Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
fain. Jól néz ki, csak...
A corpus mapokat nem szeretem. A gyors futás helyett bullettjump modokat használok, ott meg az út közepére raknak mindig vmi sz@rt. Ezeknél nincsenek erre előírások? Se ISO, se IATF, se semmi?
Azt hallottam az "öregektől", h Jupiter egy nightmare a sok kis szobával, elágazással. Meg akartam keresni azokat a hmmm... nem emléXem a nevükre, volt ilyen küldi, h feltűntek pár mapon, de csak ha bementél a szobába, ahol pihiztek. Mindegy. Leoltottak, h nem fognak várni rám egy órát...
Vik: lesion-t is nézd meg, Tipedoból készül. Sok bónuszt kap, viszont a range szerény. De infestedre megfelel bőven. Többnyire én arra építkezek, persze alacsonyabb szinteken jó mindenre is, de mittomén arbira nem vinném. Múltkor 1 óra derelict survi farm volt, nagyrészt Nekros+lesion-al én öltem, kolléga támogatott. A sok Ancient miatt már többet feküdtem, mint ütöttem... megállapítottuk, h (nekünk legalábbis) kb. 40 perc az ideális, eddig hatékony.
A "mezei" Kronent megépítettem anno, meglepően jó cucc volt! Van vmi corpus másolata, electro statussal, csak a neve nem ugrik be. Az is tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest