Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #2686 üzenetére
930 tapasztalatokra kíváncsi leszek, bár túl business critical nekem, hogy ne csak 625-re rakjam fel
DE tényleg érdekel majd a tapasztalat 930-ról
-
Glenda
addikt
Egyébként, most látszik nagyon a UAP ereje, elég volt egyszer leimplementálni az appokat, mobilon már jók (Store pl.).
-
Blyan
félisten
válasz
tomboy0013 #2691 üzenetére
Azért láthatóan elég hosszú a lista a remélem javítjákból.
-
Glenda
addikt
Most okosabb leszek, ennek nem esek neki, majd a vélemények elolvasása után. Belefáradtam a sok újraflashelésbe
-
BobTail
őstag
Lassú a netem vagy nagy a csomag?!
-
tomboy0013
veterán
Reménykedem benne, hogy az aksi jobban bírja majd mint a 149-cel. Amúgy más szempontból simán használható volt már 930-on a előző is. Talán még az frusztrált, hogy random eltűnt az alkalmazás megnyitó animáció, remélem azt is javítják. Jah meg persze a videózás.
Dugd rá töltőre és már tölti is lefelé.
-
tomboy0013
veterán
Tévedtem, már csorog lefelé a 930-ra.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tomboy0013 #2682 üzenetére
Nekem újra be kellett kapcsolni a fast ringet az Insiderben, utána meg is találta. Lehet a HR-el elszállt korábban.
-
BobTail
őstag
Nálam már tölti.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #2682 üzenetére
pedig az oldal is szólott.
na majd meséljetek! -
Boonen007
őstag
Szerk.: Kérdezzetek engem szólok órákkal előtte, ha jön!
Már töltöm is.
-
Boonen007
őstag
Péntek van No
milkbuild today?Jó lenne már egy új build főleg a sok újdonságot/javítást optimalizációt néze... Van most valami build abban a ring-ben ahonnan kikerül fastra?
(#2679) woland_y2k:
Miért? Addig csak az asztalira koncentrálnak? Vagy miben függ össze a kettő? Gondolnám egy ekkora cégnél külön csapatok dolgoznak a részeken. -
E.Kaufmann
veterán
Szerintem ez a WP7-es ökoszisztéma direkt volt szar, hogy olcsóért megvegyék a Nokiát
Csak nehéz most a picipuhának visszahoznia a színvonalat -
válasz
E.Kaufmann #2675 üzenetére
Igen az nekem sem működött soha
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
ZavaBalazs #2674 üzenetére
Amikor én utoljára használtam, akkor 5 perc alatt frissült a csevegő, még ha az előtérben futott is és folyton nézegettem. Most meg a háttérben lévő facebook messenger akkor pittyeg a telón, mikor a számítógépen is megkapom az üzenetet. Van hogy a mobilom miatt veszem csak észre, hogy írtak rám.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
E.Kaufmann #2673 üzenetére
A wp7.8 messenger megoldása sokkal jobb volt, mint a messenger, de nyilván az már nem megvalósítható.
-
moleculez
veterán
Nem talál néhány appot a store-ban... Banki alkalmazás (Barclay) lehet annyira finnyás, hogy nem mutatja meg magát w10-nek?
-
Glenda
addikt
válasz
tomboy0013 #2669 üzenetére
Preview továbbra is. Ilyenkor nem feltétlenül szabad az állapotot nézni, hanem az állapotok tangensét. Az meg brutálisan jó.
-
tomboy0013
veterán
Hamarosan érkezhetne új build. Remélem javítanak az üzemidő és melegedés problémán most már. Meg az alkalmazás megnyitásnál lévő új effektet is stabilizálhatnák. Már rájöttem, hogy bizonyos alkalmazások megnyitása után tűnik el az effekt (Store beta, Facebook stb.) és a csempe áttetszőségen való allítással áll vissza...
-
Воланд
titán
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! Mivel csak egy készülékem van, arra nem szeretném a WP10-et feltenni, ezért megkérdezném a bátor tesztelőktől
, hogy a WP10-ben néhány dolog milyen irányba változott...
Pl. a OneNote fejlődött, közelít a PC-s verzióhoz, vagy még mindig olyan butácska a mobilos verzió? A szinkronizálás, ill annak a lassúsága néha tragikus méreteket ölt.
Az e-mail kliens a már androidon is futó outlook kliens vagy ahhoz hasonló (tudású lesz)?
A feladatok a 8.1-ben eléggé el vannak dugva, a tudása nekem elég, ebben lesz-e változás, hogy könnyebben elérhetőek, ill áttekinthetőek lesznek?
Összességében elégedett vagyok a WP rendszerével, de ezeknek a funkcióknak a butasága eléggé idegesítő. Meg nem is akarok egyéb programokat használni, ha egyszer van gyári megoldás rá... -
Воланд
titán
-
bepken
veterán
most nálam azt játssza, hogy random lefagy a teló, majd újraindításkor folyton át akarja vizsgálni a kártyát. addig nem érem el a kártyára telepített appokat (ha lefut a scan, újraindítom és minden happy egy ideig) - vajon tényleg haldoklik az SD kártyám, vagy mindez csak valamilyen bug eredménye
-
RaZroX
addikt
válasz
confuser #2647 üzenetére
Mik a tapasztalatok ? Nekem legutóbb a 10136 volt fent.
-
Blyan
félisten
Mi most az jelenlegi fast ring build?
-
saiyajin
senior tag
Kovetkezo build kb. mikor varhato?
-
Boonen007
őstag
Frissült a legtöbb MS app nekem az imént amivel jelentősen fürgébbek is lettek, főleg a fényképek app.
-
Partyface007
őstag
arról van valami hír hogy profilozásra lesz-e lehetőség akár gyári alkalmazásban akár úgy hogy lehetőséget adnak third party szoftvereknek?
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #2638 üzenetére
Nekem nem kell belepni MA-ra, sokkal zavarobb, hogy letolteni nem tudok fileokat, mert mindent csak megnyit. 930-n az uzemido is rendben van.
-
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez #2637 üzenetére
Azért 930-on jóval pörgősebb a win 10 mint 920-on. Mindkettőn tesztelem és szerintem a 920-on még bosszantóan lassú, 930-on viszont nálam gyorsaságra nem sok különbség van a 8.1-hez képest. Az akku idő elég rossz, de remélem a következő build-del javul.
Amúgy Edge-ben lehet valamit kezdeni azzal, hogyha mobilarenara be akarok lépni ne kelljen már mindig begépelni az e-mail címet, hanem hasonlóképpen hozza be mint IE-nél. Ott elég volt a rublikába bökni és kidobta az e-mail címem. Elég idegesítő... -
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #2635 üzenetére
Nem vészes, fatális hibát nem találtam még. Egy dolog ami kicsit zavar, hogy érezhetően lassúbb azért még a 8.1-nél, de nem annyira, hogy visszarakjam
Egy picivel többet gondolkodik. Volt eddig azóta, hogy kiadták 2 restart mármint amit a teló csinált magától. De semmi más.
-
Boonen007
őstag
válasz
gyurkikrisz #2633 üzenetére
Nyilván nem, gondolom ennyi idő alatt ítélték Slow Ring-re küldhetően stabilnak. Bár én kiadás óta ezt használom elsődleges telefonon L920-on. Nem mondom, hogy hibátlan, de használható.
-
netpeti98
addikt
Nem, a működő tabletes modern Firefox már a beta csatornán volt (a Firefox fejlesztése több csatornára van osztva )amikor a Mozilla parkolópályára állította a projektet, és a kevés felhasználóra hivatkozva nem fejlesztette tovább, illetve a fejlesztésben is el voltak csúszva. Ugye itt a Micrososft megkötései és az APIk hiánya miatt kellett trükközni.
A kérdés az, hogy az előző próbálkozáshoz hasonlóan az asztali verzió motorját fogja használni az app és ezzel a x86 tablet és desktop volnalra korlátozzák magukat, vagy a tervezett IOS verzióhoz hasonlóan lemondanak a saját böngészőmotorról a mobilos és tabletes alkalmazások esetében.
-
Boonen007
őstag
Kijött Slow Ring-re is a 10149-es build.
-
-
moleculez
veterán
Az Edge-ben hogy lehet letolteni? Ranyomok egy linkre ami kozvetlen egy PDF-re mutat. IE megkerdezte, mit csinaljon, letoltse, vagy menyissa. Itt csak megnyit, es pont. Ugyanez ez masik oldalon egy letoltendo hangfájlt menyit, de le nem toltene...
-
chipesz
őstag
Firefox for Windows 10 is coming 'soon' but details remain scarce
Vajon univerzális appként jön mobilra is?
-
Giovan!
addikt
válasz
gyurkikrisz #2621 üzenetére
Szerintem így is megmarad 5% környékén döglődő OP rendszernek,de legalább még ronda is lesz...
(ja,és app se lesz rá)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Giovan! #2620 üzenetére
ki szereti? mind a 3 százalék? volt rá 5 év, vagy több, hogy lenyomják az emberek torkán a modern designt. az eredmények önmagukért beszélnek.
és ez már egy kissé átalakított verziója a modern ui-nak, szóval az se legyen már kifogás hogy "dehát a modern ui szögletes".
nyilván van ami így is ronda, dehát ez van. valamit valamiért. inkább egy hamburger menü, minthogy ne legyen valamire app.
-
-
MKLS
aktív tag
[Esetleges egységesebb küllem]. Lehet hogy kényelmetlenebb, de ezt rondának azért nem mondanám.
-
edari
őstag
válasz
angelus8925 #2604 üzenetére
"nem gyere be"
Ez amugy mi a sz*r? Eleg sokan irjak, es maig nem jottem ra miert. (tudom honnan eredeztetni, de nem tudom miert lett divat igy írni).
-
moleculez
veterán
válasz
gyurkikrisz #2611 üzenetére
Nincs.
-
gyurkikrisz
őstag
videókban tekerésnél még mindig megvan az a pattanás hang?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Plazmacucci #2609 üzenetére
Akkor mázlim vót
, viszont akkor már érdemesebb az 532-est venni.
-
válasz
E.Kaufmann #2608 üzenetére
Nálunk a tescoban a 435 22e az 532 meg 24e
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Plazmacucci #2607 üzenetére
Passz, hétvégén állandóan töltőn és usb kábelen volt a frissítések és a feltöltések miatt, lényegében a mai az első töltőfüggetlen napja. Kukkancs be egy környékbeli T*sco-ba vagy MM-be, hátha. Én Szoboszlón az előbbiből vettem, de ez volt ott az utolsó darab. Igaz egy kisebb üzlet az ottani.
-
válasz
E.Kaufmann #2606 üzenetére
Érdekes, én is egy független olcsó Lumiát szeretnék teszt telefonnak
Üzemidőre kíváncsi leszek.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Plazmacucci #2603 üzenetére
Leggyengébb és legolcsóbb, de az első telóm, amire azt mondom, hogy ilyen sebességet és funkcionalitást várnék alapból egy okostelefontól.
Igazából egy olcsó androidos Alcatelt akartam venni, tényleg csak netes rádió miatt, meg, hogy a társkeresőn rám tudjanak üzenni úton is. (nem mintha annyira gyakran fordulna elő), de az a típus már nem volt, amit néztem, Alcatelért meg 10 felett már nem igen költenék
.
Nincs idegileg ellenszenvem a Windows iránt, bár kicsit tartottam tőle, mert utoljára WP7-el találkoztam, újabbakról csak olvastam, és a WP7-nél még a 2.3-as Android is jobban tetszett (főleg a programválaszték miatt, ). Ez a teló, ha méretben nem is, de tudásban/sebességben agyonver még néhány tabletet is.
Csak halkan írom le, dominós a kicsike de olyan szépen megevett egy román Vodafonos kártyát zokszó nélkül, hogy öröm volt nézni
De még az előbbieket nem is nézve 15-ért nem nagyon van olyan Androidos teló, aminek a szoftverét ennyire karbantartanák. Mármint sokáig elérhetőek rá újabb verziók és frissítések. Remélem csak későáprilisi tréfa, hogy a Satnya hagyná a fenébe az egészet. -
Воланд
titán
válasz
angelus8925 #2604 üzenetére
"A Windows Visszajelzésben csak a magyarok írásait látom, ezt nem lehetne nemzetközire állítani?"
a billentyuzet nyelvetol fugg, hogy milyen visszajelzeseket latsz.
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Lassan egy hete használom a Lumia 925-ösömön a Windows 10 Preview 10149-es verziót. Eleinte tetszettek az újdonságok, viszont most már jobban átlátom a dolgot.
Az előforduló hibák, érdekességek nálam:
- csempe háttér nem állítható (már nem engedi..);
- Quiet Hours folyton villog, kikapcsolni nem lehet, bekapcsolni sem.. Olykor-olykor ugyan ezt csinálja szinte az összes többi ikon is, újraindítás segít utóbbiakon;
- a navigációs gombok rezgését nem tudom kikapcsolni (utálom);
- semmilyen billentyűzetet nem tudok telepíteni;
- ébresztő a már kitörölt időpontokban is ébreszt vagy ha ki van kapcsolva az adott riasztás, akkor is. A csempéje meg az előzőt jelzi, nem az aktuálisat;
- hatalmas szívfájdalmam, hogy még mindig nem tudták megcsinálni azt, hogy a naptár csempén egyszerre több dolog is legyen, ahogy a zárolási képernyőn is. pl. ha valakinek névnapja van és van egy születésnapos is aznap, akkor általában csak a névnaposat látom, nem gyere be;
- az ébresztő és a naptár csempe feliratok eltűnnek és csak az üres csempe mocorog;
- a Store Beta folyton telepíteni akar, azt is, ami amúgy már fenn van, ráadásul lassúcska és nem dolgozik a háttérben;
- az üzemidő egész jó, a melegedés még kevésbé fordul elő, mint WP 8.1-en, viszont az Áruház rendesen be tudja forrósítani a hátlapot;
- hiányzik a mindennapi használatból a gesztusvezérlés, aminek az elhanyagolása éppen olyan fájó, mint a primitív naptár csempe.. remélem pótolni fogják, mert kényelmetlen és lassú a hamburger menüket bökdösni, meg az alsó menüsorokat sem lehet felhúzni vagy épp vissza engedni;
- ami miatt nem tértem vissza WP 8.1-re még, az a Microsoft Edge. Nagyon gyors, bár még vannak hiányosságai és néha lassú a menükezelése (és szuper, hogy alul van a címsor, bár én faragnék még rajta rendesen). Kicsit fájó, hogy nem tudok belépni a mobilos facebook-ra, míg az asztaliba minden gond nélkül, nem is értem. (Kiírja, h szedjem le az alkalmazást. Az viszont hulladék és nem akarom a Messenger nevű borzadályt sem használni, mert úgy meríti az akkut mint a fene + fehér háttér amúgy sem a kedvencem);
- minden program működik, amit telepítettem, bár néha az ikonok eltűnnek;
- a rendszer gyorsabb, folyamatosabbnak tűnik néha gondol egyet és belassul, de magától megoldja;
- az ikonok, gombok tetszenek, de azért csiszolhatnának még rajtuk (pl. kamera, beállítások és azon belüliek és egyéb drót.. Az EDGE lehetne egy kicsit spártaiasabb, az a sisak nagyon tetszett);
- a fekvő mód nagyszerű lenne, ha nem lennének indokolatlanul vastagok egyes elemek;
- ohh..és ez a kör erőltetése még elmenne, ha lehetne is látni benne valamit..remélem a csempe nem ezt a körös hülyeséget fogja produkálni, mert nagyon tr*ger,
Nah, most rendesen kipanaszkodtam magam, pedig összességében nagyon tetszik.A Windows Visszajelzésben csak a magyarok írásait látom, ezt nem lehetne nemzetközire állítani?
-
válasz
E.Kaufmann #2602 üzenetére
Pedig ez a leg gyengébb két magos vaariáns, igaz? 532-re kivi vagyok.
-
E.Kaufmann
veterán
Semmi gond vele, szerintem még picivel folyamatosabb is pl mikor váltok a főképernyő és az ABC-s alkalmazások között, folyamatos és nem röccen meg, míg WP8.1 alatt megakadt egy pillanatra. A böngészés is teljesen ok, még az asztali változatokat is gyorsan jeleníti meg a weboldalaknak.
-
pzstm
titán
válasz
E.Kaufmann #2600 üzenetére
sebességre milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest