Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
soloban, egy frammel szerintem azért nagyságrendileg unalmasabb. Meg mint írtam, a mastery szinted attól is függ, mennyi cuccot húztál fel maxra. Az meg befolyásolja azt is, hogy mennyi speciális riven modod lehet, egy nap mennyit tradelhetsz (ha esetetleg rákapsz a dologra... nekem is van olyan ismerősöm, aki a néhány hónapos gyerekkel az ölében nem tudott játszani, így a tradelésre ment rá, és 1000+ platos modokkal bizniszelt rendszeresen)
Kezdőknek jár 2 vagy három frame slot, meg vagy 3-4 fegyver slot, azokat szerintem úgyis fel fogod tölteni, már csak a kíváncsiság miatt is. Én is azt hittem, hogy lehet játszani az alappal, de ... de a fiamnak is vettem egy 75%-os leárazásnál egy párszáz platot, hogy legyen helye az új cuccainak (erre fél év után rákkattant a fortnite-ra, de most meg jól elkezdődött az iskola
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.De ha ennyire látod, hogy mennyi időd van rá, akkor azt javaslom, kezdd el megismerni jobban a játék alapjait, aztán majd kialakul. Elsőnek úgyis a térkép felnyitása a legfontosabb, hogy utána bárhová szólnak a napi küldik, tudj menni akár egyedül is.
Partiban viszont bárhová tudnak vinni, oda is, ahová neked lockolva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Milyen program, ami...?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.