Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az ilyen küldikre Wuprime-al menj, sanctuary-ban lehet húzni, vagy gabii és annyi. Esetleg a következő node. Ha már ráéreztél egy frame-ra, erősnek érzed, akkor menj vele ilyen questekre szerintem. Bár ebből is volt már meglepim, téptem a hajam, h wuprime itt még elteleportált volna... Wuprime 2 buildem van, egyik indexre, másik ayatan volt, de Titania miatt már nem használom. Ironstaff nekem amolyan utolsó utáni fegyó, ha nagy a baj. Van, aki erre moddol, ezt majd eldöntöd, neked mi jön be. Láttam olyan wuprime-okat, akik szinte végig ezzel tolták -umbrát szokták még exaltedre maxolni- látványos, hatékony, csak nem a stílusom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Bestbuy játékok
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Disney+
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest