- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Badb0y
addikt
S-pva s-ips között annyi a különbség, hogy jobb a feketéje az s-pva-nak, amúgy pedig egyezik az s-ips-sel a többi jellemzője
-
Fex
tag
Sziasztok!
Az intel extrem graphics2 vajon mennyire támogatja az 1440x900-as megjelenítést?
Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?
Fex -
Ra3
őstag
válasz
-szabi- #2293 üzenetére
ez a moncsi nekem is tetszik, itt a ph-n is árulja valaki 87k-ért, igencsak meggondolandó.
gondolom ezzel is meg lehet csinálni hogy pl az 1024*768-at széthúzatom fullscreenre, csakmert láttam valamelyik tesztben hogy pl az 1280*1024-et nativban rakta ki fekete csíkokkal a széleken. szerintetek?
[Szerkesztve] -
Gergi
senior tag
-
mobbo
senior tag
fujitsu siemens nem a minosegerol es megbizhatosagarol hires ugy altalaban
de lehet hogy tft-ben kurvajok -
-szabi-
addikt
Azt azért furcsállom, hogy kinn a németeknél a fentebb említett monitorok közül ez a legdrágább [link], mig nálunk meg ez a legolcsóbb.
Van itt [link] egy review a monitorról, ahol furcsának találtam, hogy a minimum fényerőre 115 cd/sqm értéket mértek, mig a viewsonic esetében [link] 40 cd/sqm ez az érték. Figyelembe véve, hogy sokan azt irják, hogy a fényerőt minimumra szokták tekerni, igy a siemens minimum fényereje elég magasnak tünik.
Amit abszolút nem értek, a cikk szerint nincs benne semmiféle overdrive technika, akkor hogy lehet olyan gyors mint a viewsonic amiben van?
Itt [link] találtam még cikket, ahol ha jól értem végül azért nem hozták ki a top négy közé mert drága volt, egyébként minden szempontból összehasonlítható a vx2025wm monitorral.
Viszont, ha azt feltételezik, hogy a panel ugyanaz bennük, mig a belinea egy korrábi panel verziót használ, akkor hogy lehet az, hogy a prad-os tesztben ennyire eltérő minimum fényerőt mértek?
(Itt a fórumban már linkelte valaki, hogy ebben a méretben két AUO panel is lehetséges)
Itt [link] találtam még egy házi review-et, ahol szerintem a fekete nem látszik vészesnek, az X sokkal kevésbé látszik mint a viewsonic esetében.
Igy a prad fényerő mérését megint csak nem értem?
Racecam, valami vélemény!
Előre is köszi.
Jó lenne már itt a prohardveren látni egy 20'' wide tesztet.
Üdv
szabi
[Szerkesztve] -
-szabi-
addikt
Hello
Senki nem rendelkezik infóval az FSC monitorról?
Üdv
szabi -
h_143570
addikt
válasz
-szabi- #2290 üzenetére
A vilagon eleg keves panel gyarto van, a tobbiek, mint peldaul az FSC veszi a panelokat mastol, igaz a vezerlo elektronikanak mar tobb kozuk van az adott gyartohoz, mint a paneloknak. Mindenesetre erdekes az arak kulonbsege, ami persze magyarazhato eltero beszerzesi forrasokal is.
[Szerkesztve] -
-szabi-
addikt
Hello
A Fujitsu Siemens S20-1W monitorról mi a véleményetek?
Mivel jelenleg [link] itt nagyon jó árat társítanak hozzá.
Úgy tudom ugyanaz a panel van benne, mint az újabb kiadású philips 200W6CS, valamint a belinea 102035W és a viewsonic VX2025wm monitorokban.
Jelenleg a FSC 85e, a fukaros philips 95e, a belinea 116e és a viewsonic 125e forintba kerül.
Egyébként az FSC-t a jobb, minőségibb gyártók közé sorolnátok?
Előre is köszi.
Üdv
szabi -
Harti
senior tag
Ez igaz hogy szebb,de speciel épp az én esetemben ez hátrányos!
2 méterről nézem a monitort és a 0.258as pixelméret miatt nem tudok végigolvasni egy oldalt rendesen mert kiesik a szemem az erőlködéstől annyira picik a betűk!
Viszont tényleg gyönyörű éles a kép ez tény!
Én épp ezért fogok 26'' os LCD TV-t venni mert azt tuti látni fogom 2 méterről! -
Akheron
senior tag
Valószínűleg nem ide tartozik, de én a kompakt fénycsövekkel kapcsolatban például azt olvastam, hogy a gyakori ki-be kapcsolás jelentősen lerövidítheti a fénycső élettartamát. Ez a monitorokban található hidegkatód fénycsövekre nem igaz?
(Amúgy én 0% fényerőn használom munkára - bár nem tudom, milyen szinten ''hardveres'' ez a beállítás.) -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Ezek a moncsik mennyire bírják a ki-be kapcsolgatást? A power optionsban a monitor kikapcsolást szeretném beállítani, csak nem tudom hogy lenne érdemes
Rakhatom rövid időre? (10-15 perc) Vagy inkább maradjon bekapcsolva, és menjen csak a képernyőkímélő? -
mobbo
senior tag
a 22es asus-t lehet mar valahol kapni? nem tudja valaki?
-
Tibiajax
nagyúr
Skacok,nézzétek csak: Samsung 225BW - itthon : [link]
és külhonban,a tojásban: [link]
és a jo kis fotos review: [link]
Én azt mondom,nem rossz! Ha esetleg a tojásos vásárlás működne is,atom lenne...
Én még nem próbáltam ilyen vásárlást,ha vkinek van tapasztalata,dúrja már be ide,hátha
működőképes a story! -
DrGonzo22
őstag
ViewSonic VX2025wm
PHILIPS 200W6CS
Melyiket inkább a kettő közül? A panelek között nem láttam igazi különbséget [link] [link]
viszont a Viewsonic topikjában mindenki azt írja, hogy nem jó a feketéje, és elég komoly x van a képernyőn ez igaz a Philips-re is? Csak a minőségbeli eltérések érdekelnek, mert mindkettőt azonos áron tudom beszerezni. Főleg felhasználói tapasztalatok érdekelnek,, teszteket olvastam már párat.
(a Saturnokban árult Philips-ekkel nincs valami gond, hogy ennyire le tudtak menni az árral?)
köszi -
emelon
csendes tag
Persze, persze, nem azt mondom en, hogy ez rossz monitor (sot), csak ha valaki megteheti, akkor komolyabb munkara nezzen korul masfele is, Pl. NEC-nek van 20-as wide monitora, IPS-es, azt szivesen megneznem. Bar van, ahol azt is nagyon leszoljak, ezert dontottem en e-mellett.
Otthonra meg sajnos en sem engedhetek meg magamnak egy LaCie-t, Eizot, vagy Aplle-t. -
mobbo
senior tag
a 22-es asus nemetben mar kaphato
[link]
a 400 euro koruli brutto ar remenykedesre ad okot hogy itt se lesz tobb 120nal boltban
esetleg 130 -
emelon
csendes tag
Hat, en egy Viewsonic VX2025wm-et vettem hasonlo celokra, de nagy csalodas volt eloszor. Most mar sikerult beloni, igy hasznalhato, de sajnos meg igy is elbujhat a ceges IPS-es LaCie mellett.
-
MoLeS
csendes tag
válasz
#27070592 #2260 üzenetére
Seva! Nekem kb. 1,5 hete van 205BW-m, és teljességgel elégedett vagyok vele. Leginkább DTP-re, netezésre illetve filmnézésre használom. 16:9-es filmekre egyszerűen isteni, netezni méginkább (2 FF ablak egymás mellett simán + MSN + filekezelő), Excelről vagy kiadványszerkesztésről nem is beszélve.
Ugyan keveset játszom, de kipróbáltam NFS:MW-vel is, nekem telejsen rendben van, semmiféle utánhúzást nem érzékeltem. Jómagam 94-ért vettem, szóval az a 90-es árral musthave kategória, ha widescreen-ben gondolkodsz. Soxerencsét ;) -
törölt tag
Szewa mindenkinek. Ha valakinek van Samsung 205bw 20.1 lcd-je, légyszi mondjon pár szót róla. Gondolkodom a beszerzésén, 90k-ért láttam és enyiért gyanusan olcsónak tűnik. Bár elég jó tulajdonságai vannak ami azt illeti. Én főleg képszerkesztésre és filmnézésre használnám. Köszi.
-
Reinhardt
őstag
Én is várom már nagyon az enyémet, de sajnos nekem is ezt mondták.
-
laron
csendes tag
még mindíg semmi hír az asus 22''-ről... senki se látta még...
-
Pietrosz
addikt
Azért keresgéltem, mert be akartam állítani két egyéni felbontást, de nem engedte. Majd beléptem ebbe az ablakba, és a rögzített képarány beállítása után már tudtam saját felbontást megadni. De az is lehet, hogy csak driver bug volt. Továbbra sem sikerült sehogy beállítani, hogy az 1024*768-at ne nyújtsa ki, viszont hozzáadtam az 1024*640-et és az 1280*800-at
Ok, előbbi elég gagyi felbontás de a 2. már egész jó. És így már a képarányok is stimmelnek, és azért mégiscsak jól jön az 1280*800 ott ahol már 1440*900-ban szűrőkkel érezhetően lassabb a 7900GT
-
h_143570
addikt
válasz
Pietrosz #2246 üzenetére
Itt adhatoak meg a monitor fele kikuldott jel parameterei. Ezeket az adatokat a monitor DDC-je szolgaltaja, felteve, hogy nem hasznalsz valami oskovuletett, a videokartya automatikusan beallitja, igy piszkalasuk errosen nem ajanlott, kis balszerencsevel hazavaghatod /mar ha a fizikai parameterein tul mutato adatokat allitasz be/ kedvenc megjelenitodet. Ebben az esetben a Mégse gomb hasznalata fog megkimelni a bajtol.
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Nézelődtem a control panelban és behoztam ezt az ablakot
Mivel fogalmam sincs mi mit jelent, és nincs default gomb, ezért megkérdezném, így kell ennek kinéznie? Elvileg nem állítottam el semmit, de nem lehet tudni. -
error45
csendes tag
Ezeknek más felbontásuk van,mint az 5:4-eseknek,a játékok viszont,csak 5:4-est használnak,akkor ezeken hogy néz ki egy játék?Eltorzul a kép?Ha vkinek van tapasztalata erről,az irjon!
-
h_143570
addikt
válasz
Rover623 #2237 üzenetére
Bocsi nem kotozkodesnek szanom, de a wmp10 alatt elmeletileg nem automatikusan engedelyezett azt csak az ATI hoz irtam, a gyarto honlapja alapjan. Az osoknel levo gepben egy 9600 csucsul igy majd csak hetfon este tudom letesztelni az X1800omon, remelem mukodni fog minden most mar vegre rendesen.
-
Rover623
félisten
válasz
h_143570 #2236 üzenetére
Intel 950 vagyis ami az alaplapodon csucsul az tudja,
Nem véletlenül ezt a lapot választottam a minimálkonfigomba...
WMP10 alatt elmeletileg nem automatikusan engedelyezet a dolog.
Ha a WMP10 a Windows MediaPlayer 10-et jelenti, akkor sem megerősíteni sem pedig cáfolni nem tudom...amióta létezik, mindenhova azt teszem fel, de még soha semmit nem állítgattam benne, mégis lejátszik mindent rendesen...már amit egyáltalán elkezd, tehát legalább a codecet megtalálja hozzá... -
h_143570
addikt
válasz
Rover623 #2232 üzenetére
Na csak sikerult megtalani, a DXVA tamogatashoz a kovetkezo grafikus vezerlok kellenek:
Intel 950 vagyis ami az alaplapodon csucsul az tudja, allitolag meg a 910/915os alaplapi chipsetel rendelkezok is tudjak, de abban nem vagyok biztos.
NVidia reszerol gef4-tol felfele.
ATI-tol pedig az X sorozat, a 9000 sorozat viszont meg nem. WMP10 alatt elmeletileg nem automatikusan engedelyezet a dolog.
Az MKV problemat codcec gond okozta, mar le is vakartam a szukseges cocec packot hozza.
Holnap este ki is probalom remelem mukodni fog vegre.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
Rover623 #2228 üzenetére
A problema hogy H.264 el tomoritett MKV formatumu az anyag, video lan playeren kivul eddig mas nem volt hajlando lejatszani, az meg sajnos nem hasznal overlayt anelkul meg a proci sziv az egeszel a videokartya helyet. A windows media player formatumu cuccal, ami fentebb lett be linkelve, ilyen gond mar nem lesz talan. Hetfon estig viszont nem leszek olyan helyzetben, hogy kibrobaljam, pontosaban hadrveres video dekoder megaldott grafikus kartya elott. Termeszetesen a beallitasi hibat sem vettem meg el.
Tenyleg milyen media lejatszo programmal probalkoztal es milyen formatum videokkal. -
KBB
tag
válasz
h_143570 #2226 üzenetére
Hátőőőő igen... szóval a Microsoft eleve ilyen 2.8GHz vagy jobb procit ad meg követelménynek. Nekem az Athlon Xp 1700+-on itt néha beszaggatott és a hang is elvolt csúszva, úgyhogy nem is szórakozok vele, majd kedden ha a saját gépem előtt próbálhatom ki akkor nekieresztem ezeket a videókat
-
KBB
tag
Találtam némi bemutató HD anyagokat tartalmazó lapot, akit esetleg érdekel teszteléshez:
[link]
Nekiálltam tölteni, kiváncsi vagyok rá -
KBB
tag
Sziasztok!
215TW-met még nem a saját gépemen hajtom(saját gépemen jövő hét keddtől lesz lehetőségem végre letesztelni, ahol egy 730BF lesz mellette az összehasonlítási alap) szóval itt max a 2D-ben nyújtott teljesítményéről tudok beszámolni.
Én sajnos nem úsztam meg a pixelhibát. Egy subpixel hiba van fekete háttér mellett fehéren világít bal oldalt fölül a panel szélénél, viszont ez csak akkor feltűnő, hogy 10 cm-ről vizsgálja az ember a monitort, ekkora állatot én viszont ilyen 50-80 cm-ről fogok nézni kb
A beállításaival még játszom, de valószínű a véglegeset csak a saját gépemen állítom majd csak be, itt egy őslelet Gef2-es van és még analóg a kimenete, otthon majd jókis x850 DVI-vel. Leginkább az előre konfigurált beállításokat használom egyenlőre. Itt az Internet és a Movie/Game beállítást tartottam eddig leghasznosabbnak. Az hogy pl van ilyen, hogy Sport meg Text nem sok különbséget mutat a Movie illetve Internet között.
A monitor talpazata állati; a panel amellett, hogy dönthető, forgatható (a talpazat alsó része fixen áll és ezen forog az egész), a magasság is állítható és a pivot funkció is remek.
A döntés kicsit nehézkesen megy, elég merev az a része a felfüggesztésnek, ahol lehet dönteni is; nem így a forgatásnál: elég csak pár újjal ''meglökni'' a talpazatot és már el is fordítottam pár fokkal az egészet.
Próbaképen rádugtam a monitorra a videómat, hogy bepróbáljam a PIP funkciót és remekül működött. (RCA kábellel történt a csatlakozás) Annyit megjegyeznék, hogy egy idő után elkezdett hullámozni a kép, főleg a feketénél volt ez látható, amikor kihúztam a videó kábeljét megszűnt. Ez mondjuk zavaró, amellett hogy jó funkciónak tartom ezt a Picture in picture-t, mert hamár az embernek lehetősége van ekkora felbontást használni, akkor simán feltud belőle áldozni egy kis darabot ahoz hogy nézhesse közben a TV-t mindenféle tuner kártya nélkül.
Gondolom senkinek nem mondok újat azzal, ha elmondom, hogy a beépíett hangszórók maximum disznek jók, illetve ha nagyon nincs az embernek közel valamiféle hangszórója/fühallgatója akkor érdemes maximum használni.
Noh, egyenlőre ennyit, aztán majd ha végre a 730BF mellett tudom teszelni akkor jelentkezek újra egy összehasonlító elemzéssel -
h_143570
addikt
Elmeletileg az Underwolrd 2 megvan 1080p-ben csak kellene valami jo player ami megbirkozik az mkv-vel, pontosabban h.264-et hassznalo mkv-vel. Illetve az ms letoltheto hd cuccai is meg megernek egy miset. De sajnos varnom kell keddig, mert mehetek haza az unnepekre ''felsobb'' azaz szuloi utasitasra.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
Racecam #2210 üzenetére
Pixel es alpixel hibat nem talaltam meg rajta, remelem nem is a fogok.
Utanhuzashoz meg nem volt szerencsem, igaz a jelenlegi lassan 4 eves TN+ al megaldott LG1710B monitoromon sem tapasztaltam ilyet jatekok alatt, tehat valoszinuleg en vagyok a vak, a regi marad masodlagos monitornak azert. Jo pixperan alatt sikerult talakoznom ghostingal.
Eddig HL2 es CS:S eresztettem ra mindent maxra 1680*1050-ben is boven 60 feletti fps produkaltak, itt utanhuzas nem volt. Mivel ez a panel a sotet arnyalatokat nem szereti igy megkinalom majd doom3-al es quake4-el azok eleg sotetek lesznek, hogy megizaszak egy kicsiket remel nem fog sikerulni nekik.
A szineket es a fenyerot meg szoknom kell, megmarad azert masodlagos monitornak. A szinek homogennek tunnek, a gradienes tesztek kepek amik par oldalal ezelott voltak belinkelve ott lattom a gradiens hatarokat nemelyi csiknal, bar lehet, hogy azoknal latni is kellene. De hogy ne keljen keresni itt vannak: [link] Valaki elmondhatna, hogy mit kell nezni rajtuk
A fekete erdekes kerdes, ha a wmp-ben a film helyen levo fekete teglalapot tekintve /ez ugyebar meg a film elinditasa elott van/ majdnem tokeltes, viszont a divxes filmecskeimnek vannak felul es alul fekete csikjai ne ezek viszont mar szurkek mintsem feketek egyenlore a codecra fogom illetve a kodolas minosegere, meg arra a marhara aki ugy kodolta be hogy nem vagta le oket. Mivel jelenleg nincsen keznel normalis minosegu kepanyagom igy nem taglalom tovabb.
Bevilagitas elofordul nagyon sotet szurek teljes kepernyos kepek eseten foleg a jobb felso es a bal also sarokban, tisza fekete eseten a szemem mar nem veszi eszre illetve vilagosabb kepek eseten sem.
Jatekoknal nagyon szep a kis nyavajas, foleg hogy lejebb vehettem a gammat es meg mindig lattok rendesen, filmek eseten zavar a filmbe kodolt also es felso ''fekete'' csik szine foleg hogy lehet latni a monitor eredeti feketejet is egy kicsit a keparany kulonbsegek kozott.
A monitorn allithato a kep arany vagyis 16:10 illetve 4:3, illetve van rajta szin tonus allitasi lehetoseg, de a gamma korekciot kihagytak meg jo hogy a videokartyam drivere tudja, illetve a WMP9 videobeallitasok bovitmenyeben ha visszabb veszem a fenyesseget akkor vegre eltunik a csunya fekete csik a video felett es alatt igy mar elvezheto leszamitva, hogy nem huzza ki, de majd azt is megoldom. Osszesegeben nem rossz, szerencsere nem csalodtam, de sajnos nem is lepet meg semmi kulonosebbel.
Majd meg keszittek ossehasonlitast a regivel, jovo hetvege fele. Esetleg meg megvzsigaljak rajta valamit amihez nem kell muszer. -
Ronyman
aktív tag
válasz
Szten Márs #2219 üzenetére
Mos már értem. Köszönöm az okítást.
Amúgy everestben néztem a videó módokat és ott nem találtam közte az 1440X900-as felbontást. Ami megkavart az az, hogy ott nem csak azokat a módokat írja ki amit tud a monitorom, hanem az összes módot. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Ronyman #2217 üzenetére
Mit nem használsz megfelelő felbontásban?? A 6600-asod támogatja ezt a wild screen felbontást, erre írta Rover, hogy mégis honnan ''derült ki'', hogy nem támogatja?
Szóval fogod tudni használni 1440*900-on, nem lesz semmi kavar ezzel.
(Amúgy engem is érdekelne, hogy honnan szedted, hogy a 6600GT nem támogatja ezt)
[Szerkesztve] -
Ronyman
aktív tag
-
Rover623
félisten
válasz
Ronyman #2213 üzenetére
Na most kidrült, hogy a 6600GT-m nem támogatja az 1440*900-as felbontást.
És ez honnan a fenéből derült ki...?
Merthogy nem te próbáltad az tuti...merthogy nincs monitorod, és ha kipróbáltad volna, akkor nem kérdeznéd a torzulás dolgot...
Tehát ki volt az a ''nagyeszűmindentjobbantudjanagyokos''...? -
mobbo
senior tag
ugy nez ki jonnek az olcso 22-es monitorok
-
Ronyman
aktív tag
Lenne egy nagy kérdésem, amiről, már lehetett szó ebben a topicban, de nem tudom hogy keressek rá ezért bátorkodom megkérdezni.
Na szóval szeretnék én is widescreen monitort venni. Ki is néztem magamnak a V7 L19WA monitorját.
Na most kidrült, hogy a 6600GT-m nem támogatja az 1440*900-as felbontást. Nos mi történik, ha nem ebben a felbontásban üzemeltetem? Torzúl a kép?
Hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
A Videoseven német székhelyű kijelzőgyártó, mely éppen a napokban változtatta meg a nevét, egyszerűen csak V7-re, egy új 22''-os wide kijelzőt jelentett be, L22WD néven.
A CMO által gyártott TN+Film panellel szerelt megjelenítő natív felbontása 1680x1050. A tipikus válaszidő 5 ms. A betekintési szögekre vízszintesen 170°, függőlegesen 160° ad meg a gyártó.
A kontrasztarány 700:1, a fényerő 280 cd/m2.
A széles ''wide'' kijelzőt analóg (D-Sub), és digitális (DVI-D) bemenettel is elláták, és azonnal megvásárolható, az ára 339 €.
Azért ez nagyon barátinak mondható egy 22''-os monitortól. -
Racecam
nagyúr
Na, meséljetek!
Pixelhiba, utánhúzás, bevilágítás, fekete szín, színmegjelenítés, stb...??? -
KBB
tag
Nekem ezen a héten kedden érkezett meg a Samsung 215TW -m. Pixmania-nál rendeltem előző héten csütörtökön(szvsz gyorsan kihozták).
Állati jó kis monitor. Fekete háttérnél a négy sarkán kicsit látszik a háttérvilágítás, de elfogadható.
Színei nagyon jók, és ez a 1680x1050-es wide felbontás nagyon bejövős.
Még tesztelem -
dr42
tag
fu baszki. ezeket a sorokat 2407-rol irom, es el vagyok ajulva. ekkora kulonbsegre nem szamitottam 19'' crt utan
. mindta egy asztal fekudne elottem
tesztelgetem es irok majd rola.
-
Harti
senior tag
Énis igy gondolkodtam az elején!
Aztán láttam egy 82 centis dögöt rákötve gépre D-Sub-on és nekem nagyon tetszett!
A hatalmas méret mindent legyőz!
Amit én vennék az szintén 1366X768-as és DVI-D csatis szóval eléggé jó képe lesz!
Pixelméret 0.505!
és ami még nagyon az LCD TV malmára hajta a vizet hogy ha vennék egy 24''os ACER AL2416W-t amit most meg tudok szerezni 138k-ért akkor amellé a normálisabb játékokban brutális vga kell hogy akadás nélkül megjelenitse azt az 1920X1200 pixelt!
Ami legalább még plusz 60k!
Szóval ezek után inkább leteszem a voksom az LCD TV mellett DVI csatival aztán majd meglátjuk! -
Ser
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki egy hónapon belü monitort kell vásárolnom, mert ez a régi LG CRT most megadja magát... De nem tudom melyiket, mit kell nézni, azt tudom hogy 100 ropinál többet nem akarok.. Amire kell az egyszerű felhasználás lényegében, sok játék, és grafikai munkára is használom azért
Már kezdtem körbe nézegetni, de nemrég Extreme-be láttam a monitorokat kirakva, és a sok régóta témában lévő monitorokat az én szemembe odavert egy asus.. Valahogy a feketéje, vagy mintha lett volna egy réteg a kijelzőn és olyan színt adott az egész képnek, hogy mint említettem a többi a nyomába se ért..(viewsonic, samsung) Mindenféleképp Wide S-est akarok, néztem egy modellt is már, de kellenének vélemenyék. A tesztet elolvastam, de nem tudom eldőnteni, hogy elég-e nekem..
Asus PW191 volna az a darab, de várok más fajtákat is, ami szerintetek jó vétel lenne..
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest