- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #6050 üzenetére
Ennél misztikusabban nem is fogalmazhattál volna, mivel ebben a hozzászólásodban nagyjából semmilyen információt nem közöltél a kérdezővel (mintha nem is válaszoltál volna).
(#6046) CSorBA :
ja hogy az, amikor egyedi megoldást választottál a kész, továbbfejlesztett helyett? Már emlékszem.
Mondjuk nagyon homályosan, de sztem a Cycle vagy Cycle2 (!) pluginon is elgondolkodhatnál, hátha megfelel a céljaidnak.(#6047) Speeedfire :
jaja, egész jópofa, ez ilyen fórumos közös megoldogatásokra esetleg jó lehet (komolyabbra azért nem, mert azt nem adja ki az ember).Bele lehet kontárkodni egymás kódjába.
(#6055) pollai : sztem nincs engedélyezve nálad a mod_rewrite, vagy valami ilyesmi, de nincs előttem, szóval ennyiből fogalmam sincs, mi lehet, de valamit a szervereden kellene még engedélyezned a teljes működőképessé tételhez. Ennyiből nehéz megmondani, mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest