Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem rengeteg olyan frame van, ami nem tetszik és pedig nagy közönség kedvenc. Nidus pl, Rhino, Mesa. Oberon nagyon tetszett még kicsi voltam, de akkora csalódás is volt. Ember szintén nagyon nem jött be pedig alig vártam, hogy megszerezzem. Többet tudok felsorolni ami nem tetszik, mint ami tetszik. Persze majd ha veterán leszek és nem lesz mit tennem lehet változik majd a véleményem, ha lesz időm szépen mindet felépíteni meg megtanulni. Fegyverekkel is így vagyok, Redeemer Prime meg az íjjak nagyon nem jönnek be nekem pl.
Nekem Focus farm-ra van Saryn, Volt, Mirage meg Equinox. Majd ha jön a Duviri akkor gondolom megint előkerülnek. Devstream-ből lejött, hogy dolgoznak rajta vagy legalábbis ötletelnek.
Nekem a Dex Dakra volt a nagy kedvenc meg az első Forma-s és Catalyst-os fegyverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest