Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enikoka
csendes tag
hmmm...egy kétségbeesett...számítógéphez alapjáraton értő lány kéri segítésgeteket... :
msi v601-012hu laposom van...vistával...ésésés...feltelepítettem rá a vista codec packot, hátha azért nem ismeri be a kamerám...vagyis feltelepítem a programját, aztán megnyomom a bekapcsolására szolgáló "P1" gombot, és a számítógépes kereső programom hozza be...már próbáltam ezerféleképpen feltenni a kamerát, de sehogysem indítja el...mindig a kersőt hozza be... és ha megnyitom a programját, akkor a következő üzenetet megjelenítve semmit sem enged csinálni : you have no video capture device"....tud valaki segíteni mit tegyek fel hozzá,hogy működjön, vagy mit csináljak?? mert már nagyon bosszant, hogy akárhogy próbálom, sehogysem működik... minden válaszért köszi... márha kapok 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest