Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem rengeteg olyan frame van, ami nem tetszik és pedig nagy közönség kedvenc. Nidus pl, Rhino, Mesa. Oberon nagyon tetszett még kicsi voltam, de akkora csalódás is volt. Ember szintén nagyon nem jött be pedig alig vártam, hogy megszerezzem. Többet tudok felsorolni ami nem tetszik, mint ami tetszik. Persze majd ha veterán leszek és nem lesz mit tennem lehet változik majd a véleményem, ha lesz időm szépen mindet felépíteni meg megtanulni. Fegyverekkel is így vagyok, Redeemer Prime meg az íjjak nagyon nem jönnek be nekem pl.
Nekem Focus farm-ra van Saryn, Volt, Mirage meg Equinox. Majd ha jön a Duviri akkor gondolom megint előkerülnek. Devstream-ből lejött, hogy dolgoznak rajta vagy legalábbis ötletelnek.
Nekem a Dex Dakra volt a nagy kedvenc meg az első Forma-s és Catalyst-os fegyverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest