- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Probaltam, meg HaaS is a Warframe-el jatszik ugyhogy olvasgattam amit irt rola. Nekem sajnos eleg uncsi ez a fajta jatekmenet.
Planetside 2-ben nekem az nem tetszett hogy egy csomot kell maszni mire eljutsz az akcioba, ott meg eleg gyorsan legyalulnak ha tuleroben van az ellen. Aztan ujra az egesz. Mondjuk ez meg a beta legelejen volt, lehet azota jobb a helyzet. Hawken-t is az elsok kozott probaltam, nem volt rossz. Kicsit egyszeru. Mechwarrior Online viszont szerintem is felejtos.
DotA klonokkal az a bajom hogy idegbajosak a jatekosok ha nem pontosan azt csinalod amit ok akarnak. Gondoltam kiprobalom a DotA2-t de fene tudja erdemes-e.
Ja meg az is negativ valtoztatas hogy most mar nem lehet megnezni a nem unlockolt fegyverek adatlapjat. Azaz nem tudod elore megtervezni hogy mit erdemes megvenni. Gondolom emogott is az van hogy vegyel meg mindent -> koltsd a penzt -> fogyjon a penzed -> jatssz tobbet hogy legyen utanpotlas.
-
Ilsyde
őstag
Nem jott ki mostanaban semmi ertelmes, a maradek meg nem kot le. Pedig a beta tesztek nagy reszeben reszt veszek ugyhogy eleg sok jattek atmegy a kezeim kozott.
Ha visszahoznak a Crysis 1 multijat (Power Struggle) akkor azt jatszanam orrverzesig de igy nuku. Nincs jelenleg semmi
Ez a Warface tetszett, de kicsi olyan Battleforge-os izt hagy a szamban: otletes es korrekt, de mire kijon a teljes addig annyiszor latom a tartalmat, hogy megunom.
-
Ilsyde
őstag
A tutorial teljesiteseert kaptam eleg penzt hogy vehessek egy fegyvert. Az arazassal szerintem nincs gond.
De mire osszekuporgatod megint a koronat egy jobb kevlarra, kesztyukre meg fenyakra... es csak ket hetig hasznalhatod oket, mire ujra meg kell venned?!
Nyilvan nem gond ha naponta tobb orat jatszol mert akkor hamar megvan es ki tudod hasznalni. Szamomra ertelmet veszitette igy az egesz, mert van mikor nincs sok idom jatszani, vagy tul faradt vagyok munka utan. Ket het ilyenkor is telik. Miert nem lehetett orakban szamolni?Kicsit olyan lett mint az MMO-k, ott sem eri meg elofizetni csak ha otthon ulsz egesz nap vagy nem jatszol semmi mast.
-
Ilsyde
őstag
Teljesen ataraztak mindent. Most mar a crown cuccok is idolimitesek (ket hetre berelheted csak). Mindez azert hogy minel tobbet jatsszon vele az ember. En ezt megertem, es azt is megertem hogy sok embernek ez az idealis - pl. iskolasoknak akik nem tudnak mit csinalni az idejukkel - de tolem meg is kapta cserebe az uninstallt.
-
Ilsyde
őstag
Nekem balra kijelzi meg mielott belepek a jatekba (beta.gface.com), odabiggyeszti az avatarokat.
A buddylistet kulon elo kell hozni a jatekbol (jobb fenti ikon) de ha valakit fel akarsz venni akkor annak eleg gyorsan vissza kell igazolnia, kulonben ervenyet veszti a meghivas. Azaz mindket felnek online kell lennie.Volt egy srac aki meg az elejen felvett es neha-neha meghiv a sajat co-op jatekaba ugyhogy mukodik a dolog, csak kicsit finnyaskodik a rendszer.
-
Ilsyde
őstag
Naja, tudom hogy a wipe a beta teszt resze de eleg ramaty erzes lesz latni hogy mindenem eltunik. Azert rendesen meg kellett dolgozni azokert a koronakert
Raadasul 499-en allt a mutato mikor bejelentettek a resetet, es minden 500-ba kerul szoval ki sem probalhattam semmi ujat.
Itt jo jel ha valaki rushra biztatja a csapatot, az olyan mindig erti a dolgat. Minel gyorsabban teljesited a mapokat annal tobb koronat kapsz ugyhogy ha kompetensek a csapattarsak akkor eleg szepen lehet szuretelni a nap vegen.
Ha viszont nincs sok gogyijuk akkor csak az idot vesztegeted... Siman bele lehet olni orakat is a jatekba, de szerencsere minel tobb idot toltesz el vele annal nagyobb jutalomra szamithatsz a vegen. Ez ilyen tipikus f2p vonas, es az oruletbe kerget.
-
Ilsyde
őstag
Ezért nem is csodálkozom ha valaki egyáltalán nem akar multiplayeres játékokkal foglalkozni
A héten 12 órázom és alig van idom úgyhogy eléggé bosszantó mikor fél óra elmegy azzal hogy újra meg újra bele kell vágni ugyanabba a mapba mert ongyilkos természetu a csapatom.
Ráadásul ma lesz egy wipe, úgyhogy minden koronás cuccom elveszik (kevlár, kesztyu meg gépkarabély)
-
Ilsyde
őstag
Most elég sok új embert beengedtek úgyhogy meg kell várni míg kikopik a CoD-hoz szokott agyhalott réteg.
Láttam már én is érdekességeket, pl. medicet aki nem gyógyít vagy éleszt meg infantryt aki kifogy ammoból és nem esik le neki hogy mi olyankor a teendo.
Engem most a kezdo játékosok frusztrálnak mert belevágnak a pro kuldetésekbe de nem tudják mihez kezdjenek egy heavy gunnerrel vagy specops-al. Bízom benne hogy a tobbséguk figyeli a tapasztaltabb játékosokat és hamar megtanulják az alapokat -
Ilsyde
őstag
Megint kétszer lesoloztam a mechet
Csak ne tartana olyan sokáig.
Ha egy-két méterre állsz tole és próbálsz mogotte maradni akkor nem nagyon tud eltalálni. Viszont ha vannak csapattársak akkor érdemes inkább bújócskázni mert akaratlanul is, de leszedhetnek rakétavetokkel.Tegnap kaptam 136 koronát mert mesterlovésszel butultam. Nagyon sok pontot ossze lehet vele szedni.
-
-
Ilsyde
őstag
Koronaert lehet a legjobb cuccokat venni, de eleg huzos aron vannak. A legtobb fegyver meg felszereles darabja 500 korona.
Ha benne vagy a top 10ezerben vagy teljesited a napi hard/pro challengeket akkor kapsz minden mapfrissiteskor (24 orankent). Valtozo az osszeg, en kaptam mar 16-ot meg 200-at is.
Ez volt az elso vasarlasom amit nem bantam meg, elotte dollarral vettem egy SPASt a medicnek meg egy side arm + fejszer kombot de azok annyira nem fantasztikusak. De legalabb elerhetoek nehany nap jatek utan is.
-
Ilsyde
őstag
Ha egyedul vagy akkor inkabb szerencse kell hozza, mint tudas
Ez az 500 koronas kevlar nagyon ott van, szepen lassan visszagyogyit aztan pillanatok alatt felnyomja a pajzsot maxra. Kicsit sem imba. Mondjuk ha fejbe tol valaki vagy husz centirol mellbetalal shotival akkor ugyis mindegy.
PvP nekem a fegyverek miatt nem tetszik (CoD szeriaval egyetemben), hianyzik a mozgaskultura es a skill a fegyverhasznalatbol. De elismerem hogy jo modok vannak es ez a Battlefieldes keveres a kasztokkal is szuper otlet. Ejjel tenyleg keves a jatek, PvE partit is neha nehez osszehozni de ha megvagyunk oten akkor a legtobben maradnak is par korre.
-
Ilsyde
őstag
Naja hat a PvP szerintem kaki (ugyanaz mint a CoD csak ingyen).
Melyik Pro palya van ma? Mar vegigvittem eleg sokat de mindig cserelik. Amit nem tudok megcsinalni az a dzsungeles-hajokazos, pillanatok alatt leszednek a specopsok.A tobbi egesz jol megy, egy lepegetos-robotost (konteneres palya) meg egy apache helikopterest (konvojos palya) le is soloztam egyszer
-
Ilsyde
őstag
Felvettelek mint 1NST1G8R a GFace béta oldalán, elvileg visszaigazolásra vár. Játékból is próbáltam de az csak akkor mukodik ha online az illeto.
Sajnos még bugos a felszerelés javítása, ha teljesen szétmegy valami akkor inaktívvá válik a repair opció. Ami a fegyvereket illeti, azokkal nincs gond.
itt meg éppen pihizem:
-
Ilsyde
őstag
Co-opban (PvE) nyomod te is? Nagyon ott van
Sajnos a heten munka mellett nem sok idom volt ra, de amit eltoltottem a jatekkal annak minden percet elveztem.
Medicbol szerintem is jo ha van ketto, de neha a harom sem art. Palyatol fugg meg az ellenfelektol. Sokszor viszont hatranyos ha sok van mert elegge tehetetlen nagyobb csoportok ellen meg a tavolrol puffogtato ellenfelekkel sem tud sokat kezdeni pl. Specops, sniper vagy demoman. Csak kispisztollyal.
Snipert (marmint a jatszhato kasztot) eleinte leneztem mivel nincs semmi speckoja es az infantryman mellett feleslegesnek tunik. De parszor bele voltam "kenyszeritve" mert nem volt a csapatban es belattam hogy mennyire hasznos tud lenni. Meg merem kockaztatni hogy egy gyors kezu sniper a legfontosabb csapattars mert pillanatok alatt leszedi a kis mocsok mesterlovesz/specops/raketavetos ellenfeleket, jelentosen megkonnyitve a haladast
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest