Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Most bementem sola farmra, kellett pár db. Semmi extra, a szokásos frame, de néztem videót... Temple of Profitnál kicsit hergeli az exploitert, majd hentelés az udvaron. A videóban bement, de szinte üres volt, ezt kihagytam. Lerakták a jelzőt, kilőtte véletlen -én is párat
- de 90% az udvaron hentelt. Amikor elfogytak, akkor megint exploiter idegesítés (csak a kis pókokat lehet ölni), majd udvar. Ilyenkor már többen vannak. ~7-10 percet lehettem, 3 sola lett.Közben eszembe jutott, h Garuda is megvan, gyk. sokszorosan már. A feleslegest eladtam, megvettem a mindenféle ötvözetek rajzát és gyártom is. Alapanyag volt bőven, régebben kerestem a bányákat, meg tetszett a vénusz bányászás, cuccokat meg szerencsére lusta voltam eladni
IChroma is olyan frame, amivel nem sokat játszottam az igaz, de valahogy nem áll kézre. Lehet keresni kellene vmi buildet rá. Nova-t sem használom, farmra inkább megyek nekrossal, vki meg hozzon novát. Bár már csak a fiatalok kedvéért megyek farmra, mindenből van dögivel.
Exploiter videót néztem régebben, marha macerásnak tűnik, majd egyszer ráveszem magam, ha már a 3-as eidolonra is lesz buildem. Normális amp+fegyó kellene, alap dolgok (cetus amp+ rubico prime) szerény. Rubico riven 1000 plat lett volna barátilag, nem vettem meg...
Más sniperek/nyilak (charge-osak) nekem használhatatlanok. Kerestem crites primary/secondary-t, kevés sikerrel. Néztem ilyen 1 shot shield+ 1 shot limb, de ahhoz is egy halom dolog kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- God of War - Kratos színésze szerint félrevezető lehet az első forgatási kép?
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- de 90% az udvaron hentelt. Amikor elfogytak, akkor megint exploiter idegesítés (csak a kis pókokat lehet ölni), majd udvar. Ilyenkor már többen vannak. ~7-10 percet lehettem, 3 sola lett.