Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
sagajr78 #191 üzenetére
Szerintem az AoS nem reboot, nem az alapoktól változtat, hanem az egész játék léptéke és háttere is megváltozott olyan mértékben, ami már túllépi a reboot kategóriát számomra.
Akkor innen nézve ezt akár teológiai vitának is tekinthetnénk.
A WhF sem mindig szólt 100+ modelles játékról 2000 pontos sereghatárnál, csak ide jutott a 8th edition-ra (pedig akkor még nem is Goblin seregről beszélünk). Én még emlékszem arra, amikor egy "átlagos" zöldbörű sereg is "csak" 60 modellből állt....
40K-ban jelenleg az összes GW-s kódexben szereplő neves hős mennyisége: 103 (egyéb kiadványok nevesített egységeit is ide véve, plusz Forge World neves karaktereket ez a szám 140-re mászik fel, bár itt már olyan nevesített egyének is bele vannak számolva amik nem éppen karakterek, így a legfőbb fődémonok, vagy épp nevesített jármű parancsnokok). Tudom mert most számoltam össze őket (jó dolog is a seregépítő programocska).
Csak a hivatalos Wh40k webshopban van 159 hős, vagyis karakter. A ForgeWorld még ehhez hoz vagy egy-két tucatot (sajnos ott külön nem lehet rákeresni, de gyors belenézésre is vannak nevesített Drenyáktól kezdve mindenfélék.)
Melyik 3 új fajra gondolsz?
Valamelyik fórumban voltak ezek a számok, én most hirtelen szintén csak a Tau, Necron és Dark Elf trióra tudnék gondolni, bár tény, hogy a Necron és a Dark Eldar is inkább a 90-es évek vége volt (sőt, a Necron blister még valamelyik WD-hez volt mellékelve, márpedig én 1996 után nem vettem WD-t).
A WHF Lore-ja valóban jó volt, de senki nem akart oda alkotni.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azok, aki a WhF "gazdái voltak", azok eltávoztak, de ezt te is leírtad az előbb...
Kb. az 6th edition óta döglődött a rendszer, a 7th editionnál már látványos volt, hogy ahogy a szabálykönyvet és a seregkönyveket harmadik-negyedik vonalbeli, sőt, tök ismeretlen emberek kezdték el alkotni...
A kérdés az, hogy miért nem tudott megújúlni a rendszer? Miért nem tudták vonzóvá tenni? Azt ne mondja senki, hogy nem volt potenciál a világban...
Az egész 40K kizárólag csak a SM-ről szól.
Sajnos így van, és számomra azért fájó ez, mert rohadtul nem következetes a rendszer. A saját maguk szabályait nem követik (1000 fős rendek, és a többi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Adobe Photoshop
- eBay
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest