- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Üdv Urak.
(elnézést, ide is beteszem ezt a hozzászólásom)
Sokat olvasgattam a fórumot, egy kérdés lenne még, ezzel nem találkoztam.
Vennék egy dell 2407-et, aminek 1920x1200-es felbontása van. Viszont még egy fx6800-ast nyúzok, ami nyilván a mostani játékok 80%-nak nemtud eleget tenni magas felbontásban.
Ha ezt a csodamoncsit visszateszem 1200x7000(1024x768 - 4:3) vagy 1000x600(800x600 - 4:3) környékére akkor mit fogok tapasztalni? Nagyon gázos lehet?
Türelmet és segítséget előre is köszönöm.
Üdv. Fudi -
ToxLee
őstag
[link] Ez jó szerintetek?
Van valakinek ilyen?
-
ToxLee
őstag
válasz
Motion_Blur #4189 üzenetére
köhi
-
altntvx
tag
Srácok!!
Létezik NEM TN paneles 22''os wide moncsi?
mert keresek kutatok ,de nem tanálok
[Szerkesztve] -
Narancs81
tag
válasz
anachr0n #4183 üzenetére
Elvileg a 244T ugyanazt a panelt hasznalja mint a 2407. Az uj firmware-el a 2407 is tokeletes, valoszinuleg nem er meg + x10e-el tobbet kolteni masikra, ha egyszer elkotelezted magad. Jelenleg talan a 2407 a legjobb vasar, mivel a FP241W is dragabb nala es a kulonbseg szinhusegben, elessegben, stb. elhanyagolhato.
Nem tudom a 2407 tudja e tartani az ''aspect ratiot'', vagyis, hogy szethuzza e 4:3 formatumu bemeno jelet 16:10-re, vagy tartja az aranyt.
Ez szerintem egy nagyon fontos jellemzo.
[Szerkesztve] -
anachr0n
csendes tag
válasz
Narancs81 #4182 üzenetére
A baj az, hogy 2405 nemtudok szerezni viszont 07et tudok 186ért, 244T is tervben volt, csak mostanság nem lesz + 30-40k monitorra, és mindneképp a következő 1-2hétben szeretném lecserélni a jelenleg syncmaster 172x-et. Nem vagyok perfekt angolbol, de vmi olyasmit vettem ki belőle, hogy talán nem olyan élesek a színek mint 2405ben..?
-
Narancs81
tag
válasz
anachr0n #4181 üzenetére
A Dell 07 allitolag visszalepes a 2405 hoz kepest:
[link]
Kivalo meg a 244T is.
Nekem speciel ez van: BenQ FP241W
[link]
Persze ennek is van hibaja: A tavalyi modellek nem tudjak az 1:1 pixel mappinget (a 4:3-as kepet is szethuzza fullba). De kishazankba szerintem mar a javitott modellek kerulnek, mivel en is azt kaptam.
[Szerkesztve] -
anachr0n
csendes tag
Hello all!
Most gyüjtöttem össze a pénzt monitorra, eddigi elképzelésem szerint egy dell 2407fpw-t vennék. Ha esetleg van vkinek más ötlete, javaslata, szívesen elolvasom, vagy akár taapsztalatokra is kiváncsi lennék :]
[link]
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
Nezd meg a profilom. 2 monitort hasznalok, itt egy 0,3-as keppontu 15-os HP az asztalon. Ezt most nem merem le kulon, de 1 meterrol biztos nezem kb, msn-re hasznalom foleg. En nem is a kepelesseget hasonlitgattam, hanem a szoveg tenyleges meretet. 50 cm-rol egy wide monitort nem latsz be rendesen en ebben biztos vagyok. Forgatni kell a szemed egy jatekban szerintem, de talan meg a fejed is mozog kozben.. (csak viccelek)
Azert szajkozom csak a temat, mert mar tegnap elindultam egy 226bw-ert, de nem kaptam es holnap megint utra kelek, teljesen biztos akarok lenni abban, hogy jol dontok vele. A TN panelt mar elfogadtam, sokat jatszom ugyis, a keppontok mereterol meg pont ebben a vitaban gyoztem meg magam. kb 80 cm-re lesz tolem a monitor, igy biztos vagyok benne hogy kicsi lenne a 20-as nekem olvasashoz. Egy fps jatekban meg kell hogy lassam az egesz kepet magam elott, nem tudok mozogni szemmel mert kozben leszednek. -
vittuka
aktív tag
Lemertem neked pontosan, 77cm -rol nezem a monitort, ez egy 19-es iiyama, 18'' lathato kepmerettel ami 46cm, 27,6 cm magas => 19-es tft 30 cm magas. Pont ez a tavolsag, ahonnan jol atlatom a kepet. Ugy mondod ezt a keppont dolgot, mintha hatrany lenne a nagyobb keppontmeret, pedig szerintem meg nem az. 1152x864 -es felbontast hasznalok ezen jelen pillanatban. a 20-as monitorod egy picivel alacsonyabb ennel es szelesebb ugye x-el. Ehhez kepest, te a 27,1-es magassaghoz kapsz 1050 pixelt. Ahhoz, hogy kenyelmesen olvassak szoveget, szerintem kell a nagyobb dotpitch megmondom oszinten. Lehet, hogy azert van belehuzva az arcodba az a monitor es csak kapkodod a fejed rajta, mert pici neki a 20'' (a felbontasnak)
Pedig tenyleg nekem aztan jo szemem van, en anno olyan puskakat olvastam el, amit 10-bol 8-an nem lattak. Megis azt mondom, hogy kicsi 20-ason az a szoveg. Nekem legalabbis biztos.
-
ToxLee
őstag
válasz
Motion_Blur #4169 üzenetére
Hát ja
Már lassan egy kérdez-felelek tesztet írhatnánk
-
ftc
nagyúr
Philips 220WS8FS lehet megvan mit veszek...
-
vittuka
aktív tag
''akár fél vagy több méterről is észrevenni''
Azt szoktak mondani, hogy ''bigger is better'' , pont a keppont tavolsagokra ertve, mert jobban olvashato a monitor minel nagyobbak ugye. Olvastam egy atfogo tesztet errol, egyaltalan nem baj ha nagyok a pontok, viszont kockasabb nyilvan, kozvetlen kozelrol nezve. De mivel messzebb vagyunk a monitortol mint fel meter, kulonben nem latom at a kepet rendesen, szerintem ez a minimalis kulonbseg most a 22-es javara valik. 24-es helyett meg a 27-est szoktak javasolni, de tenyleg nezopont kerdese, kinek mi. Nem tudom te milyen grafikai munkakat vegzel, de ahol ez esetleg szamithatna az nem grafikus, az mernok. -
vittuka
aktív tag
En kerek elnezest, 0,258mm es AUO mva panel valoszinuleg. De nekem szorszalhasogatasnak tunik, hogy 0,022mm annyira szembetuno lenne :\
-
vittuka
aktív tag
Jahogy te tobb meterrol eszreveszed, hogy 2 pixel kozott 0,022 mm-el tobb van? Nemsemmi szemed lehet neked..
A 22-es monitort nezed annyival messzebbrol, hogy kompenzalod vele szerintem, sot ezzel az erovel kockasabb egy 20-as. Nem akarok kotekedni de ha ilyen jo szemed lenne nem vettel volna asus monitort..
-
válasz
N3v3r7and #4150 üzenetére
A falrarögzítéshez egy fali tartókart kell külön vásárolni. A 19''esekhez (931BW) VESA 75-ös szabványút, a 22''eshez (226BW) pedig VESA 100-as szabványút... a 75 a millimétert jelöli, ekkora a tartón és a monitoron a két csavar közti távolság... tehát egy négyzet alapú talpocska van a falikar végén ami 75*75 mm-es és ezt kell a monitor hátuljába csavarozni... Googlebe beírod hogy VESA 75 v 100, magyar lapok közti keresés és láss csodát találsz egy rakás boltot
-
N3v3r7and
tag
A widescreen monitorok falrarögzítése hogy történik?
(pontosan Samsung 226BW vagy 931BW...mind1)
Ahogy olvastam fórumokon, a csomagba nem jár hozzá taró amivel fel lehetne szerelni. Hol lehetne ilyesmit kapni? -
ToxLee
őstag
Fujitsu-Siemens L22-1W Tapasztalatok ezzel a monitorral kapcsolatban?
-
h_143570
addikt
A HDCP az az uj masolas vedelmi eljaras, amit a HD-DVD es Blue-Ray lemezeken hasznalnak. Ez megkoveteli hogy a lejatszo, a videokartya es a megjelenito is tudjon hdcp-t. Ha ezekbol legalabb az egyik nem tudja akkor nem vagy csak csokentet minosegben, tartalom tulajdonostol fuggoen, jatszhato le a fent emlitet vedelemmel ellatot tartalom. Jo eslyel mire elterjed, hazankban, addigra feltorik.
A dinamikus kontraszt az egy erdekes allatfajta, foleg PR celokat szolgal. Tulajdonkepen egy trukk ami lehetove teszi, hogy bizonyo korulmenyek kozott nagyobbnak tunjon a kontrasz, mint valojaban. Termeszetesen, mint minden LCD -nel alkalmazott trukk egyen fuggoen hat. Vagyis jo eslyel nem fog zavarni. A tenylegs kontraszt ugy 700:1 korul van, mint mostmar minden TN panelnel. -
ftc
nagyúr
Lenne egy kérésem
akinek van 19'' -s wide-ja lefényképezhetné a monitort plussz leirhatná mennyire láthatóak a pixelek
ezt kérném 20'',21'' is.... márka mind1..
előrreis
-
repvez
addikt
Szerintetek melyik a jobb a samsung205BW vagy az LG L204WT ?
Az LG-be van dinamikus kontraszt és HDCP ezek mennyire fontosak
Ha ez nincsen a samsungba attol még lejátsza a HD-s filmeket ? -
h_143570
addikt
válasz
Mikulashe #4130 üzenetére
Az Nvidai Quadro kartyai nagyon eros opengl tamogatassal rendelkeznek, viszont a directx tejesitmenyuk limitalt, ugyanugy mint az ATI fele firegl kartyaknak. Szvsz csak akkor eri meg , meg ha az altalad hasznalt animacio szerkeszto program kepes kihasznalni a kepessegeit, ehez lehet, hogyextra plugin-ra lesz szukseged hozza.
Flash szerkeszteshez es nethez ugyis csak proci kell.
A kerdeses kartya tamogatja a dxva-t, de limitaltan. Igy alkalmas film nezesre, de HD esetben mar tapos procit igenyel. [link]
Az nvidia a sima geforceaihoz adott drivereben van lehetoseg sajat felbontast definialni, igy jo eselyel ebben is lesz, ha esetleg nem tudna alapbol. Ha biztosra akarsz menu dobj a cegnek egy emailt vagy kerdezd meg az eladotol, hogy tamogatja-e a wide felbontasokat. Az nvidia honlapjan a kartya direktbe mar nem szerepel, csak SDI- valtozatban, ami viszont csak kimenetben ter el a simatol. [link]
[Szerkesztve] -
Primőr
aktív tag
nekem az lg 194WT a nagyon bejövős. Aárban is, meg abban, hogy DVI-s.
van valakinek tapasztalat? -
JerryLee
csendes tag
válasz
N3v3r7and #4138 üzenetére
Minőségre nem nagyon van külömbség, mondhatni ugyanaz, de sorolom:
206BW:
Pixelméret: 0,258
Felbontás: 1680x1050 pixel (16:10)
Fogyasztás: 55W
931BW:
Pixelméret: 0,285.
Felbontás: 1440x900 pixel (16:10)
Fogyasztás: 42W
Ezek a külömbségek, minden más megegyezik ahogy nézem...
Viszont a 19Wide az elég lapos, ezen gondolkodj el!
a 206BW olyan magas mint egy 17-es 4:3, azért szerintem ez kell.
De ez az én véleményem...
Jerry -
N3v3r7and
tag
Hello
Samsung 206BW 20''
vagy
Samsung 931BW 19''
?
Megéri a 20'' azt a +20k-t? -
JerryLee
csendes tag
válasz
Narancs81 #4131 üzenetére
Reggelt!
A 226BW-n már javítottak néhány dolgot, köztük a bevilágitás sem olyan gáz, mint a 225-nél, de a LG 226WT sem rossz és paraméterekben is ott van!
Figyelmetekbe: http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_8.shtml
(Kicsit lassú az oldal - rengeteg fotót is találtok itt a monitorokról)
Jerry -
-
vittuka
aktív tag
Vannak persze en is szivesen ajanlom masnak hogy vegyen nyugodtan asus-t mert nemrossz. En nem veszek soha tobbet. Annyi mindennel foglalkoznak mar, hogy nem marad idejuk arra a termekre amit megvettel, mert 1 honap mulva jon 3 uj es lofasz support nincsen mar neked.. regebbi drivereket felevente frissit kb, a live bios upgradekrol nem is beszelve, sok lap behalt mar tole.. Ettol fuggetlenul meg jo kis termekei vannak, monitorral meg nem sokat talalkoztam, nekem maga a ceg nem szimpatikus.
Legkesobb hetfon megyek monitort venni, de meg mindig nem tudtam donteni.. 226bw? 2007wfp? Mostmar a tobbi kiesett nalam, ezekkel szimpatizalok :\ -
vittuka
aktív tag
Nem, egyaltalan nem gaz 39 evesen fps jatekba kezdeni, az elozo generaciok ilyenkor a kocsmaban pialtak, utana hazamentek elverni az asszonyt... Lehet, hogy en lakom rossz kornyeken es lehet, hogy kicsi adatot mondok, de itt minden 3. lakasban ez a jellemzo a csaladi eletre... Ugyan nekem meg van addig vagy 14 evem, de valoszinusitem, hogy nem fog valtozni sok minden, rengeteg haverom ott fog ulni es toljuk majd a legujabb battlefieldet, nem is lesz ezzel semmi baj..
A lenyeg, hogy 22-es Dell ultrasharp-ot keresek, override S-IPS panellel szerelve es azonnal fizetek kp-ban -
Narancs81
tag
-
vittuka
aktív tag
Ne menjunk bele a film fps ertekekbe, de 25 félképet latsz es 50 egeszet, tehat 50 fps korul mozog, viszont sosem lesz olyan gyors mint egy quake3 a mozgas
Asus monitort? Eleve asus termeket? fpejj.. Meggyult veluk a bajom mar sokszor, en elvbol nem vennek semmit, pedig arulnak mar mindent, a vibratortol a mosogepig lassan.. -
Chryst
csendes tag
Na mindegy, itt az egy képpont szép folyamatos átváltását ne nagyon kerverjem már össze azzal, amikor hitelen egyszer ilyen a kép, egyszer meg másik, mert az persze, hogy folyamatosnak tűnik, és nem csúszik
-
Maotun
őstag
válasz
vittuka #4109 üzenetére
igaz a matirica meg a gyártoi érték nem más mint átqrás .
mindenki a pénztárcája szerint választhatja meg hogy kiqrja át .
havert meg irigylem én a tehetségtelenségem probálom hardverekkel potolni de gáz 39 évesen fps. be kezdeni multiba de nem adom felaz Lg 22'' is felmerült nálam de vagyok oly sznob hogy asust vegyek + 20 k ért .
-
Chryst
csendes tag
válasz
Narancs81 #4118 üzenetére
Igen, ezt elég vslószínűtlen, hogy ez érzékelhető lehet. Igaz vannak olyanok, akik kifejezetten alergiásak az utánhúzásra, szóval míg egy átlag ember már nem látja, őket mg akkor is zavarja. Őket nem tudom, hogy meddig zavarja (ms-ben lefelé)
amúgy DVI-ról:
[link]
Minimum clock frequency: 21.76 MHz
Maximum clock frequency in single link mode: Capped at 165 MHz (3.7 Gbit/s) (470-480MB/s)
Bits per pixel: 24
A DVI-on megy ilyen jel is, hogy ''Digital clock'' szóval nem csak fixen 60Hz a frissítés
mod: jaa, és a filmeknél 24-26 képkocka van másodpercenként (aktuális szabványtól függően), és úgytudom nem szaggat senkinek... szóval azzal mi van? (az 0,04 sec)
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
válasz
Narancs81 #4115 üzenetére
Most akkor annal maradunk, hogy 60 fps amit max kepes megjeleniteni egy tft? Most teszteltem half-life2-t 2 monitoron egyszerre, a kis tft es egy crt. Van kulonbseg, joval kevesebb fps-t latok a tft-n, viszont nem szaggat nem mernem azt mondani es ez ugye 45ms... Azert HL, mert ott be tudom allitani mennyi legyen ugye a max fps, levettem 30-ra, lenyegesen folyamatosabbnak tunik tft-n a mozgas, szoval akinek gyengebb gepe van, sztem azt vegyen
Pakoltam feljebb a maxfps-t es olyan 50 korul allt meg, hogy mar nem lattam tobbet a tft-n sem, szoval elbizonytalanodom, hogy kell-e egyaltalan az a 2 ms. CS-eztem amugy a kicsin, fejbelovok en 45ms-en is, nem problema. Lehet, hogy nem kene tobbet fizetnem 30 ezerrel egy 2ms-es csilivili samsung-ert?
mod: ogen, huzni huz egy kicsit
[Szerkesztve] -
Chryst
csendes tag
Már bocs, h közbeszólok, igaz nem nagyon vagyok benne a dologban, de:
Az FPS (Frame Per Sec) az az, videókátyánál van, hogy 1 másodperc alatt hányszor tudja kicserélni a VRAMon (videókártyamemórián) a teljes képernyő összes pixelét.
Ha képernyőfrissítésről van szó (Hz) akkor az meg az, hogy 1 másodperc alatt hányszor villan fel a monitor.
A válaszidő, ami meg ms, az meg az, hogy egyik képpontnak a másikba való átváltási ideje.
Tehát lehet átszámolgatni meg ilyenek, hogy vajon mennyi lehet, de azért nem ugyan azt jelenti. Szóval attól, hogy pl. 12 ms, az nem kapásból 83 FPS (bár lehet).
Valhogy a jelet is kell frissíteni a képernyőnek, szóval valahogy el kell jutni a VRAMtól a monitorig, bár ezek frissítése nem tudom hogy történik (hogy rakja ki a videókari a jelet a DVI-ra, D-sub-ra, meg ilyesmi) -
Narancs81
tag
válasz
vittuka #4114 üzenetére
Mivel az minden TFT-nel 60Hz, szerintem az csak ''BemenoJelSzabvanySzeruseg''. A kepfrissitesi frekvencia fogalmat meskepp kell ertelmezni TFTnel, hiszen ott sose lesz sotet a kep 2 kepkocka kozott. 60Hz=60FPS a TFTnel.
50Hz-t szerintem egy VGA kartya se ad, szoval maradt a 60, egyezmenyesen. Az a minimum amit kitolhat magabol egy VGA.
45ms? Az azert mar lehet hogy huz egy picit...
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
válasz
Narancs81 #4113 üzenetére
Pontosan, ezt en is valahogy igy ertelmezem.. Viszont van az asztalon egy compaq 1501 -es tft, fogalmam nincs hany ms lehet, meg az oskorbol szarmazik biztosan vagy 25ms, megsem latom szaggatni, pedig nekem aztan erzekeny a szemem az ilyen 50fps-ekre is. Es akkor fejtsuk meg, hogy mi az a 60hz tft-knel
Modositok: [link]
45ms !
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
vittuka #4109 üzenetére
206bw ről annyit hogy van benne egy külön internetezésre és átlagosan desktop használatra beállított mód, amit én photoshophoz-böngészéshez msn ezéshez zenehallgatáshoz használok meg más ilyesmihez, az direkt egy csökkentett kontrasztú mód, és néha ha mondjuk azért tudja bántani a szemem ha 2 progi között váltok, ehhez képest pedig a game mód meg más egyebek nagyon égetik az átlagszemet hacsak nem játék megy szóval ilyen téren van benne kraft, a dinamikus kontrasztot még nem volt időm hosszan tesztelgetni
-
vittuka
aktív tag
CRT!
Mellesleg azt az asus-t is be lehet kalibralni egesz szepen, viszont a 226bw is 2ms es az LG-nek is ott a 2ms, szoval azok is megfelelnenek neked szerintem. Nem tudom mennyire valos ez a 2ms, meg 1000:1 kontraszt az a baj, gyanus nekem ez az azsiai mentalitas, hogy szet van matricazva a monitor eleve mindenfele f*sz ertekekkel...
''Kepzelje el az igazi osszhangot! Kepzeljen el egy szeles kepernyos monitort, melyet kifejezetten a windows vista-hoz terveztek'' 226bw ... no commentEs akkor itt van ez az S meg AUO panel, mostmar mindenki 2ms-t es 3000:1 dinamikus kontrasztot csinal? Nem egy samsung panel sajatossaga volt ez? Egyaltalan nem atbaszas ez az egesz!?
-
Aidan85
aktív tag
Igen persze, ezt megértem. Valakinek fontos ez is, nekem pl van egy haverom nagy CS fan, és nagyon jól tolja, bár neki 3-4 éves 17'' TFTje van, meg nem mondom milyen, de azon nem láttam utánhúzást pedig a fejemet tenném rá, hogy több mint 12ms a válaszideje...
és jól osztja a hedsot-okat.
De nem akarok vitatkozni, csak egy észrevétel volt...
[Szerkesztve] -
Maotun
őstag
válasz
Aidan85 #4106 üzenetére
Acer de ha ecer nem tetszik
tudom árérték arányban veri az asust de a game az game
2ms oson gyakoribb a hedsot pontosabb a laser mause..... vagy hülye vagyok de ezek mindig is huznak valami után ezért van utánhuzásuk csak mikor én azon a 2- 3 piszelen megállnék akkor a célkereszt még megy egy kört 1 2 tized mp alatt oszt én ebbe belehalok van kinek mindegy 25 ms, 12ms 8 ms, 5ms, 2ms, én nullásat szeretnék!!!! -
Aidan85
aktív tag
Hello!
Én személy szerint az ACER AL2216WSD mellett lennék a helyedben, a teszt végén a táblázatban is lehet látni, hogy színekre sokkal többet kapott mint az ASUS. Jahm és mondjuk IPON-ban 82E körűl adják +4Eért lehet 30 napos pixelgarit venni hozzá. De arukereso-be is rákeresel 86Eért is lehet már boltokban látni. Valamint itt már volt olyan aki 75k-ért vette.
De ez csak egy észrevétel...
ui.: jah és van rajt DVI...
[Szerkesztve] -
Maotun
őstag
Helloewribodri!!! itt a link a 22''-es 16:10 Tftk tesztjéröl mármint a megfizethetö kategoria 90-130 K lehet hogy ez is sok van Video7 meg Benq 70 k 80 k ért Divi nélkül szerintem asus
gaméra zsír gyors és szinvilága mesés szo szerint a való világban sehol nem látsz oly naplementéket emberi börszineket mint ezen szocal aki foto video dvd fann kerülje mert kikattan mint faltörö kos a fotocellás ajtó miattazért egy két filmet meglehet rajt nézni a game mellett énnekem erre köl a 22'' . De lehet hogy a 16:10 arány miatt tovább tölt be a game mert hosszabb a LÓDING csík
Na humorbol lehet meg is ártottam nektek legyen valami hasznom is [link] vagy http://www.behardware.com/articles/647-13/which-22-inch-to-choose-six-monitors-tested-with-reaction-times-from-2-to-5-ms.html
Extreme digitalnal az asus 96 k bruttó
-
Aidan85
aktív tag
válasz
Mikulashe #4096 üzenetére
Hello!
Csak szeretnék néhány dolgot hozzáfűzni ahhoz, amit itt a kollégák ajánlottak neked videókártya téren.
Ajánlottak egy X1950GT-t 35-k ért, én [link] csak 44 körűl láttam, gondolom a 35k az netto ár lenne, jah és csak PCI-E -est.
A másik az a 7600GS, amit ajánlott Taci, ha Inno3d akkor azt ne vegyél, mert alulórajelezett a többihez képest, mindenképpen MSI, Gigabyte, Galaxy vagy Gainward, ezek tuti nem alulórajelezettek. Itt a PHn van is fórum, ahol ugyanezt leírják, ha nekem nem hiszel: [link]
Bár itt az ajánlott karik között a Gainward nincs benn, nem tudom miért, nekem az van, és és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
X1650PRO pl Sapphire-tól ha jól emlékszem a honlapjukon van is egy dobozkép, amin összehasonlítják a 7600GS-el két kis grafikonon.
Ezeken kívül sztem nyugodtan körűlnézhetsz kicsit jobban és akár 7600GT-t, akár X1650XT-t is vehetnél. Bár ezek konfig függők is, hogy nem lesznek-e proci limitesek grafikai alkalmazások használatakor. -
mutyi
senior tag
Dobozon nincsen tudtommal, csak egyedül ott a hátulján.
Ha akartok egy tippet, nem biztos hogy a köv szállítmány is az lesz, de jövő héten lesz a Bestbyte.hu-n megint 226bw és ott a héten S panellal volt.
Szóval jövő héten ha kapnak árut, kérdezzetek rá, meg fogják nézni és akkor vegyetek onnan.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged