Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
enikoka
csendes tag
-
enikoka
csendes tag
-
enikoka
csendes tag
hmmm...egy kétségbeesett...számítógéphez alapjáraton értő lány kéri segítésgeteket... :
msi v601-012hu laposom van...vistával...ésésés...feltelepítettem rá a vista codec packot, hátha azért nem ismeri be a kamerám...vagyis feltelepítem a programját, aztán megnyomom a bekapcsolására szolgáló "P1" gombot, és a számítógépes kereső programom hozza be...már próbáltam ezerféleképpen feltenni a kamerát, de sehogysem indítja el...mindig a kersőt hozza be... és ha megnyitom a programját, akkor a következő üzenetet megjelenítve semmit sem enged csinálni : you have no video capture device"....tud valaki segíteni mit tegyek fel hozzá,hogy működjön, vagy mit csináljak?? mert már nagyon bosszant, hogy akárhogy próbálom, sehogysem működik... minden válaszért köszi... márha kapok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest