Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Mi ez a szivatás, hogy Office 365 előfizetés kell, hogy tudjak szerkeszteni a mobil office-ban?
-
tomboy0013
veterán
válasz
integrated #2898 üzenetére
Nálam nincs gond.
-
integrated
tag
Azvaruhaz nektek se mukodik? Csak hibakod van. Be se tolt.
-
waces
aktív tag
mail érdekesen viselkedik. az egy dolog, hogy vagy nem lehet (ezt kevésbé hiszem), vagy csak én nem találom (ez már valószínóbb) a lehetőségét szerver certificate kiválasztásának, vagyis ez az én esetemben kvázi használhatatlannáá teszi. (a cert telepítése az ok, de hozzá is kéne rendelnem az accounthoz, hogy ne automatikusan válasszon, hanem azt a certet használja amelyiket én mondom. ez azért -főleg egy vállalati szférát megcélzó os-nél alap kell, hogy legyen. de mondom, itt valószínüleg én nem találom az új helyét (régen ugye account settings / advanced részen volt).
a másik, hogy 10 indulásból min 3, de inkább 6 esetben az új levél írását jelző + gomb egyszerűen ki van szürkítve (read only edition
).
-
moleculez
veterán
Lumia 930: Lumia Camera appban van ugye lehetőség 5+19mpx-mentésre is, most 5+16mpx lett. Ez miért van?
-
Glenda
addikt
válasz
tomboy0013 #2889 üzenetére
Persze hogy csak szívás van vele, de még preview. Ennek pont az a dolga, hogy most legyen szívás vele.
-
mtm800
senior tag
válasz
tomboy0013 #2889 üzenetére
Nálam dettó....elöször arra gondoltam, h a gmail-es outlook hiba miatt vannak a körök a kapcsolatok csempén ...de nem , a névjegyzék hibátlan. Úgyis javítják, sztem ez nem csak nálunk hiba. Én tuti nem megyek vissza 8.1 re ,akármennyire idegesítő is ez a mostani pár hiba....de sztem te sem
mert akármilyen xar éppen most , még így is élvezetes használni
integrated : nálam az outlook-ban tegnap óta nem engedi ,hogy belepiszkáljak a fiók beállításokba....sőt még a lehetőségét sem ajánlja fel.
-
tomboy0013
veterán
Egyszerűen nem tudok rájönni mi történt 1 nap alatt a Kapcsolatokkal. Kör profilképeket nem jeleníti meg a csempe, most meg már kilépeget random. A facebook nem bír szinkronizálni valamiért a telefonnal. Már azt is kikapcsoltam meg vissza, meg újraindítottam de semmi. Baromi idegesítő, hogy fogta magát és a semmitől elcsesződött. Az e-mailnél semmi élőcsempe meg jelzés, hogy jött volna valami... Nem értem, hogy napokig működik normálisan minden most meg indok nélkül szar. 1 napot adok neki, mert ma nincs kedven a 8.1 felrakásával szórakozni. Nem is értem minek rakom mindig vissza ezt a vackot...
Igaza volt valamelyik nap talán Glendának, csak a szívás van vele.
-
azopi74
addikt
bocs ez nem ide akart jönni
-
mtm800
senior tag
válasz
chipesz #2883 üzenetére
Nálam is ez van.....+ outlook alatt nincs gmail frissités már kb 1 napja.Elég aggasztó.Ellenben a tegnapi áruház mindent frissített nálam kb aminek az eredménye,hogy az outlook freemail fiókja frankón jelez hanggal ,numerikusan is , plusz a csempét is szépen átfordítja és ott is látszik , hogy ki a feladó és az üzenet tartalmának egy része,csempemérettől függően.
tomboy0013 : a szétesést nálam is eljátszotta 2 alkalommal....ma eddig ok.....kopp kopp
-
roby1520
tag
Outlook jegyzeteim hol találom?!8
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #2881 üzenetére
Hívás után nekem is többször eljátszotta már, hogy nem reagált a kijelző. A Kapcsolatok csempe tegnap óta csak üres köröket jelenít meg.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
tomboy0013 #2881 üzenetére
Az áruház és a fagyás nálam is előszokott jönni.Ez van. Majd javítják. Ennek ellenére nem rakom vissza a 8.1-et mert nekem jobban bejön.
-
tomboy0013
veterán
Nálam kezd szétesni a 166-os build. Tegnap 3-szor játszott a el, hogy hívás közben nem reagált semmire a kijelző. Csak a soft reset segített. Az áruház már megint hiba kódot ir ki frissítéseknél. Az élő csempe is behalt. A nem fogadott hívások sem tűnnek el a csempéről meg újraindítás után sem. A kapcsolatok csempe is a régi lett, semmi kör profil kép nem jelenik meg rajta. Az univerzális alkalmazásokon kívül minden lassan nyílik meg. Nem győzők feedback-elni.
-
integrated
tag
válasz
gyurkikrisz #2879 üzenetére
Amúgy teljesen igazad van. Most már 20%ot ír és nem is olyan meleg.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
integrated #2878 üzenetére
A túlzott melegedés miatt lehet, akkor nem vesz fel áramot ha túl meleg. Nekem zúg a töltőm ha nem tölt, de be van dugva, innen tudom
Tavaly nyáron énis ilyennel küzdöttem, de később rájötten hogy a folyamatos GTA SA és a meleg miatt nem akart tölteni
-
integrated
tag
Szevasztok, akksi töltés nektek milyen? Nekem 20 perc alatt 3%.. Az akkumulátor app szerint a töltés órnként 6%... Máskor 34-35 szokott lenni.. Gyári töltőről nyomom, restart es HR is volt..
-
RaZroX
addikt
10166 alatt hogyan tudok zenét csengőhangnak betenni ? 8.1 alatt ringtone maker 8.1-et használtam de itt nem működik.
Amúgy nálam egész patent. Néha kidobál az appokból meg kicsit jobban merül, lassacskább is de amugy más gondom nincs vele. Még így is jobb egy középkategóriás droidnál.
L625
-
afk22
tag
Semmi gond, en bocsi ha veletlen sertot mondtam volna, vagy ugy erezted.
Mivel itt is kod atiras van, es nem 0-rol kezdve, ezert sok esetben van felkesz felig ilyen felig olyan UI. Ez szerintem tok normalis. Nalunk is ez van. Sokszor nehez elmagyarazni a vezetosegnek, hogy ne azt nezze, hogy ott meg ott van valami csunyasag, hanem azt nezze, hogy az mar mukodik es milyen jo, es ilyen lesz, probalgassa, es ha valami azzal kapcsolatban nem tetszik, akkor jelezze.
Amugy manapsag divatosabb az agilis fejlesztes, ami menet kozben is iranyt valt, mert rajon, hogy nem lesz jo. Valojaban nem lehet ugy sw-t fejleszteni, hogy elore mindent szepen megtervezunk, es a vegen kijon a tokeletes program (ettol meg meg kell jol tervezni atgondolni, megvitatni), hiaba vannak a legjobb egyetemekrol a legjobb emberek, nem lehet atlatni teljesen az egesz mukodest. Akik meg a kovetelmenyrendszert irjak, azok meg vegkep nem latjak at az egeszet (ok inkabb a felhasznaloi oldalt latjak jobban), raadasul sokszor marha sok energia nekik ezt elmagyarazni, hogy az ugy nem mukodik (matematikailag lehetetlen).
Magyaran az is szerintem tok normalis, hogy menet kozben valt filozofiat valamiben egy sw, es akar a kod egy reszet kukazzak is. Jobb mintha egy rossz megoldassal kerul ki a vegleges sw, mert azt meg supportalni is kell es mindenfele gond van csak vele.
-
waces
aktív tag
nem is állt szándékomban nálam ennél sokkal hozzábbértőkkel vitatkozni olyanról, amihez ők jobban értenek
a qa végez optimális esetben teljes funkcionalitási tesztet (vagyis végigkattintgat mindent amit a user is végig kattintgathat - akár manuálisan, akár automatizáltan, de le kell tesztelni, hogy egy funkció működik-e. és az outlook helyett a calendart megnyitni az valószínűleg egy végtelenül banális hiba (elég egy elgépelt meghívás is) aminek azért buildelés előtt ki kellene derülnie. nyilván a tech.preview egyik szerepe az, hogy n+1 onkéntes tesztelő is, a saját szájíze/felhasználói szokásai szerint kipróbálgatja és jelzi ha valami nem, vagy számára furcsán működik (itt feedbacknek a hivatalos uservoice/insider feedbackre gondolok, nem elsősorban a fórumokra).
az általad is említett w10-nél (avagy desktop windowsnál) sokkal összerakottabnak tűnik a rendszer, mint a mobils verziónál - ez nyilván az os penterációja miatt is így van és tippre sokszorosa a desktop os/server os fejlesztői csapat erőforrásainak, mint egy minortásban levő mobil rendszernél)de valóban, majd kiderül ősszel a végleges verziónál (ezért nem is hoztam fel soha, hogy bizonyos funkciók egy tp kiadásban nem működnek még - pl az előző buildben a onedrive feltöltés camera appból simán nem ment. vagy most a frissítés, ami élő és aktív wifi mellett leáll, mert nem talál wifit - úgy, hogy közben a háttérben az outlook simán szinkronizál. ezek azok a dolgok, amiket úgyis jajvítanak a következő buildre. vagy az aksihasználatot. stb.). amit én negatívumnként jeleztem - és ez ofkoz szvsz - az a nem egységes gui. nem látom, hogy egyértelműen eldölt volna pl a hamburger menu vs ... menu vita. pl ott a mail app. megvan a ... menű, bár jelenleg sok értelme nincs, mellette meg van a hamburgermenű is. és a hamburger menün belül egy harmadik menu is. nem akartam senkinek a lelkébe gázolni azzal, hogy negatívumot írtam az utolsó buildről. nyilván van pozitívum is benne. nem is kevés. csak nekem - most csak mint felhasználó nézve - a negatívum jobban szemet szúrt.és pl a helyenként nem működő funkciók ilyenek. az, hogy az új - számomra helyenként - zavaros gui hiba-e vagy nem, azt majd megbeszéljük a végleges verzió fényében
szóval sorry mégegyszer
-
afk22
tag
En konkretan vezetek/fejlesztek egy nagyobb sw uj verzio fejlesztest (teljes UI csere, jo par refactoring). Amit latok a w10 es w10m haladasabol abban nem latok semmi kivetnivalot. Viszont most egy sokkal belsobb allapotot latunk, ami mas kerdes, hogy jo-e vagy sem.
A QA-nek nem az a feladata, hogy teljes sw-t teszteljen, hanem az, hogy a fejleszto altal implementalt feature mukodik-e vagy sem. Speciel en tepem a hajam amikor a QA-s tok mas miatt failedeli el a featuret, ami egyebkent mukodik.
A user feedbackrol meg nem tudunk semmit, az hogy ezen a forumon milyen feedbackek vannak az egy dolog, egy masik forumon tok mas van... Tehat lehet, hogy nagyon is hallgatnak a feedbackre, csak nem az van, amit mi gonodolunk. Ugyan ilyen politikai valasztas is, lehet hogy a kornyezetedben mindenki az X partra szavaz, attol meg lehet, hogy be sem jut a parlamentbe...
Az hogy az egesz koncepcio jo-e vagy sem, az majd kiderul.
-
roby1520
tag
állandóan wifit kér a frissiteshez!
-
waces
aktív tag
lehet a project felénél teljes refaktoringot csinálni - ha menetközben kiderül, hogy az adott irányvonal már menthetetlenül rossz.
marad az inkonzisztens UI - rosszul megtervezett vagy kivitelezett UI miatt tapasztalnak a felhasználók olyan dolgokat, amik zavarják őket -> változtatás a UI-ban anélkül, hogy az alatta futó rendszerben mélyreható változtatásokat kéne implementálni. az UI változtatás nem feltétlenül áll kapcsolatban a core rendszerrel (hogy egy menüpontot balra felülre vagy jobbra alulra vezetnek ki a gui-n az ebből a szempontból mindegy, áttervezett ui ua funkcionalitással, viszont használhatóbbá válik a felhasználók szempontjából. (ilyenre azért volt példa az elmúlt buildekben is) -
-
waces
aktív tag
pontosan tudom, hogy min lehet gyorsan és min kevésbé gyorsan változtatni. ezért mondtam ,hogy az elején kellett volna rendesen megtervezni. nyilván lehet a project felénél teljes refactoringot csinálni, csak nem éri meg. igy viszont marad az inkonzisztens UI, ami pedig kihatással van a UX-re, az pedig az eladásokra.és itt a UI most pont eléggé fragmentált ahhoz, hogy ne lehessen egy sima, pár napos megoldással egységesíteni. még ha tool based is az egész.
és abban, hogy hangsúlyosan szerintem csupán, elmentek egy rossz irányba az előzp rendszerhez képest az nem csak és kizárólag a UI hibája/hiányossága. konkrétan (és nem csak az utolsó buildet nézve) alap funkcionalitási hibák voltak/vannak. és itt csak és kizárólag saját alkalmazásokról beszélve. egy buildel ezelőtt még a mail se volt használható (notification ablakon rápöckölve megnyitotta a calendart. ez spec nem ui hiba, hanem a qa szinte teljes kihagyása, mert olyan isten nincs, hogy egy ekkora bugot nem reportolnak a belso qazas alatt). ez csak egy random példa volt. de vesd össze pl a win7/8/8.1 pre-rtm verzióival (ha volt szerencséd használni őket). ott nem voltak _ekkora_ hibák. se ui, se ux, se kód oldalon. sőt, a 8-as utolsó rtm előtti verziója teljesen jól használható volt. ehhez képest ez, igaz csak tp státuszú, de nem olyan, amit nyugodt szivvel oda lehetne adni a hivatalos tesztelőkön és az elborul fanokon kívül bárkinek. márpedig,, az insider lévén, bárki kipróbálhatja. viszont az ő véleményük, ami adott esetben negatív, nagyobb "zajt" fog csapni, mint a belső teszterek ticketjei. azt nem tudom megitélni, hogy a változások az insider feedback alapján történtek-e vagy sem, de ha igen, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam..(nem, nem dolgoztam effektíve QA-sként soha, viszont volt szerencsém sok-sok éven át nagyon közelről figyelni a sw fejlesztés kb minden csínját.)
-
afk22
tag
Meglepodnek, ha teszterkent dolgoztal volna valahol, mert kulonben jobban tisztaban lennel, hogy min lehet gyorsan es min lehet kevesbe gyorsan valtoztatni...
Egy UI elem cserelheto pillanatok alatt. A UI elem beallit valamit, teljesen jol el van valasztva a mogotte levo adattol. Pl. egy lista megmondja hanyadik elem oszt csokolom. Az hogy ez hogyan nez ki, hol van a kepernyon total irrelevans. Megirni/atirni max egy ket napos munka.
A UI-t tok masok csinaljak mint a funkcionalitast, aki a funkcionalitast csinalja az le sem ...., hogy milyen UI van eppen kint. Ugy csak nagyon lassan lehetne haladni, hogy ha meg kellene varni a vegleges UI-t. Raadasul menet kozben szokott kiderulni, hogy mikre hasznaljak, es milyen finomitasok kellenek, tehat nem hogy lassu lenne, de nem is mukodne az a konstrukcio. Tovabba minden feladatra meg vannak a szakemberek, aki UI-t csinal az altalaban azt is csinalja sokaig, nem ugy vagy, hogy most kitalaljak, hogy akkor valaki eddig pl image processingot csinalta, akkor csinaljon most UI-t, mert minden teruletnek meg van a maga "tudomanya", kell nagyon a tapasztalat. Egy jo programozo menet kozben ki fogja talalni a buktatokat, meg fogja oldani a problemakat, csak nagyon de nagyon nem hatekony. Beletanulni egy uj dologba, nem megy az egyik naprol a masikra....
Tovabba az is latszik, hogy elmentek olyan iranyba, hogy egy oldalt (pl beallitas egy nezetet) nem megszerkesztik valami GUI-s feluleten, hanem van egy altalanos leiro, amibol automatikusan kiteszi az adott felbontas es aranyoknak megfeleloen. Ezert is nez ki ugy mintha ki lenne siman ontve. Ezen lehet meg sokat fejleszteni, de egy software ilyen fazisaban ez a how cares kategoria a fejleszto szamara. Az, hogy ezen fognak-e finomitani, csinalnak-e valami intelligens kirakot vagy marad ilyen formaban az a jovo zeneje.
-
Blyan
félisten
válasz
zsoltzsolt #2841 üzenetére
Az S6 hivatalos helyreállító eszköze azt mondja, hogy asztali gépen alaplapi USB-re, vagy laptopon különálló USB portra kell dugni visszaállításhoz az eszközt.
Nem tudom, hogy ez segít-e valamit.
-
waces
aktív tag
teszteltem. jópárat. nem kellett, hanem kellett volna. mert ux oldalrol nézve messze nem olyan egységes, mint mondjuk a wp8/wp8.1 volt. olyan _érzésem_ van (hangsúly: érzés), hogy jópár dolog menet közben, jóval a kezdetben felvázolt állapot után került bele. ezért is inkonzisztens helyenként a gui (pl), vagy más és más a default funkcionalitás (ok ilyenből már kevesebb van, de adott esetben egy appban felesleges 2 (3) menü, amik nem is hasonlítanak egymásra. ezek mind olyan dolgok amik rombolják a felhasználói élményt. a "régi" wpben megszokott volt a fix helyen levő ... menü. ez most meg lett bolondítva pl a hamburgermenüvel, vagy a képernyő lehúzásával elérhető menüvel.
-
afk22
tag
válasz
Milestone2 #2835 üzenetére
Szrintem itt nem az a gond, hogy alaplapi vagy sem, hanem az, hogy nem chipset-en levo usb, hanem kulonallo usb-rol megy az elolapi port (olcsobb chipseteken/vagy regebbieken nem volt eleg usb port igy az alaplapgyartok kulon chipet is raktak ra). Valoszinuleg a driver minosege nem megfelelo es valamit nem tamogat.
-
afk22
tag
-
waces
aktív tag
válasz
chipesz #2852 üzenetére
söt. telepítések közt is van difi. az utolsó build 3-szor került fel. egyszer updateként (nem javasolt), 2-szer pedig ugy, hogy először recovery tool-al visszaálltam 8.1-re és onnan az aktuális legfrisebb buildre. a ket utobbi között se ua a felhasználói élmény (ennek ellenére bugos és a napi szintű használattól - számomra legalább is - baromi messze van). nem mondom, hogy a legutolsó telepítés óta rakéta, de voltak lassabb buildek is (pl az előző) ez nem vitás.
-
chipesz
őstag
válasz
Plazmacucci #2848 üzenetére
Lehet hogy ennyire készülékfüggő. Nekem az utolsó két Build sokkal gyorsabb, simán használható. Sőt a legutóbbinál már az üzemidő is egész jó.
-
waces
aktív tag
válasz
Plazmacucci #2848 üzenetére
én csak a saját tapasztalataimról tudok írni
ki kell próbálni és mindenki itéljen a saját tapasztalata alapján
-
-
waces
aktív tag
válasz
Plazmacucci #2807 üzenetére
izlés dolga. imho ez még kaotikusabb, mint volt. arról nem beszélve, hogy stopperes mérések nélkül is érezhetően lassabb. nem kicsit, nagyon. ez az utolsó build konkrétan egy bughalom. mondom úgy, hogy az összes korábbi buildet védtem a kritikákkal szemben.(részemről kb ennyi volt a sokéves windows phone pályafutás. ezt az alapoktól kellett volna újrairni, koncepcionálisan és előre megtervezetten. nem random beledobálni ezt-azt)
-
Milestone2
nagyúr
No, most hogy végre fenn van a 10166, még elég keveréknek tűnik.
Rendszeren belül egy "Telefon alaphelyzetbe állításával" tudom elérni a "szűz" 10166-ot? -
janeszgol
félisten
válasz
Milestone2 #2833 üzenetére
Nekem 625-ön 133-ra frissült, majd rögtön utána 166-ra. (Pontosabban ez a rögtön wifivel minimum fél óra volt olyan lassan szedte és telepítette. Néha lépegettem a menüben, majd vissza, hogy ad-e életjelet. 2%-ról nem akart bő negyed óra után sem tovább lépni, majd kiléptem a menübe és vissza, utána felugrott 3x%-ra.) El voltam maradva.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elég géz, hogy az első percben a lehúzást érintésnek vette (kétszer is). Azért egy 1520-tól mást vár az ember. Ilyet a Lumia 625 nálam sosem csinált (még?).
-
cattus
addikt
válasz
zsoltzsolt #2839 üzenetére
Szerintem laptopnál nincs megkülönböztetve, csak egyféle van.
-
valaki_xy
tag
válasz
zsoltzsolt #2839 üzenetére
Amelyik oldalon a többi csati van, de ha biztosra akarsz menni, nézz meg egy szétszerelős videót
-
cattus
addikt
válasz
zsoltzsolt #2836 üzenetére
Az "SS" az USB 3.0-t jelenti.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
nekem eddig mindig ment előlapival. egyébként mi a kettő között a különbség? mindig mondják hogy flesselni a hátsóval kéne, de cseszek rá oda dugni
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Laptopomon jobb és baloldali USB van
Abból melyik számít az alaplapinak? Az egyik oldalon két s betű is van az USB jel mellett, az lehet az?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2834 üzenetére
Jól meszivattam magam már sokadszor. PC előlapi USB és PC alaplapi USB közötti különbség! Persze, kényelmesebb az előlapiba dugni, de telefonfrissítés sok esetben (legtöbbször) nem megvalósítható, csak a közvetlen alaplapi USB porton.Ezért nem sikerült eddig visszatérnem 8.1-re. No comment (magamnak)!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Milestone2 #2833 üzenetére
Az szívás akkor. Se 8.1, se új w10.Egy kisebb kálváriát én is bejártam, nem is hiszem, hogy újra bepróbálkozom vele, pedig nagyon szeretném, de téglát se akarok a telefonból csinálni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2831 üzenetére
W10, csak nem frissül 10166-ra és tanult kollégáink azt írták itt a fórumon, hogy elõbb vissza kell raknom a 8.1-et és csak utána fog felmenni a 10166...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Milestone2 #2830 üzenetére
És most mi van akkor a telön? A w10?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2826 üzenetére
Hát nekem folyamatosan leáll 0x80131500 hibaüzenettel. Nem tudok visszatérni 8.1-re, sem WPRecoveryToollal, sem Lumia Software Recovery Toollal.
-
JamesHun
addikt
erre a nokia fiók app ra van még szükségünk?
Valamiért nem tudja frissíteni a store 0x803F8001 es hibaüzivel elszállvolt egy másik progi
azt letöröltem és újra feltettem az segített
De ezt a Nokia-Fiókot nem találom a store ba, így letörölni sem mertemha jól látom fent sincs a telefonon mégis frissíteni akarná
-
roby1520
tag
-
WinPho
senior tag
Nah, kipróbáltam végre én is a W10-et (legújabb fast ringes build, egybőlezzel indítottam, nem hiszem, hogy rosszul jártam). Szerintem jóval gyorsabb, mint a 8.1 nekem.
És bugból is közel ugyanannyi van nálam, mint 8.1-en.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
boncser #2825 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, miközben jött le a Windows PhoneRecoveryTools-ban a cucc, felváltva fogaskerék, nokialogó, szomorú szmájli.. mikor végzett írta, hogy nem talált telefont vagy nem sikerült (?) , már nem emlékszem, de akkor egy soft reset (hangerőle-kikepcs gomb) , majd rakta is fel/vissza a 81-et.
Most kissé tartok megint nekiesni felrakni w10-et emiatt, nem szeretném téglásítani a telót, bár lehet azt nem olyan egyszerű. Enyém L930
-
-
Воланд
titán
válasz
Milestone2 #2821 üzenetére
akkor nem futott le a visszaallitas.
-
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tapasztalta azt a problémát a w10 telepítése után, hogy se kezdőképernyő, se alkalmazáslista? A win logora kattintva csak betöltés... felirat.
Vagy ilyenkor még órákig szórakozik míg beáll a rendszer vagy mi lehet?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
A pár hozzászólással feljebb említett szomorú fejes bulit nekemis eljátszotta, így vissza kellett raknom a 8.1-et, de téglásíthatom így a telót? -
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #2817 üzenetére
ezt aláírom. de az új koncepció ezen is könnyebben változtathat(na)
-
-
no1r
őstag
válasz
gyurkikrisz #2813 üzenetére
alkalmazások már most is vannak. én nem nagyon találtam olyat amit nem találtam meg
de ez egyén függő kinek mik az igényei.én inkább amiatt szorítok, mert az UAP koncepció nagyon tetszik, és ha végre elkezdenének rendesen fejleszteni rá, akkor talán felnyílna a sok win32 huszár szeme, hogy bammeg, ez nem is rossz így annyira.
és akkor elkezdhetne terjedni /fejlődni megfelelően a platform. -
gyurkikrisz
őstag
Én is úgy vagyok már vele hogy ez jó, egy kicsit fejleszteni kéne még a böngészőn, bugokat kiirtani, ésszerűsíteni, és tetszene akár véglegesként is. Az UAP a nagy kérdés nekem is, mert ha kapunk egy gyönyörű rendszert 0 alkalmazással akkor dughatom fel magamnak a telefonom...
-
galmat
aktív tag
válasz
BobTail #2809 üzenetére
Értesítéseket továbbra sem kapok az emailekről, a beállítások is elszálltak a frissítéssel, a Gmail fiók a 10166 óta leáll a szinkronizálással, és csak úgy tudom orvosolni, ha újra hozzáadom a fiókot. A navigációs sávot továbbra sem ismeri az app, komplett menüelemeket kitakar, közben meg egy fehér sáv is benne van alul fixen, ami egy holttér. Gmail alias-okat továbbra sem kezeli, holott az iOS-es Outlook már "ezer éve". Nincs egyesített levelesláda, manuálisan kell váltani a fiókok közt, ami egy kínszenvedés.
-
no1r
őstag
válasz
kezd egységet képet ölteni.
meg is barátkozok vele a végén, csak jöjjön be az MS-nek az UAP, meg pár okádék design elemtől szabaduljanak még meg azért... -
BobTail
őstag
Frissült pár w10 app, és most már a levelezőben ha hosszan nyomsz a fiókoknál, akkor nem a nyomvatartás után jelenik meg a menü, hanem úgy, ahogy régen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #2806 üzenetére
Így van, ahogy többen is leírtuk.
Nekem az volt a menet, hogy nyomtam egy HR-t, ott majdnem tégla lett a telóból, aztán recovery tool-al visszapattintottam a 8.1-et úgy, hogy a biztonsági mentéseket nem állítottam vissza, hanem egyből feltoltam az insidert és indult is a frissítés.
Egyébként az a véleményem, hogy nagyon is megérte vele kínlódni, mert szerintem nagyon jó már ez a verzió. -
Egyre tetszetősebb. Ez a homescreen adja. [link] Fizessenek le fejlesztőket vagy valami, legyenek jó alkalmazások és engem megvettek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
chipesz #2801 üzenetére
Hát én nyomtam egy "felkijáltójeles" indítást, majd hangerő fel-hangerő le-power-hangerő le kombinációt ami tudomásom szerint a HR (először azt hittem ezzel visszaáll 8-ra), de ezután sem hajlandó megtalálni a 10166-ot. Ezek szerint valahogy vissza kéne tennem a 8.1-et, hogy a következő frissítést el tudja érni? Komikus...
-
boncser
aktív tag
A letöltött és a mentett képek mappába rakott képeket miért nem látom a rohadt fényképalbumban?
Köszi -
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #2640 üzenetére
erről senkinek nincs infója??
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest