Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Düsseldorf
tag
Semmi érdekes v. ellentmondás nincs ebben, csak a te jelek szerint kissé egyszerű világodnak magas, hogy nem csak a wk40k univerzum, és az ilyen ponyvaregények léteznek.
A világot ugyan már a valhallás inkvizitor óta (alighanem még csak pajzán gondolat voltál a kiadásakor) kifejezetten kedvelem, de mivel könyvgyűjtő vagyok, és az engem érdeklő régi könyvek nem épp olcsóak (110 000-ért is vettem már könyvet), a pénzt inkább arra adom ki. Tetszik érteni? Ha magas, akkor szívesen leírom még egyszer, még egyszerűbben.
Emellett (plusz a 2 gyerek), még a 4-500 csak angolul elérhető Wh40k könyv beszerzése sajna eléggé túl van anyagi lehetőségeimen, igy áttértem ezek free letöltésére, mert azért érdekelnek. Ha elitéled, pont nem érdekel, bizonyára zsenge életkorod magyarázza naivitásodat.Ui. Egyébként meg ne röhögtess, kicsit túlértékeled magad, csak nem gondolod hogy egy hozzád hasonló arctalan Gipsz Jakab/Jolán felé bármi magyarázkodási kényszerem van? A tényszerűség kedvéért csak leírtam a valóságot, ennyi.Azt meg csak remélem hogy tágíthattam a világképedet és rávilágítottam hogy a világ nem olyan egyszerűen ff, ahogy az óvodások elképzelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest