Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Megvettem egy tagot a hajóra, de még nem igazán sikerült tesztelni a képességeit. Azt reméltem, mivel több képességhez is van pontja, lehet neki kijelölni több feladatot is, de attól tartok, ez nem így van. Hozzárendeltem a javítást, és bár fegyvert is kellett neki adni, valamiért nem hiszem, hogy nekiállna harcolni, ha az ellenség bejön a fedélzetre. Ezt még nem sikerült megtudnom, mert jellemzően nem saját hajóval megyek, hanem meglévő küldikbe lépek be. Így is sikerült már az összes föld körüli mapot kinyitni.
Ami viszont rosszul érintett, hogy volt olyan küldi, ahol a framet nem lehetett használni, csak operátorral vagy necramechhel lehetet menni sentienteket lövöldözni, és utóbbi nekem sajnos nincs. Elkezdtem nézni a Wikin, hogyan lehet szerezni mechet, de nem igazán értem
.
Amiket bountykat mentem, ott nem esett ilyen alkatrész, bár rengeteg mother tokent szereztem, meg néhány father tokent is már. Meg a kétarcú bányászrobothoz is szereztem már tokent, erre nála nem azzal kell fizetni a tradeket, hanem valami kék meg piros kristállyal, amit eddig egyetlen darabot sem találtam. Pedig bányásztam is vagy 3 órát masszívan.
Ma este folyt. köv, meglátom mivel sikerül előbbre jutni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.