Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz Lokids #4976 üzenetére

soloban, egy frammel szerintem azért nagyságrendileg unalmasabb. Meg mint írtam, a mastery szinted attól is függ, mennyi cuccot húztál fel maxra. Az meg befolyásolja azt is, hogy mennyi speciális riven modod lehet, egy nap mennyit tradelhetsz (ha esetetleg rákapsz a dologra... nekem is van olyan ismerősöm, aki a néhány hónapos gyerekkel az ölében nem tudott játszani, így a tradelésre ment rá, és 1000+ platos modokkal bizniszelt rendszeresen)

Kezdőknek jár 2 vagy három frame slot, meg vagy 3-4 fegyver slot, azokat szerintem úgyis fel fogod tölteni, már csak a kíváncsiság miatt is. Én is azt hittem, hogy lehet játszani az alappal, de ... de a fiamnak is vettem egy 75%-os leárazásnál egy párszáz platot, hogy legyen helye az új cuccainak (erre fél év után rákkattant a fortnite-ra, de most meg jól elkezdődött az iskola ;] ). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.

De ha ennyire látod, hogy mennyi időd van rá, akkor azt javaslom, kezdd el megismerni jobban a játék alapjait, aztán majd kialakul. Elsőnek úgyis a térkép felnyitása a legfontosabb, hogy utána bárhová szólnak a napi küldik, tudj menni akár egyedül is.
    Partiban viszont bárhová tudnak vinni, oda is, ahová neked lockolva van.

Új hozzászólás Aktív témák