Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
A tutorial teljesiteseert kaptam eleg penzt hogy vehessek egy fegyvert. Az arazassal szerintem nincs gond.
De mire osszekuporgatod megint a koronat egy jobb kevlarra, kesztyukre meg fenyakra... es csak ket hetig hasznalhatod oket, mire ujra meg kell venned?!
Nyilvan nem gond ha naponta tobb orat jatszol mert akkor hamar megvan es ki tudod hasznalni. Szamomra ertelmet veszitette igy az egesz, mert van mikor nincs sok idom jatszani, vagy tul faradt vagyok munka utan. Ket het ilyenkor is telik. Miert nem lehetett orakban szamolni?Kicsit olyan lett mint az MMO-k, ott sem eri meg elofizetni csak ha otthon ulsz egesz nap vagy nem jatszol semmi mast.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest