Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Źşë' #6658 üzenetére

fain. Jól néz ki, csak...
    A corpus mapokat nem szeretem. A gyors futás helyett bullettjump modokat használok, ott meg az út közepére raknak mindig vmi sz@rt. Ezeknél nincsenek erre előírások? Se ISO, se IATF, se semmi? :(((

Azt hallottam az "öregektől", h Jupiter egy nightmare a sok kis szobával, elágazással. Meg akartam keresni azokat a hmmm... nem emléXem a nevükre, volt ilyen küldi, h feltűntek pár mapon, de csak ha bementél a szobába, ahol pihiztek. Mindegy. Leoltottak, h nem fognak várni rám egy órát...

Vik: lesion-t is nézd meg, Tipedoból készül. Sok bónuszt kap, viszont a range szerény. De infestedre megfelel bőven. Többnyire én arra építkezek, persze alacsonyabb szinteken jó mindenre is, de mittomén arbira nem vinném. Múltkor 1 óra derelict survi farm volt, nagyrészt Nekros+lesion-al én öltem, kolléga támogatott. A sok Ancient miatt már többet feküdtem, mint ütöttem... megállapítottuk, h (nekünk legalábbis) kb. 40 perc az ideális, eddig hatékony.

A "mezei" Kronent megépítettem anno, meglepően jó cucc volt! Van vmi corpus másolata, electro statussal, csak a neve nem ugrik be. Az is tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák