Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Megvettem egy tagot a hajóra, de még nem igazán sikerült tesztelni a képességeit. Azt reméltem, mivel több képességhez is van pontja, lehet neki kijelölni több feladatot is, de attól tartok, ez nem így van. Hozzárendeltem a javítást, és bár fegyvert is kellett neki adni, valamiért nem hiszem, hogy nekiállna harcolni, ha az ellenség bejön a fedélzetre. Ezt még nem sikerült megtudnom, mert jellemzően nem saját hajóval megyek, hanem meglévő küldikbe lépek be. Így is sikerült már az összes föld körüli mapot kinyitni.
    Ami viszont rosszul érintett, hogy volt olyan küldi, ahol a framet nem lehetett használni, csak operátorral vagy necramechhel lehetet menni sentienteket lövöldözni, és utóbbi nekem sajnos nincs. Elkezdtem nézni a Wikin, hogyan lehet szerezni mechet, de nem igazán értem :O .
    Amiket bountykat mentem, ott nem esett ilyen alkatrész, bár rengeteg mother tokent szereztem, meg néhány father tokent is már. Meg a kétarcú bányászrobothoz is szereztem már tokent, erre nála nem azzal kell fizetni a tradeket, hanem valami kék meg piros kristállyal, amit eddig egyetlen darabot sem találtam. Pedig bányásztam is vagy 3 órát masszívan.
    Ma este folyt. köv, meglátom mivel sikerül előbbre jutni...

Új hozzászólás Aktív témák