Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ioles
tag
Ez ha jól tudom megy Fordítva is. pl: Sony-nak írtam anno, hogy egy telójuk sincs a fent a hivatalos One VoWifi támogatott listán, vegyék fel a kapcsolatot a Vodával/ONE -al és tegyék bele a firmwarebe. Írták, hogy ez természetes megbeszélik a szolgáltatóval, eltelt kb 1 hónap és a Sony-k már tudják is. Tehát ha a gyártó fordul a Voda/Yettelhez direktben, és elkéri a profil részleteit (ügyfélpanaszok miatt, együttműködés stb.) akkor ez az út simán működik. Nagyobb gyártóknak van is direkt kontaktjuk a Technikai részlegekhez a szolgáltatóknál, illetve aki a gyártókkal tart technikai kapcsolatot.
Sztem ez csak a gyártón múlik, ha szeretne elégedett ügyfeleket, veszi a fáradtságot és legalább egy mailben megkeresi a szolgáltatókat és elkezdi a folyamatot. Ezért mondtam sztem írj a OnePlus supportra, felveszik hibajegynek és vissza fognak jelezni, hogy ezt megcsinálják-e és mikorra. Sony-nál ez így gördülékenyen végigfutott, mindenféle affektálás nélkül a gyártótól, elintézték egymás között. (Sztem a szolgáltató a nagy gyártókon kívül direktben tuti nem keres meg senkit, a gyártóknak kell kezdeményeznie az ügyfelek elégedettsége okán)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest