Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
eleinte nem kellett nightwave kreditért venni, rengeteget össze lehetett farmolni akár cetuson küldikből, vagy éppen alertekből - úgy hogy mindent legyártottam amihez kell van most 500felett valamivel
más, ez a Railjack avionics farm kegyetlenül "pain in da ass" ami komolyabb "gold tier" avionics baromi csekély az esély rá hogy kidobja az amúgy is ritka ellenfél --> 1% és ez alatt - tehát az adott ellenfélből jó ha van 4 per mission, és erre rájön még a % esés - egy darab kell már csak a szettből, de azt nem tartom annyira eget-rengetően fontosnak, uh hanyagolom
találkozott már valaki RJ-ben hasonló itemmel? mi lehet ez? Felvenni nem tudtam, azóta sem láttam a cuccot.
(#6425) ViZion ez a Serro most kb azt sem tudom miez
amúgy elnézve a statját igen alacsony krites, én már hagynám is
Fragor Prime amúgy nagyon ütős cucc, azt ajánlom 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy elnézve a statját igen alacsony krites, én már hagynám is
Fragor Prime amúgy nagyon ütős cucc, azt ajánlom