Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Probaltam, meg HaaS is a Warframe-el jatszik ugyhogy olvasgattam amit irt rola. Nekem sajnos eleg uncsi ez a fajta jatekmenet.
Planetside 2-ben nekem az nem tetszett hogy egy csomot kell maszni mire eljutsz az akcioba, ott meg eleg gyorsan legyalulnak ha tuleroben van az ellen. Aztan ujra az egesz. Mondjuk ez meg a beta legelejen volt, lehet azota jobb a helyzet. Hawken-t is az elsok kozott probaltam, nem volt rossz. Kicsit egyszeru. Mechwarrior Online viszont szerintem is felejtos.
DotA klonokkal az a bajom hogy idegbajosak a jatekosok ha nem pontosan azt csinalod amit ok akarnak. Gondoltam kiprobalom a DotA2-t de fene tudja erdemes-e.
Ja meg az is negativ valtoztatas hogy most mar nem lehet megnezni a nem unlockolt fegyverek adatlapjat. Azaz nem tudod elore megtervezni hogy mit erdemes megvenni. Gondolom emogott is az van hogy vegyel meg mindent -> koltsd a penzt -> fogyjon a penzed -> jatssz tobbet hogy legyen utanpotlas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest