Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
tag
"Ha a te oldalad látszólagos ok nélkül megy le 4G-ről 2G-re hívásindításnál, az telefon probléma lesz. Csak nem ez is valami alsópolcos kínai csoda ami sosem volt támogatott listán?
"Galaxy S23 és Moto Edge 50 Neo.

__Zs__: Amit írtál, abból én arra következtetek, hogy aMoto G32-esedben nincs benne a Yettel volte. Vagy mókolod (először én egy sima szoftvefrissítéssel próbálkoznék), vagy másik készülék. Csak úgy egy szolgáltató volte profilját nem mindig egyszerű házilag belebarkácsolni, van olyan típus, aminél lehetséges és van, amelyiknél nem. Sajnos a gyártó oldalán sokszor csak az van feltüntetve, hogy LTE, ami igaz, hiszen netezni tud 4G-n.
Az emagon néha román piacteres eladótól érkezik a cucc, tehát nem feltétlenül hazai beszerzés. Ez nem tudom, számít-e. Nekem volt Motorolám, ami "TIMIT" (TIM Italy) frissítési csatornán futott, de ugyanaz a szoftver volt hozzá, mint a "RETEU" (Retail Euro, ha jól gondolom) csatornáshoz. Frekvenciasávok nyilván ugyanazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
tomp