Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Megvettem egy tagot a hajóra, de még nem igazán sikerült tesztelni a képességeit. Azt reméltem, mivel több képességhez is van pontja, lehet neki kijelölni több feladatot is, de attól tartok, ez nem így van. Hozzárendeltem a javítást, és bár fegyvert is kellett neki adni, valamiért nem hiszem, hogy nekiállna harcolni, ha az ellenség bejön a fedélzetre. Ezt még nem sikerült megtudnom, mert jellemzően nem saját hajóval megyek, hanem meglévő küldikbe lépek be. Így is sikerült már az összes föld körüli mapot kinyitni.
Ami viszont rosszul érintett, hogy volt olyan küldi, ahol a framet nem lehetett használni, csak operátorral vagy necramechhel lehetet menni sentienteket lövöldözni, és utóbbi nekem sajnos nincs. Elkezdtem nézni a Wikin, hogyan lehet szerezni mechet, de nem igazán értem
.
Amiket bountykat mentem, ott nem esett ilyen alkatrész, bár rengeteg mother tokent szereztem, meg néhány father tokent is már. Meg a kétarcú bányászrobothoz is szereztem már tokent, erre nála nem azzal kell fizetni a tradeket, hanem valami kék meg piros kristállyal, amit eddig egyetlen darabot sem találtam. Pedig bányásztam is vagy 3 órát masszívan.
Ma este folyt. köv, meglátom mivel sikerül előbbre jutni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.