Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
válasz
1NST1G8R #101 üzenetére
Vannak még olyan itemek, amik bétában láttam de a jelenlegi verzióban nem. Pl. a többfajta ammo pack. Kicsit pánikoltam béta idején, mert hol elindult hol nem. Kicsit ledöbbentem amikor megláttam h nők rohangálnak a pályán, nekem ez az infó valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig egy ideje már lehetett tudni ahogy utána néztem. Elvileg shopban lehet venni, de én nem látom, mégis szaporodnak a nőstények.
-
HaaS
addikt
Hát, ha azt vesszük, hogy nyílt hétvége óta már egyszer volt patch... ja meg most valahogy máshol hordják a wf-ek rövid tőröket (végre)! Ezt perpill ma vettem észre. Nem hiszem, hogy eltűnne a játék, mert jó... bár én nem ismerek sok mmotps-t
.
No, nem offolok, mert elhajtanak
!
-
Ilsyde
őstag
Probaltam, meg HaaS is a Warframe-el jatszik ugyhogy olvasgattam amit irt rola. Nekem sajnos eleg uncsi ez a fajta jatekmenet.
Planetside 2-ben nekem az nem tetszett hogy egy csomot kell maszni mire eljutsz az akcioba, ott meg eleg gyorsan legyalulnak ha tuleroben van az ellen. Aztan ujra az egesz. Mondjuk ez meg a beta legelejen volt, lehet azota jobb a helyzet. Hawken-t is az elsok kozott probaltam, nem volt rossz. Kicsit egyszeru. Mechwarrior Online viszont szerintem is felejtos.
DotA klonokkal az a bajom hogy idegbajosak a jatekosok ha nem pontosan azt csinalod amit ok akarnak. Gondoltam kiprobalom a DotA2-t de fene tudja erdemes-e.
Ja meg az is negativ valtoztatas hogy most mar nem lehet megnezni a nem unlockolt fegyverek adatlapjat. Azaz nem tudod elore megtervezni hogy mit erdemes megvenni. Gondolom emogott is az van hogy vegyel meg mindent -> koltsd a penzt -> fogyjon a penzed -> jatssz tobbet hogy legyen utanpotlas.
-
Ilsyde
őstag
Nem jott ki mostanaban semmi ertelmes, a maradek meg nem kot le. Pedig a beta tesztek nagy reszeben reszt veszek ugyhogy eleg sok jattek atmegy a kezeim kozott.
Ha visszahoznak a Crysis 1 multijat (Power Struggle) akkor azt jatszanam orrverzesig de igy nuku. Nincs jelenleg semmi
Ez a Warface tetszett, de kicsi olyan Battleforge-os izt hagy a szamban: otletes es korrekt, de mire kijon a teljes addig annyiszor latom a tartalmat, hogy megunom.
-
Ilsyde
őstag
A tutorial teljesiteseert kaptam eleg penzt hogy vehessek egy fegyvert. Az arazassal szerintem nincs gond.
De mire osszekuporgatod megint a koronat egy jobb kevlarra, kesztyukre meg fenyakra... es csak ket hetig hasznalhatod oket, mire ujra meg kell venned?!
Nyilvan nem gond ha naponta tobb orat jatszol mert akkor hamar megvan es ki tudod hasznalni. Szamomra ertelmet veszitette igy az egesz, mert van mikor nincs sok idom jatszani, vagy tul faradt vagyok munka utan. Ket het ilyenkor is telik. Miert nem lehetett orakban szamolni?Kicsit olyan lett mint az MMO-k, ott sem eri meg elofizetni csak ha otthon ulsz egesz nap vagy nem jatszol semmi mast.
-
Ilsyde
őstag
Teljesen ataraztak mindent. Most mar a crown cuccok is idolimitesek (ket hetre berelheted csak). Mindez azert hogy minel tobbet jatsszon vele az ember. En ezt megertem, es azt is megertem hogy sok embernek ez az idealis - pl. iskolasoknak akik nem tudnak mit csinalni az idejukkel - de tolem meg is kapta cserebe az uninstallt.
-
Ilsyde
őstag
Nekem balra kijelzi meg mielott belepek a jatekba (beta.gface.com), odabiggyeszti az avatarokat.
A buddylistet kulon elo kell hozni a jatekbol (jobb fenti ikon) de ha valakit fel akarsz venni akkor annak eleg gyorsan vissza kell igazolnia, kulonben ervenyet veszti a meghivas. Azaz mindket felnek online kell lennie.Volt egy srac aki meg az elejen felvett es neha-neha meghiv a sajat co-op jatekaba ugyhogy mukodik a dolog, csak kicsit finnyaskodik a rendszer.
-
Sonja
nagyúr
-
-
Ilsyde
őstag
Koronaert lehet a legjobb cuccokat venni, de eleg huzos aron vannak. A legtobb fegyver meg felszereles darabja 500 korona.
Ha benne vagy a top 10ezerben vagy teljesited a napi hard/pro challengeket akkor kapsz minden mapfrissiteskor (24 orankent). Valtozo az osszeg, en kaptam mar 16-ot meg 200-at is.
Ez volt az elso vasarlasom amit nem bantam meg, elotte dollarral vettem egy SPASt a medicnek meg egy side arm + fejszer kombot de azok annyira nem fantasztikusak. De legalabb elerhetoek nehany nap jatek utan is.
-
Ilsyde
őstag
Ha egyedul vagy akkor inkabb szerencse kell hozza, mint tudas
Ez az 500 koronas kevlar nagyon ott van, szepen lassan visszagyogyit aztan pillanatok alatt felnyomja a pajzsot maxra. Kicsit sem imba. Mondjuk ha fejbe tol valaki vagy husz centirol mellbetalal shotival akkor ugyis mindegy.
PvP nekem a fegyverek miatt nem tetszik (CoD szeriaval egyetemben), hianyzik a mozgaskultura es a skill a fegyverhasznalatbol. De elismerem hogy jo modok vannak es ez a Battlefieldes keveres a kasztokkal is szuper otlet. Ejjel tenyleg keves a jatek, PvE partit is neha nehez osszehozni de ha megvagyunk oten akkor a legtobben maradnak is par korre.
-
Ilsyde
őstag
Naja hat a PvP szerintem kaki (ugyanaz mint a CoD csak ingyen).
Melyik Pro palya van ma? Mar vegigvittem eleg sokat de mindig cserelik. Amit nem tudok megcsinalni az a dzsungeles-hajokazos, pillanatok alatt leszednek a specopsok.A tobbi egesz jol megy, egy lepegetos-robotost (konteneres palya) meg egy apache helikopterest (konvojos palya) le is soloztam egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest