- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Dehogy fontos az MR. Egy db jó frame-el meg egy db meleevel meg lehet csinálni minden alap dolgot a játékban
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.
Csak leírtam, h az MR rank nem csak e-pénisz, továbbá ez a játék "értelme" hogy az ember kifarmolja a nyersiket meg a cuccokat a következő motyóhoz, buildhez. Az h közben MR szintet is lép (ha akar), grátisz.
Azt se szabad elfelejteni hogy idén 8 éves a játék. Amikor én kezdtem a max elérhető MR szint 28 volt. Ezt a sok motyót a 8 év alatt dobálták bele a játékba. Szóval aki csak hétvégente játszott pár órát az is ki tudott szedni mindent. Aki meg most kezdte annak meg van bőven merre nézelődni.
De ami tuti: biztos hogy lesz olyan fegyver amivel kb senki nem játszik és neked nagyon be fog jönni és csak azzal fogod nyomni, de ezt sose fogod megtudni, ha nem szeded és próbálod ki. Pl nekem kb fél éve ki se került a kezemből a Pennant - csináltam rá egy heavey buildet aminek stackelődik a speedje és megesz mindent. Nah jó kicsit hazudtam, mert játszottam az Arca Tritonnal egy slam buildet kb 2-3 hétig
ami szintén fun amúgy.
Overframe szerint ezek A tier pickek, de kb senkinél nem látom. Bezzeg a Kronent...
A catchmoon annyira OP fegyver volt hogy kb mással nem is mentek az emberek. Aztán kapott egy ordas nagy nerfet és most csak használható lett. Kb mint Atterax Maiming strike kombó. Mindenhol csak csúszó+pörgő embereket láttál. Dögunalom

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DJI mini 3 drón display unit
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.