- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nem csak a DotA klonoknal idegbajosak, hanem az osszes MOBA-nal lenyegeben ahol nem kovetik a metat.
A LoL amugy mar regen lenyomta a DotA-t, gyakorlatilag a legjatszottabb online jatek mar jo ideje, a WoW-ot is messze megelozte mar reg, es bar igaz hogy sok a nyomorult verpistike de maga a jatek isteni, szoval ha meg nem probaltad inkabb a LoL-t ajanlanam mint a DotA 2-t, sokkal kiforrottabb es hangulatosabb jatek szerintem. Na meg ha van par ismerosod akivel tudsz csapatban jatszani az elmeny hatvanyozodik. 
-
HaaS
addikt
Warframe-ben - nagy szó - már három napja nem volt nálunk újítás (ja de, a Rhino kapott némi izmot, meg a Trinity is nyúlcipőt). Na mindegy... nemtom hogy mondjam. Szóóóval... van egy "bája"
. Jó betoppanni, tíz-húsz perc alatt felfrissülni benne.
A legjobban mégis az tetszik, hogy állandóan felfedezek valami újat. Sok apróság van, de például csak ezen a héten jöttem rá, hogy a Lokinak az a szkillje, ami a lövöldözős srácok kezéből kitépi a fegyvert, no az működik az üreskezű zombikra is: általában tőből tépi ki a karjukat
! Hogy röhögtem már ezen is
! Szóval csupa móka játék, szeretem!Hát ahogy beleolvastam a topikba, jó lesz ez a Warface (egyszer), csak még sehogyan sem állnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A LoL amugy mar regen lenyomta a DotA-t, gyakorlatilag a legjatszottabb online jatek mar jo ideje, a WoW-ot is messze megelozte mar reg, es bar igaz hogy sok a nyomorult verpistike de maga a jatek isteni, szoval ha meg nem probaltad inkabb a LoL-t ajanlanam mint a DotA 2-t, sokkal kiforrottabb es hangulatosabb jatek szerintem. Na meg ha van par ismerosod akivel tudsz csapatban jatszani az elmeny hatvanyozodik. 
. Jó betoppanni, tíz-húsz perc alatt felfrissülni benne.
! Hogy röhögtem már ezen is