Aktív témák
-
Taci
addikt
valami mac-es hírrel kapcsolatban olvastam. és az friss hír volt.
meg is találtam:
''A jelenlegi GMA950-es chip-készletből kimaradtak a hardver alapú transzformációs és megvilágítási képességek. Ennek megléte szükséges azon 3D-s játékok számára, amelyek vertex és pixel árnyékolást használnak. Újabban egyébként, a játékokon kívül más szoftverek is elkezdték használni ezen technikai megoldást.''
Erre gondoltam. -
Taci
addikt
nem tudom, többször is rákérdeztem, azt mondták az egyik üzletükbe szállítassam, hogy meg tudják nézni. tőlem felbonthatják, csak nem annyira szemetek, hogy kivesznek belőle valamit
viszont a futárt meg akkor is be fogom hívni, hogy várjon 5 percet míg kibontom és ellenőrzöm, hogy S-es-e. ha nem akkor viheti vissza. (legalábbis akkor nem fizetem ki). -
-
-szabi-
addikt
Nah ezt már nagyon nem értem.
Ezek szerint van L22-1W [link] ami nincs fenn a gyártó oldalán, de már tesztelték és kapható.
Illetve van egy H22-1W [link] ami fenn van a gyártó oldalán, de még senki sem látta.
Mint irtam ez igénytelenség egy ilyen kaliberű gyártótól.
Ettől nem lesz túl nagy kedvem ilyet venni.
Ezután hogy várjak el bármilyen gyári támogatást?
Üdv
szabi -
-szabi-
addikt
Jah, ezt már én is néztem.
Elég érdekes, azért ennyire adhatna magára a gyártó, hogy naprakész a honlapja.
Persze tölük mit is várjak, mikor a 20'' wide monitort sem találni meg az oldalukon.
Először azt hittem csak a magyaron nincs, de az angolon se volt.
Azért egy ekkora gyártó ne legyen már ennyire igénytelen.
Hoopsz, most nézem az angolon fenn van a 22'' wide moncsi. [link]
Ez aztán a haladás.
Esetleg nemsokára a 20'' is kinn lesz, hisz azt már egy éve gyártják.
Üdv
szabi -
domedee
senior tag
-
domedee
senior tag
-
domedee
senior tag
A márka neve annyira nem számít, a kijelző paneleket a tft-kbe úgyis csak pár gyár gyárt a világon, inkább azt kellene tisztázni, hogy milyen az eletronika amit mellé raktak, az sokat jelenthet, bár mivel viszonylag új gyártó lehet (szinte nulla infó róla a neten) ezt nem tudni.
-
domedee
senior tag
Én karácsony előtt vettem közvetlen egy Sungoo 20,1''-t, 1680x1050, 8ms, 1000:1, 300,176/176, DVI, usb-hub. Amúgy valami osztrák cég (jó-jó, úgyis Kínában gyártják). Én meg vagyok vele elégedve nagyon, csak arra kell figyelni, hogy megkívánja a pontos beállítást. NFS
, CoD2 alatt teljesen jó volt játékra is. Az ára is csak 110 pénz volt. Mondjuk az nagyon tetszett, hogy 5 év garival adják.
Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged