- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Ez a loszer alapra allitasi bohocsag a tegnapi update utan is megmaradt.
-
frem1790
őstag
Most csak velem szórakoznak???
Repülős árkád: amelyik géppel részt veszek, a csatában annak visszaáll a lőszerbeállítása alapra, a többié nem változik, csak amelyikkel harcoltam!!!
Csak mérgelődtem,azt hittem, hogy megint elb....k a lőszereket, de nem, simán csak visszadobja alapra csata után. Másnak is csinálja ezt? Már persze ha játszik valaki rajtam kívül karácsony délután.
Jut eszembe:Kellemes ünnepeket kívánok minden repülős és tankos kockának!
-
frem1790
őstag
válasz
Gyula84 #11193 üzenetére
Nemrég újíthatták be, a mostani frissítést már az intézte, ha megnézed a tálcán ott van egy gaijin net agent nevű progi, be lehet állítani milyen időközönként ellenőrizze a frissítést, illetve ki lehet lőni. De minden gépindításkor automatikusan újraindul. Engem jól megszivatott: korlátozott adatmennyiségű mobilnetem van, éjszaka van némi plussz - olyankor szoktam a nagyobb letöltéseket intézni. Most is így akartam, mikor megláttam az új patch-et, de ez a kis szemét lehúzta szépen a háttérben azt az öt-hat gigát mire észrevettem.
-
Gyula84
veterán
hali
mi ez a folyamatos update? mióta van ez?
-
pc360
addikt
Most, ahogy tesztelgetem, annyira jöttem még rá, hogy a sima Aim sensitivity felel a gép irányíthatóságáért, ez maradt 16%, több nem is kell. Az Aim control sensitivity pedig a lövés közbeni érzékenységet jelenti, ami így, 50%-om most sokkal reaktívabb, mint eddig alacsony értéken. Szerintem így könnyebb lesz a kitérő manőverekre reagálni. Csak a Mouse aim részen turkáltam.
-
pc360
addikt
Lett új videokártyám - elég jól néz ki RX 470-nel, csontra kimaxolva, selymesen folyékonyan.
Viszont... elfelejtettem sajnos elmenteni a konfigomat újratelepítéskor (mégiscsak Win 10 lett végül, de most először nem bánom).
A kérdésem, hogy miként tudom levenni az egér sebességét, ami akkor érvényesül, ha a C gombot nyomva tartom? Az irányítással nincs gond, viszont ha a C-vel körbenéznék, baromi gyorsan forgolódik a kamera a gép körül.
Illetve milyen beállításokat javasolnátok, ami kicsit közvetlenebbé tenné a célzást, és kevésbé simítgatná az egér mozgását? Amúgy nincs bekapcsolva a Mouse Smoothing, gyakorlatilag minden alapon van, kivéve pár gombot, és a következő két csúszkát, amiket lejjebb vettem:
Aim control sensitivity
Aim sensitivityPl. ezek közt sem tudom, hogy mi a különbség. Egyedül a Sense of flight csúszkát vélem megfejteni, ami annyit tesz, hogy nagyobb értéken közvetlenebbül követi a gépet a kamera, így főleg átbukás vagy zuhanórepülés közelében kevésbé "fordul ki" a gép az ember nézőpontjából.
-
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #11183 üzenetére
A P-51-esbe én nyomjelzős lőszert használok, mert mind gyújtó
A ruszki gépek mind fáklyát játszanak, ha Tracers lőszerrel lővöm őket
Egyenlőre nincs notim, eladtam, leghamarabb következő héten jön a másik, de az is lehet. hogy január elején, így most szünet van számomra, nemtudom, hogy milyen az 1.65 -
csongi
veterán
Tegnap reppentem egy rövidet a P51-el, Nyomjelző nélküli igen rendesen üt még mindig!
5Gépet szedtem vele, ebből kettő bombázó, azokkal azért meg szokott gyűlni a bajom -
csongi
veterán
Köszi!
Mire ezt feldolgozom....
Rengeteg géphez hozzá nyúltak, lehet kezdeni tanulni melyik milyen lett -
csongi
veterán
Mi van az 1.65be? Keptelen betolteni az oldalt.
Relulos valtozasok vannak? -
SP4C3
veterán
válasz
csongi #11168 üzenetére
Ha végképp nemmegy, akkor megnyitod a war-thunder mappáját (ahova telepítetted), ott megkeresed a config.blk fájlt, amit notepad-val megnyitsz és kitorölsz belőle mindent (előtte készíts egy másolatot róla, biztos ami biztos.) és be-copy-zod ezt:
Majd a felbontásra és egyéb beállításokra figyelj!
forcedLauncher:i=0
renderer3:t="d3d9ex"
language:t="English"
use_release_candidate:b=no
clientBitType:t="auto"
tencent:b=no
rdseed:i=8861
releaseChannel:t=""
doShowDriversOutdated:b=yes
graphicsQuality:t="custom"
video{
mode:t="fullscreen"
postfx_antialiasing:t="none"
vsync:b=yes
adaptive_vsync:b=no
resolution:t="1280 x 720"
vrMode:b=no
instancing:t="auto"
compatibilityMode:b=yes
driver:t="dx9"
disableFlipEx:b=no
alpha_to_coverage:b=no
windowed:b=no
pxFonts:b=yes
}
graphics{
advancedShore:b=no
fxDensityMul:r=0.2
tireTracksQuality:i=2
foamQuality:t="none"
enemiesQuality:t="low"
waterReflectionTexDiv:i=12
clipmapScale:r=0.5
backgroundScale:r=1
skyQuality:i=2
lenseFlares:b=no
grassRadiusMul:r=0.1
dirtSubDiv:i=1
anisotropy:i=1
shadowQuality:t="ultralow"
cloudsQuality:i=2
rendinstDistMul:r=0.5
texquality:t="low"
enableSuspensionAnimation:b=no
landquality:i=0
lastClipSize:i=4096
panoramaResolution:i=1024
}
render{
fxReflection:b=no
grass:b=no
waterReflection:b=no
rendinstGlobalShadows:b=no
haze:b=no
softFx:b=no
ssaoQuality:i=0
wake:b=yes
shadows:b=no
waterRefraction:b=no
ssrQuality:i=0
}
download{
dnl_speed_rate:i=1000
upl_speed_rate:i=0
tracker_exchange:b=yes
upl_limit:b=yes
peer_exchange:b=yes
UTP2:b=yes
seeding_on:b=no
DHT:b=yes
dnl_limit:b=no
}
launcher{
startup_with_windows:b=no
hide_to_tray_option:b=yes
enable_carousel:b=yes
bg_update:b=no
preload:b=yes
}
directx{
d3d9ex:b=yes
maxaa:i=0
}
yunetwork{
enableWebStatus:b=no
webStatusPort:i=23456
webStatusLocalhostOnly:b=yes
curCircuit:t="production"
isExpertMode:b=no
}
oculus{
maxSeparation:r=0.0005
predictionEnabled:b=no
zeroParallaxDist:r=3
magnetometerEnabled:b=no
k1:r=0.5
fovMul:r=1.2
edgeScale:r=0.95
k2:r=0.666
}
sound{
speakerMode:t="auto"
fmod_sound_enable:b=yes
}
debug{
screenshotAsJpeg:b=yes
512mboughttobeenoughforanybody:b=yes
} -
SP4C3
veterán
válasz
csongi #11166 üzenetére
1.) Start War Thunder - Indítsd el a War Thunder-t
2.) Go to launcher settings - Nyist fel a launcher beállításait (jobb felső wrench icon)
3.) Locate the Render scroll bar - (keresd meg a render beállításokat, (default: AUTO))
4.) Use mouse scroll or keyboard arrows (válaszd ki az "auto" beállítást, majd nyomd meg a lefelé nyilat 2x)
5.) Set renderer to DX9EX:(lista sorrendben)
-auto
-DX11
-DX9EX - Tap twice (2x) the arrow down on keyboard to select DX9EX
-DX9
-OpenGL (test)Elindítás után a command gomb megnyomásával leteszed a tálcára (mások windows gombként emlegetik, a ctrl közvetlen szomszédságában találod meg, az "alt" előtt).
Tálcára rakás után csak ráviszed a cursor-t a war thunder iconjára a tálcán és megvárod míg az előnézeti buborék felugrik és kiolvasod a nevéből, hogy milyen render módban sikerült elindítani. Ha ez a procedúra nem érthető, akkor futtasd ablakos módban (1024x768-as felbontásban) és ott az ablak nevében fog szerepelni az aktív renderelési mód és a bit-szám is.
-
SP4C3
veterán
-
csongi
veterán
Srácok,a játék kapni fog dx12 API támogatást? Mantelevel jobban futna? Azt hogyan lehet beállítani?
-
-
PAtr0n
addikt
Mai polgárpukkasztó:
A végén lőttem ki az az 1 szem gépet... nem attól lett sok XP-m, meg SL-em.
Amúgy meg 200%-os egyszeri SL booster + 15%-os, na meg prémium. Erre mondhatom végre hogy jó kör volt. Szóval bombázzatok amikor csak lehet ha kell a lé meg az XP.pc360:
A killcam az utóbbi kisebb patch óta ilyen. Mondjuk repülőknél pont nincs értelme ennek, tankoknál viszont van. -
pc360
addikt
A killcam nálatok is szar? Ha lelőnek, egy hete már nem az elkövetőt mutatja, hanem a talajt random pontokon.
-
csongi
veterán
Ilyen sem volt meg. Szembol 1.6Km es kilottem az ellent.
A masodik rovid sorozattal. P51 nyomjelzos nelkuli.
5-6 km magasan bombazokat szedtem le.
Azert vannak olyan bombazok amikre ramegy 2-3 gepem is mire leszedem. Valahogy nem sikerul kiszednem a farokloveszeket.
Volt olyan, hogy 6 gepet szedtem folyamatosan , aztan persze elfogyott a szerencseAz orosz gepknel jol mukodik a nyomjelzos. A japan ketfedelesekkel kinlodok, azok a ritkan kohogo fegyverek
-
PAtr0n
addikt
Na és ezt is megéltük:
belső nézet az összes bombázónakfi:zi'k:
Persze én is tapasztaltam már többször, és mindig megfogadom, hogy úgy tekintek a meccsre mintha nem lenne booster aktiválva, tehát nehogy a bizonyítási kényszer miatt legyek béna. Aztán mégis az vagyok valamiért.
Na és az is elég beszédes az alábbi esetben, hogy a prémium (és ráadásul bő 1BR-el kisebb besorolású) gépekkel meg tudtam hozni azt amit a többivel nem. Szóval a placebo, és pszichikai ráhatásokat egyre inkább mellőzném, mint befolyásoló tényező.És te olvastad má, amit alapból kitettem amúgy?
-
PAtr0n
addikt
Placebo vagy nem, tegnap aktiváltam egy 500%-os SL boostert, Angolok: BR 4.0-4.3 környéke naná, hogy nem egyszerű bombázós AB map (Peleilu), de gondoltam, azért csak összejön egy kis összeg.
Bevittem az egyik Firefly-t először, azon bomba is van már, az enemy rusholt a hajóinkra vagy 4 bombázóval, mondom egyre csak rátapadok, kb 5mp-ig éltem, 1 crit-et lőttem neki, ő meg kilőtte a pilótát. Mondom OK, hozom a második Firefly-t, head-on egy enemy fighterrel, egyből OFF lettem. Idegből hoztam a Spitfire-t (mk. IX), 3 gépbe csíptem bele, mind assist, lelőttek. Ekkor kb. a csapatban a 10-ik helyet foglaltam el, kb 500Xp-vel.
Hoztam ezek után egy bombázót (Stirling), próbáltam a messzi hajóikra rárepülni, egy darabig virult a fejem, mert látszólag nem velem akartak foglalkozni, hanem a reptérfoglalókkal, de aztán csak rámtapadt 3 rohadás, és mikor lőtték el a tail controlt? pont mielőtt engedtem volna a 27x 500Lbs bombát... gyorsan lövész nézet, megpróbálok egyet lelőni mögülem...nem sikerült, pilóta OFF.
Még volt 3 gépem, Wellington a következő (eközben már vesztésre álltunk, mind2 reptér az enemy-é volt), azzal a pálya feléig jutottam, szárnyat szaggattak 2 sorozatból.
Itt már sűrűn szidtam Gazsi isteneit, de volt még 2 gép a tarsolyomban, 2 prémium gép: Hellcat MK I (BR 3.0) és Boomerang MK II (BR 3.3). Mondom sok esélyem nem lesz, de próbáljuk meg. Hellcattel 3 kill, Boomerang-al 2, és rengeteg assist, miközben patrol boat-okat is lőttem ki. Felküzdöttem magam a 3.-ik helyre, de vesztettünk, viszont a booster miatt kaptam 120k SL-t. (prémiummal!)
Mindenki levonhatja a tanulságot. -
Francia91
veterán
A G2/trop Reálban fullra fejlesztve, és gunpodokkal nagyon jó masina, imádom. A G6-ost nagyon szerettem, azzal akkor hagytam abba a repülést, amikor megjöttek a WT-be a BearCat-ek és F7F-ek, azok sorra picsáztak el...
G10 átlagos, se nem szerethető, se nem utálható számomra. A G14 fullosan elég szerethető masina, de ezt is gunpodokkal használom, bombázók ellen egyszerűen kevés az alapmennyiség a 20 mm-es lőszerekből
Csak a reálos észrevételeimet írtam le, Arcade-os tapasztalatom nincs, repcsiben és tankban is csak RB-t és SB-t nyomok. -
pc360
addikt
válasz
Hauptmann #11133 üzenetére
Szenvedés, mint mindegyik fejlesztetlenül, de jó kis univerzális killer válik belőle a kellő türelemmel. AB-ben nagyon kellenek rá a gunpodok, és már csak amiatt sem mindig a leggyorsabb, se nem a legjobb forduló, de nem is rossz, és cserébe nagyon jól mászik. Nekem nagy kedvencem. Menekülni már nehéz vele.
-
pc360
addikt
Kérdés, hogy ti mely gépeket ajánljátok a Bf 109 G-2 és az Fw 190 A-4 utódául?
A Bf 109 G-6, G-14 és G-10 közt nem igazán látok különbségeket, a G-6-oson gondolkozom az alacsonyabb BR miatt (5.3), ami mellé passzolna az Fw 190 A8 (5.3), vagy a D-9 (5.0).
Az Fw vonalon sem teljesen igazodom el teljesen, mivel ott nagyon kéne a plusz sebesség, ez lenne a D-9-es, viszont az A-8-as nem 2, hanem 4 db 20 millis ágyúval operál, amit az A-4-esnél is nagy előnynek érzek. A leírás szerint a D-9 a németeknél az abszolut top 3-ban található, de én eléggé cannon-mániás vagyok, a Bf 109 G-2-t is gunpodokkal használom.
Illetve próbálta valaki a Do.335A-0 és 1 masinákat? A Messert szívesen cserélném valami fordulékonyabbra.
-
PAtr0n
addikt
A prémiumozás megint más kérdés, az csak egy szorzó. Sajnos prémmel sem annyit ad már mint régen. Vegyél részt mindenben, így téve minél többet a győzelemért.
Tehát ha kidobsz pár AI tankot/bunkert stb-t, kiszórsz bázisra x tonna TNT-t, aszisztálsz, foglalsz, több XP-t meg SL-t kapsz.fi:zi'k:
Nem nagyon nyomtam még EC-t, de amikor igen, akkor nekem ilyen bajom nem volt. Lehet valamit megint eltoltak Gazsiék. -
fi:zi'k
nagyúr
EC-ben mi ez a bullshit, hogy felszállást követően már jönnek rám a botok és ledarálnak majdnem?!
Meg sikeres bombázást, leszállást és feltankolást követően épp szállnék fel, aztán jön az üzenet, hogy túl inaktív vagyok és csináljak vmit, mert különben kidob?! -
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11124 üzenetére
Megváltozott igen, lehet azért csinálták, hogy ne lásd azt hogy hol van az enemy amikor kilőtt. Végülis tankoknál még van értelme, de repcsiknél nem igazán.
pc360:
Igen, lehet ezzel vitatkozni, hogy miért mennyit kellene hogy tejeljen a játék, de ha azt nézed mi a feladat, akkor meg érthető, hogy repcsi ölésért ad a legkevesebbet. Ugyanis hiába érzed azt hogy sokat tettél a győzelemért (valójában tényleg), ha csak gépeket vadásztál, ha nem az a feladat. Ha pl domination-ban nem foglal senki, de az enemy minden erejével azon van, lőhetsz le te 25 gépet is, veszítetek. Vagy ha pl. ugyanezen pályán hagyjátok a tankokat bemenni a repterekre, ezzel elfoglalhatatlanná téve azt.
Jó, de nézzünk egy másik példát. Air domination. Ott mi a feladat? Foglalni a központi kört. Ott se fogsz pusztán csak azért sok pontot kapni, mert te lőtted le az enemy csapat felét.
Gaijin így szűri a túl skilles játékosokat, hogy nehogy hamar ki tudd fullozni a játékot. Ezért írtam azt, hogy ha sok pénzt meg XP-t akarsz, akkor mindent kell csinálni, mindenben jónak kell lenni, ez van.Magyarítás: Bár az angol elég jó megy (mondjuk ehhez a játékhoz pont nem kell), azért jó az anyanyelven olvasni. Így vagyok minden game-elé, amihez csak lehet szedek le magyarítást. Kinek mi, sokaknak nem veszi be a gyomruk.
-
pc360
addikt
válasz
PAtr0n #11123 üzenetére
Ez pont egy aktuális meccsem...
Engem, fighterként borzasztóan zavar, hogy pár szerencsétlen target lebombázása miatt több pontot rak össze, mint én azzal a teljesítménnyel, amivel hozzájárultam a meccshez (fele annyi death-el)... És az egész 2200 fejlesztési pontot ér, ami külön röhej. Még 35 ilyen menet, és meg is vásárolhatok 1 db. rank 4-es gépet. Juhé. Jó, itt mondjuk nem landoltam egyszer sem.
Ui.: Először nem értettem, hogy mi ilyen furcsa a képeden... aztán rájöttem, hogy magyarított verziót tolsz. Totál gány. Sose értettem, ez mire jó...
-
csongi
veterán
válasz
PAtr0n #11123 üzenetére
Jah, elegge lassu lett a haladas.
Pedig inkabb a gepek sorat kellene novelni, es belepni a mai kor vivmanyai koze..
Nalatok is megvaltozott a kill cam? Most mar nem azt a gepet mutatja aki lelott hanem mindig a talaj.
Az orosz gepeknel egesz jol mukodtek tegnap a fenyjelzos lovedekek.
-
PAtr0n
addikt
Csak bombázás (célpont többnyire Heavy tank):
Csak azért tettem ki, hogy lássa aki nem tudja, ahhoz hogy csapat első legyél, nem a legjobb vadásznak kell lenned. Persze ehhez kellett egy nagy adag szerencse is, de toronymagasan lettem első. Meg lehet nézni, ki mit csinált még a csapatban. Érdemes ránézni az ellen első helyezettjére is. Na ő az igazi universal csapattag volt, csinált mindent, vegyesen, meg is lett az eredménye.
Szóval aki farmolni akar, és fejlődni gyorsabban, az vegyen részt mindenben. Persze, a silver jutalom nevetséges, régen nem így volt, ezért a teljesítményért lazán 50k megvolt prémmel. De ezt most hagyjuk. -
csongi
veterán
válasz
donmackó #11120 üzenetére
Köszönöm
Ez hasznos volt. Rengeteg minden van amit lehet használni. Légfékes manőverek stb.
A kalapácsfejet mindig rosszul fordultam le, nem a függőleges vezérsíkkal fordultam, a szárny tengelye irányába, hanem hanyatt akartam átfordulni és ez nem jó.
Tehetetlen és irányíthatatlan voltam hosszú ideig. Menni kell tesztrepüléseket, nincs mese.
A szemből kitérést is próbálgattam már, de nem jól -
donmackó
addikt
válasz
csongi #11119 üzenetére
Bár érdemben nem tudok erről nyilatkozni, mert többnyire bombázóval/csapásmérővel repülök. De szerintem nem árthat ha pár taktikát/manővert betanulsz -> Air Maneuvers vagy Immelman forduló stb.
-
csongi
veterán
Igazad van! Csak felrottyan az agyvizem
, mikor egy game alatt 5*ugyan az lo ki. 😂
Igaz, 4.4 BR volt a srac. Es premium vasralas gep volt.
De A6M2 volt.
Meg azt sem ertem, hogy ekkora elteres lehet az emelesi sebessegbe? Mert a repsebesseg kb egyformak. Vagy a turbo ekkora teljesitmeny tobletet tud adni , gepenkent elteroen?Francia91:
Japan gep volt.
A horizontalis fordulast ertem. Fordulna p39 .is csak a pilotam nem birja. Egy fordulas es beajul, mert kepzettsege nulla. De a kepzett nemet pilotam is 3 -4 fordulo es befarad. Ok elfogadom, igyekszem ezen belul poziciot fogni es tuzelni. A magassagi fordulokat nem ertem. Olyan magasra emelkedik amit en nem tudok, es csucsponton tehetetlenne valik a gep. Ez gondolom azert van mert a huzo ero elfogy es a sebesseg tul alacsony lesz. Igy atesik a gep. De ha nem nyomom neki a vegletekig akkor meg nem tudok tuztavolsagon belul kerulni. Igy ezekben a szitukban mindig vesztes vagyok. Ha hamarabb otthagyom , es elfordulok akkor utannam jon es megint vesztes pozicioba kerulok.
Hogy lehet ezt kitaktikazni? -
pc360
addikt
válasz
csongi #11116 üzenetére
Annyit megnézhetnél a score screenen a mecs végén, hogy konkrétan milyen gépről van szó.
Amúgy minden bizonnyal az A6M szériás japán gépekre gondolsz, és mint olyanok, a fordulékonyságuk a legnagyobb előnyük. Konkrétan a játék legkomolyabban forduló gépei a permetezők után. Keringő fáklyák...
Ezt a csodagépezést is hagyjuk már! Fura a játék fizikája, egyáltalán nem valós, de minden gépnél megvan az előny és a hátrány. Érdemes a wikit olvasgatni.
-
csongi
veterán
Mindig vannak csoda repülők. 3000méteren kb 5-700méteres magasság eltéréssel 5mpalatt 3 teljes kőrt tesz meg. Én alig tudok elkezdeni zuhanni, vagy lassabban teszek meg 700métert, ez idő alatt kétszer körbe repül.
Ekkor aletérés lenne gépek között? 6M valamivel volt, én meg P39-el. -
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11112 üzenetére
Jól működik briteknél is, de ott a stealth fűzés általában fel van "higítva" AP lőszerrel is. Ott az Air targets heveder a legjobb (szigorúan repcsik ellen természetesen).
Meg úgy eleve a Hispano a játék legjobb 20mm-es gépágyúja. Szándékosan írtam, hogy a "játékban". A valóságot meg... ki tudja. -
csongi
veterán
Magyarositva van a jatek.
Eddig nem mukodtek olyan jol az utolso nyomjelzo nelkuli loszerek. Most kiprobaltam Usa-nka keppel. Valoban jol muzsikalt, meglepoen konnyeden szedtem az ellent.
Koszi a felvilagositast
Brit gepeken is ilyen hatekonyan mukodik? -
PAtr0n
addikt
Így van. A stealth kifejezetten jó AB-ban, főleg ha head-onozik az ember, ha jó a célzókád elengedsz 1km-en belül egy sorozatot, aztán kitérsz. A játékosok java része, mindig megvárja az aim marker megjelenését, ha fentről lefelé, vagy lentről felfelé támad, hogy pontosan célozzon. Az meg ugye 0.75km-nél jelenik meg. Addigra te meg már útjára engedtél akár 100 golyót is, neki meg jön a meglepi pilot knocked out, leszakadt szárny stb.. formájában.
csongi:
Ahogy pc360 is írta, mindig nézd meg a befűzéseket. Repülő ellen a leghatásosabb a HE, HEI, HEF stb. golyók, ezek robbannak. Amibe "ball" van (default), az pl semmire se jó, az AP lövedékek gyengén páncélozott járművek ellen faszák vagy pl bombázó ellen se rossz, ha a motort akarod kilőni, de akkor már olyat érdemes nézni ami API (páncéltörő-gyújtó). Az universal az tipikusan a "mindenre jó, de semmire se igazán", de sokszor nincs értelmesebb választás 1-2 repülőnél mint az.
Egy jó példa stealth hevederre, USA-nál A Hispano (20mm) gépágyúknál a leghalálosabb befűzés. Én mondjuk RB-ben is előszeretettel használok stealth lőszert.
Nagy ágyúval rendelkező gépeknél (HS129 B3, 75mm, PBJ-1H 75mm, Mosquito 57mm stb..) egyes változata ha arra mész hogy vaskos földi célpontokat lőj, egyértelmű, hogy az AP kell. Pl. a Moszkítónál nincs lőszerfejlesztés arra az ágyúra, tehát alapból a jó befűzés van. A HS129 meg sunyi, mert az alap lövedéke bár csak tisztán AP, de az "csak" 135mm-t üt át, a fejlesztett HVAP-T viszont már 175mm-t. Igazi tankvadász, vagy bunkerromboló, kinek mi tetszik -
pc360
addikt
válasz
csongi #11109 üzenetére
A németeknél pl. a stealth, de sok másutt a ground lőszerek tartalmazzák a leghatásosabb, vagy legnagyobb arányú robbanótölteteket légi egységek ellen. Az univerzális / omni purpose a közepesen szar választás ellenük, annál gyengébb csak a default vagy az armored targets tud lenni, ellenben a ground / air / stealth közül biztosan erősebb legalább 2. Más kérdés, ha valakinek kell a tracer, de árkádban az inkább csak zavaró, nincs is értelme.
-
csongi
veterán
En a többcelu vagy a legiegysegek elleni loszereket hasznalom minden nemzetnel.
-
pc360
addikt
Basszus, most jöttem rá, hogy az orosz repülőkkel azért nem tudtam áldozatokat szedegetni, mert stealth golyókat használtam, ami a németeknél hasznos, az oroszoknál viszont totál hatástalan az Air és a Ground targetes övek helyett.
-
csongi
veterán
A gepigeny lassan novekszik, az updatek folyaman, ez latszik is a grafikan es az fps-en.
Erdekes, hogy jatek indulasakor 120fps- el kezdek, aztan a hogy kozelednek az ellenfelek lemegy 40-60fps re. De atlagosan 80Fps korul mozog. Ez nalam ilyen csak, vagy altalanosan ez tortenik? -
SP4C3
veterán
válasz
fi:zi'k #11102 üzenetére
Mindig finomitanak valamit, "update"-elik a modelleket, játszatanak a változókkal és a map tömörítésével, nemrég javították a kikötő pálya 3 méteres renderelését. Azt a gépigényt is frissíteniük kellett volna már, annyi fi:zi'k-et adtak már azóta a játékhoz.
Mellesleg a játék háttértárigénye is ugyancsak megugrott, pláne a preload funkicóval...
-
nincsnév007
addikt
Értem, köszönöm a választ
-
donmackó
addikt
válasz
nincsnév007 #11100 üzenetére
Ez magától értetődő. Akkor amikor behozták a rombolható pályákat, akkor is volt gépigény ugrás rendesen. Most meg "folyamatosan" jönnek a járművek/pályák stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest