- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz D.Orion #9000 üzenetére
Mondok egy konkrét példát. Bemész RB-ben egy Ju 88-assal, ledobod a bombaterhed egy bázisra, és van akkora mákod, hogy haza tudj menni, landolni és újratölteni. Teszem azt, most úgy gondolod, hogy más bombateher kéne, mert más célpontokra mész, akkor a menet a következő:
-megvárod, amíg újratöltik a lőszereket/megszerelnek/megtankolnak
-miután a játék visszaállította a géped a kifutó végére, hogy eredj felszállni, akkor szépen három másodpercig nyomva tartod a J-t, változtatsz bombaterhet és amit akarsz, majd megnyomod megint, hogy to battle.Amire figyelni kell, az az, hogy a SZERELÉS/ÚJRATÖLTÉS után nyomd a J-s dolgot.
Eddig tuti működött ez a dolog, sokan vissza is éltek vele, azóta nem hinném, hogy változtattak volna rajta.War Thunder: Gelesztaa
-
törölt tag
Történt már 1 hónapja kb, de csak most szólt a barátom, hogy feltöltötte
Azóta nem volt ilyen szép zárásunk szakaszban
-
-
Francia91
veterán
Én is szoktam bombaterhet változtatni, főleg B-17-nél szokásom, ott van választék bombákból (B-17G), meg általában éppen egy darabban sikerül visszaérnem a bázisra 2-3 motorral jó esetben
De pl az IL-10-zel is csinálok ilyet rendszeresen, hogy először nagyobbat viszek, aztán újratöltés után a kisebbeket"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Szőrös
veterán
"1.49-ben lesz javítva minden ilyen kis hülyeség"
Gonosz on : Te még hiszel a mesékben ?
Amúgy bárcsak így lenne , most megint visszatértem egy kicsit remélem most már tényleg hamarosan jön a csudapecs.
BR változtatás is benne lesz ? Az nagyon kéne még.Ja és igen , olasz gépeket a népnek. Na azokat nagyon várom.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PAtr0n
addikt
válasz #67977536 #9003 üzenetére
Imádom az ilyen "pakkokat" a foglalási ponton, annyi eszük nincs, hogy kivonulnának a szélekre, meg is érdemelték! Nekem eddig max 2 kidobott tank volt a rekord.
(#9006) RG4L:
Biza, tényleg szép. Remélem összekapják magukat Gazsiék, és lesz hama-hama olasz tree.Hauptmann:
A BF 110 a kedvenc heavy fighterem, utána jönnek a Do-k, és csak azután a Ki-k. Beau idegen tőlem, pedig az se rossz gép. Jöhetne több variáns valóban."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
A minden ilyen kis hülyeség alatt az új DM-et értem, nagyon remélem, hogy sikerült jóra megcsinálniuk. Elvileg már készen van és csak devblogot várunk róla, na meg persze a dev szervert. (Legalábbis Lassar azt mondta, hogy majd devblogban meglátjuk, milyen is lesz valójában, neki pedig hiszek)
War Thunder: Gelesztaa
-
Hauptmann
addikt
Lesz külön olasz ág valamikor? Jó lenne.
-
Micsurin
nagyúr
Ja tigrist letolhatnák 5.7-ről , meg a Párducokat is (D ) , Meteorokat is feltolhatnék mert most F80 vs. Sea Meteor , stb , meg a német 151-esekkel tényleg kezdhetnének valamit , csak így ennyi
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Gondoltam , mert IS2 ÉS IS2-1944.mod ellen nem fair sőt , szerintem némelyik amcsi is túl szívós a KwK88 meg nem elég erős
repcsik: F4-re kéretik vissza a 20mm-es pod , FW200 kevesebb benyó , sőt , kézi csúszkát a gépekre , hogy percre pontosan adhassak meg benzint , meg jó lenne benzin gondolát is betenni , BF109-eken pl voltak , és még pár gépen , amikor elfogy belőle akkor meg mint a bomba leesne , és nem venne el onnantól a gép teljesítményéből OKNagy távolságon fejlesztett crew-al is pontatlan , és a 30° töltettel is vannak fenntartásaim. Replay , látom , hogy 30° a becsapodási szög , és nem sebzi az effektív páncélt , ami a furcsa mmert 130mm a penje 30° esetén.
@RG4L: Nem felesleges , mert ha teszem azt abba teszem a kerozint , majd mikor harcra kerül a sor , azokat ledoóm , és emiatt kevebb kerozint kell magammal cípelnem , ergo jobb lesz teljesítményem , érted mit akarok kinyögni nem ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RG4L
őstag
válasz Micsurin #9020 üzenetére
A lecsatolható üzemanyagtartályokat nagyon sok gép használta, rengeteg amcsi és japán gép, ahogy tudom már le van modellezve a játékban csak még nem tökéletes, ezért nincsen "aktiválva". Igazából sima RB csatákban jelenleg tök felesleges lenne bármelyik gépre is feltenni ilyet, majd ha lesznek hosszú missziók, akkor talán lesz értelme.
-
Micsurin
nagyúr
semmi célkereszt , csak amit a marker lőszerek mútattnak , csak minimap ,de csak ilyen elővevős/eltevős formában lehetne Fél szim. a neve
-
Micsurin
nagyúr
225 győzelem az Eventen és tiétek az orosz prémium spitfire!
Szrk.: nem elírás! 225!! És minden meccsen 75% activity!!! DE 15 mecssenként van rá esély, hogy megkapjátok.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egyet láttok szrk.: az nem tiszta meddig mert azt nem látom a szövegben mert 225 azért nem piskóta de sebaj . hét , jövő hét nuku suli , torok-mandula gyulladás van irány az event
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Átolvastam , nem szóltam , 5 hét , 5 gép és ezen a héten indult a spit ? mert akkor nekem elmarad
-
Micsurin
nagyúr
-
RG4L
őstag
Valaki szeretne wineket gyűjteni az AB eventen?
-
BR-Steel
tag
WW2 event nem piskóta AB max 3 perc egyik oldalon csak Ju-88 bombázók szétbombáznak mindent.
RB oda meg egy örökkévalóság mire betesz egy csatába. 225 győzelem OMG hajam kihullik mire meglesz 75%-on. -
Francia91
veterán
Nah, ma kaptam egy Golden Battles Wagert
Hétvége felé hogy értek rá összejönni?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Ezek a ládák mekkora kamuk , nem őt nézztem , de a srác 12.000 GE költötta tigris (P)-re és semmi csak wagerek esetleg 3 nap prém v 300 ge beszarok Gazsi helyében pofám leszakadna
szrk.: mennyit szedtetek össze wavegerel ? 6090 arany össze jöhet ? (eddig sose mentem el 13. napid , de kéne az M46 "Tiger" olyan kis cunci szíísza )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest