Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fain. Jól néz ki, csak...
A corpus mapokat nem szeretem. A gyors futás helyett bullettjump modokat használok, ott meg az út közepére raknak mindig vmi sz@rt. Ezeknél nincsenek erre előírások? Se ISO, se IATF, se semmi?
Azt hallottam az "öregektől", h Jupiter egy nightmare a sok kis szobával, elágazással. Meg akartam keresni azokat a hmmm... nem emléXem a nevükre, volt ilyen küldi, h feltűntek pár mapon, de csak ha bementél a szobába, ahol pihiztek. Mindegy. Leoltottak, h nem fognak várni rám egy órát...
Vik: lesion-t is nézd meg, Tipedoból készül. Sok bónuszt kap, viszont a range szerény. De infestedre megfelel bőven. Többnyire én arra építkezek, persze alacsonyabb szinteken jó mindenre is, de mittomén arbira nem vinném. Múltkor 1 óra derelict survi farm volt, nagyrészt Nekros+lesion-al én öltem, kolléga támogatott. A sok Ancient miatt már többet feküdtem, mint ütöttem... megállapítottuk, h (nekünk legalábbis) kb. 40 perc az ideális, eddig hatékony.
A "mezei" Kronent megépítettem anno, meglepően jó cucc volt! Van vmi corpus másolata, electro statussal, csak a neve nem ugrik be. Az is tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest