ms-nel is ezt latni.. alando csuszasok amik nem viszik elore a szekeret , meg szerencse hogy a copy paste nem divat naluk , mint a fent emlitett 5800 kis millio valamiben csonkitott alvaltozatai...
-
válasz
honeker #10882 üzenetére
Nalam is rezgett anno a lec a spica vs nokia5800 kozt , de az utobbi mellett dontottem , mint megszokott symbi platform, azert a spicanak pontosabban a droidnak akkor nagyon sok gyerek betegsege volt.
Aethelstone
Bar soknak tunik a 110 millio , de elenyeszo a droid felhasznalok tabora mellett ...
Elvileg felrakhato a xiaomi mi4-re ,de akkor csak win futhat rajta, meg aztan egy fecske nem csinal nyarat ... foleg hogy a mi4 se a tucat telefon kategoria .
Ami talan sokat dobhatna a terjedesen , ha a kinai dzsunka gyartok is keszitenenek wp rendszeru telefont, de gondolom a hw megkotesek es talan a licence dijak azert ebbe nagyban bele szolnak . -
válasz
honeker #10872 üzenetére
Azert a motokat ki kene probalni hosszu tavon is , hogy kideruljon mennyire stabilan is furgek, megbizhatoak ..
Kalm
Nekem a 735 elott 820 volt es az is hozta az elvarhato szintet , elotte 625 tempoban az se volt rossz , de azert erezni lehetett az 512 mb ramot , volt eleg surun ujratoltes, de ezt leszamitva az is egyben volt .Batai
A volt tabletem droid , valtottam es nem sirom vissza .. amig lehet kerulom a droidot. -
Glenda
addikt
válasz
honeker #8438 üzenetére
Mielőtt falbaverős emoticont raksz, nézd meg hogy az egyik egy fan fiction blog, a másik meg egy fanmade concept. Ezektől még az index tech rovat is megbízhatóbb.
Nem tudom ki, valaki innen wmpowerusert linkel, hogy "mertbezzeg ott megmondták!". Na az az oldal szerintem az Echo TV-ről szedi az infókat.
Amit érdemes olvasni az a windowscentral, thurrott meg sams és a verges faszi tweetjei (nem jut eszembe most a neve). A Windows Central, főleg ha Dan írja a cikket túl optimista, thurrott meg túl pesszimista.
-
Glenda
addikt
válasz
honeker #5470 üzenetére
Na látod, ezért nincsenek insider buildek. A rendszer építése nem szép folyamat. Az, hogy kiadták előre és ilyen negatív PR-t csináltak maguknak, nem kell senkinek. Ha ügyesek, akkor beszüntetik a fast ringet, vagy a slow lesz a fast.
Vagy valahogy leszűrni, hogy tényleg csak a fejlesztők telepítsék akik tesztelni akarnak.
-
Gusztáv
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz
honeker #4517 üzenetére
A 10166 van most, és felajánlott valami újabbat, vagy Neked most egy régebbi van, és a 10166-ot ajánlotta fel? Célszerű ragokat is használni, úgy érthetőbb.
Viszont általánosan igaz, hogy amit már felajánlott, azt már nem lehet átugrani, hiába jön újabb.
Tegyük fel, hogy ezt ajánlotta fel. Ha már felajánlotta a 10166-ot, akkor ez így marad. Hiába jön újabb, addig nem kapsz új frissítést, amíg ezt fel nem teszed. Vagy nem csinálsz Hard resetet.
Nem tudom, most hogy alakulnak az update path-ok, mennyire megkerülhető a 10166, vagy ezt mindenképp fel kell-e tenni a sorban, de amúgy érdemes feltenni, és utána fel fogja ajánlani a többit is. (Jelenleg 10512 még, ehhez mindenképp kell a 166-os, az 536-hoz nem biztos).És majd akkor megcsinálni a resetet, amikor feltettél mindent. A hét elején várható az új build, max. azt még várd meg, és akkor pakold fel. Akár szép sorban, akár reset után. Ahogy érzed.
Clemi: 10512-n nem megy a megosztás. És bár Gabe Aul azt írta, hogy a 10536-on már megelégedéssel használja a Wifi megosztást, nálam ugyanúgy nem tud csatlakozni, semmi nem változott.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
honeker #4099 üzenetére
Ez csak a Glance Screen képes telefonokon fog működni.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest