- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
Professional szervereken egyszerűen botrányosan hulladék a ping.
-
Garf91
csendes tag
válasz
1NST1G8R #101 üzenetére
Vannak még olyan itemek, amik bétában láttam de a jelenlegi verzióban nem. Pl. a többfajta ammo pack. Kicsit pánikoltam béta idején, mert hol elindult hol nem. Kicsit ledöbbentem amikor megláttam h nők rohangálnak a pályán, nekem ez az infó valahogy elkerülte a figyelmemet, pedig egy ideje már lehetett tudni ahogy utána néztem. Elvileg shopban lehet venni, de én nem látom, mégis szaporodnak a nőstények.
-
Garf91
csendes tag
Fura, de Piratebrowserel megy mint a gface, mint a warface. Kipróbáltam.
-
Garf91
csendes tag
Nekem folyton azt írja h cannot connect to server. Újratettem a játékot, a plugint, a coockiekat is töröltem... Gőzöm sincs hogy miért csinálja. A legutóbbi béta óta csinálja, azelőtt nem volt ilyen gondom vele.
-
Garf91
csendes tag
Pár napja próbálgatom vele az anális kontaktust, de olyan vegyes érzésem van vele. Maga az elképzelés nagyon jó, hisz egy codot, és egy bfet próbáltak összegyúrmázni. Igaz hogy javában béta, de remélem azért h majd próbál különállni a böngészőtől. Mert pl amikor megnéztem h milyen ablakban, konkrlétan, a böngészőben játszottam vele, mint egy flash játékot. Tegnap meg 15 perc alatt 5x fagyott ki, fogalmam se volt, h miért, de lehet h az aimp nevű program miatt volt, mert miután leállítottam, utána ment mint a szél. Ma késő délután meg el se akart indulni, konkrétan vagy elindult, vagy nem. És amikor elindult, megint kifagyott, de úgy, h nem ment közben az aimp. Szóval ezt most nem értem, remélem normálisabban fog futni majd a játék, mert nagy potenciált látok benne, ettől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- DOOM - The Dark Ages
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest