- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Engem is nagyon elkezdett érdekelni a telekom helyett a blue mobil, de nem tudom ezekben az új csomagjaikban mennyire veszik komolyan az internet alapú hívások tiltását. A telekom-nál papíron eddig is tiltott volt az ilyen jellegű használat...
Senki se használja még a blue új internet csomagjait voip-ra? -
gorje
senior tag
válasz Tesztelo.hu #18294 üzenetére
Koszi szepen!
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Hanstelen keresztüli feltöltésnél 27% a fa?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek a Telenor - Plusz csomagokról? Lemondanám a klikket és erre váltanék. Voip-ra megfelelő? Azt tudom, hogy nincs lassítás az adatkeret elfogyása után.
-
Zeki
nagyúr
válasz havri1 #18288 üzenetére
Ugyanaz a név nem lehet, csak ugyanaz az email cím.
EU-n kívüli címmel simán meg Áfa nélkül a feltöltés.
Az biztos hogy 4G jobb a minőség. De ez telótol is függ. Melyikre mennyire optimalizált az a szoftver, ami fut.
Ájfónon 4G-n a mobilevoip hozza a GSM minőséget. Droidokon már hol így, hol úgy. -
FeRkE
őstag
válasz schferenc77 #18281 üzenetére
FVD-vel en is szivok 1-2 napja Gigaseten, tegnap akarmit probaltam, nem regelt be.. Androidos mobilrol meg siman ment Zoiperrel. Tegnap disabled-be tettem, ma engedelyeztem es egybol beregelt azota megy ugy nez ki. Neztem a forumot is, de mas tegnap meg nem panaszkodott, gondoltam akkor biztos csak nalam nem oke valami (mondjuk a konfigot nem valtoztattam, egyszer csak elromlott)..
-
havri1
félisten
Helló!
Jó ideje van egy Browsercall accom - egyenleggel.
Nem nagyon használom, csak vezetékes irányba, mert ( akár wifiről, akár 3g-n ) 1-3 mp lag van mobil irányba.
Olvasgatom, hogy új best a voipblazer mint szolgáltató. Jobb lehet nekem ez 3g-n? LTE nincs ajnos.
Na meg, ha ugyanazt a user/passt regelem be voipblazerbe, a Mobilvoip app nem fogja összekeverni őket? Nem klón az egyik a másiknak?
Lehet még valahogy olcsóbban feltölteni az egyenleget?
Régen volt ebből kavar, hogy honnan, mivel fizet az ember, az Áfa miatt..[ Szerkesztve ]
havri
-
Silious
tag
-
veterán
Én se tudtam ma reggel a SIP szerverre bejelentkezni, de aztán megjavult.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
KTU
addikt
Androidon és Linksys PAP2T-n működik.
Nincs neted.
vagy van?"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Másnap is van baja a voipbalzerrel? Nem reggel be a gigaset, és a weblap sem elérhető...
Sőt, a freevoipdeal sem...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
ezekkel a kuponokkal jelenleg már csak 6.44Ft-ba kerül 1 perc mobilhívás a 12 Ft helyett! Másodperc alapon számlázva!
Sőt, ha ezt egy új regisztrációnál csinálod meg, ahol eleve kapsz ajándék perceket, akkor ott 120Ft feltöltést kapsz 1 Ftért. Ha ezt kifizetted, jöhet a 3600Ft-os feltöltés, mint feljebb
Ebben az esetben 120+3960= 4080Ft lebeszélhetőséged lesz, amiért 2127Ft-ot fizettél.Így 6.25Ft-ba kerül egy 12Ft-nyi perc.[ Szerkesztve ]
-
Silious
tag
Sziasztok
Jelenleg VoipConnect (4.14) programot használok, asztali gépen.
Sajnos egy ideje már nem tudok vele sms-t küldeni, mindég azt írja ki küldés után a program, hogy:
"Error
This call was rejected by the system (Code: 24)
Please check the number and try again"Próbáltam már minden formátumban a számot, de egyszerűen mindég hibát ír sms-nél. Hívással nincs gond.
Más is tapasztalt vele ilyen gondot? -
törölt tag
Nem annyira egyértelmű, hogy kinek, mi az olcsóbb. Én nem azt az árat nézem, ami le van írva, hanem azt, amibe nekem kerül. Jelenleg 3000Ft -ért, 3,35GB LTE netet kapok egy hónapra, plusz 240 SMS -t és 240percet hálón belül, az első két hétre. A Blue 10/2 -t ír, a Telenornál meg 7,5/2 -re vagyok korlátozva. A gyakorlatban sztem nincs különbség a 7,5 és a 10 között. Aztán ott a vezetékes hívó, ami szintén nincs a Blue -nál. Számold ki a különbséget egy Callback -hez képest! A roamingmentes net lehetőségük pedig vicc. A Telenoré jelenleg sztem a legjobb ajánlat. A Telenornál lehet publikus IP -m (persze, ez sincs leírva), míg a Blue -nál fix, hogy NAT -olva lennék. Nemrég SIM -et kellett cserélnem. Öt perc alatt megvolt egy Telenor bótban, nem kellett a futárt várnom. Persze, csak feltöltősként, mert ha hajlandó lennék előfizetős lenni, akkor sokkal jobb megoldást is össze tudnék ügyeskedni. Ha nem csak 100MB netre van szükséged, akkor sztem a Blue nem nyerő.
[ Szerkesztve ]
-
Ksix
tag
válasz #79335424 #18266 üzenetére
Hát ott, hogy ha már venni kell plusz adatkeretet, akkor rögtön nem is olyan jó az ára. Vagy ott, hogy már nem alkalmas arra, hogy megkapják a gyerekek/hozzá nem értők, mert eddig nem számított meddig tart ki náluk, mert Viberen/Messengeren/stb. elérhetőek maradtak az elfogyása után is, de még a VoIP is ment, úgy ahogy.
Lassítós netre meg a Deezeres csomagnál már jobbak a bluemobile-os új csomagok, 2490 Ft 3 GB vs. 2990 Ft 2 GB. Igaz, hogy nincs LTE. De szerintem a fenti problémára is jobb megoldást kínálnak a csomagjaik, bár kisebb a választék, mint a Telenornál. Persze aki jól be tudja osztani az adatforgalmát, annak tökéletesek ezek az új Telenoros csomagok, amikben ráadásul a VoIP is engedélyezett, ellentétben a bluemobile-osokkal, ahol pont most kezdik el behozni a tiltást. -
KTU
addikt
válasz vegyszer #18265 üzenetére
Visszaraktam a Telenor hipernet kártyám, van 4G.
A Telefon Umi Hammer és Mlais M52, mindkettő tudja az összes hazai 4G frekit."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Domino Web Quick kártyát raktam Netgear AirCard 785 Mobile Hotspot-ba egy rokonnak, hogy tudjon netezni mindenhol.
Ááámerikai áájfon nem eszi a magyar kártyát .
Megy a 4G ráadásul B20 / 800Mhz frekin.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zichie
senior tag
válasz vegyszer #18265 üzenetére
A Xiaomi Note 4G az alábbi LTE frekvenciákat támogatja:
LTE band 3(1800), 40(2300), 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 7(2600)Ezek között nincs ott pl. a 800Mhz!
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
[MODERÁLVA]
3600Ft-os feltöltés esetén 3960Ft-ot írnak jóvá. Te ezt a 3690Ft-ot úgy tudod feltölteni, hogy kuponokkal lenyomod a 3600Ft-os feltöltés összegét. Egészen 2456Ft-ra,
Tehát 2456Ft-ot adsz ki, és kapsz 3960Ft jóvárítást az egyenlegeden. Innentől ha megnézed hogy hány százalákkal olcsóbban jutottál a 3960Ft-hoz, majd ezt a százalékot átülteted a 12Ft-os percdíjra, akkor látod, hogy így neked a 12Ft-os percdíj 7.44Ft-odba került.
[MODERÁLVA][ Módosította: pepe091 ]
-
vegyszer
addikt
Nekem Xiaomi Note 4G van. Még Voda 4G-t nem láttam. Ellenben Telenor, Telekom van. Persze, én Redes vagyok...
Valószínűleg azt a frekvenciát, amin a Vodafone szolgáltat, nem kezeli..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Ksix
tag
válasz Tesztelo.hu #18254 üzenetére
Tényleg jók árban ezek az új Telenoros net csomagok, de egy nagy változás van bennük a régiekhez képest. Ha elfogyott az adatmennyiség, akkor nem lassítás van, hanem semmi (nem már meglévő net csomag mellé rendelve), ami VoIP szempontból elég problémás lehet.
-
zseko
veterán
Ha a havidíjas része picivel olcsóbb lenne mint a kiegészítő, lehet én is megrendelném.
(#18260) Sayuar Nálam nincs különösebb probléma a hangminőséggel, nem a legszuperebb de a kis karcosságon kívül tisztán és dadogás/akadás nélkül teljesen jól lehet érteni egymást. A browsercallstól jobb, ellenben a Reenger simán veri, pedig mindkettőt ugyanabban a progiban és ugyanazzal a codecekkel használom.
A '7.44Ft-ba kerül 12 Ft/perc' ellenben valóban nem igaz így, ugyanúgy 12Ft-os percdíjjal telefonálok!! Csupán többet írnak jóvá mint amennyivel feltöltöttem, de ettől még ugyanúgy 12Ft-os percdíjam marad!!
Nem azt mondom átbaszás, de rossz a kommunikáció.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Sayuar
senior tag
De még így se nem éri meg, ha a voipblazer 4 Ft-tos mobil, illetve 1 Ft-tos vonalas percdíjjával vetjük össze.
A voipblazer ráadásul minőségben sokkal jobb. Nekem 10 db olcsomobilhívás után elegem lett a dadogós-visszhangos minőségből.
Pár levelezésem is volt velük: a lekezelő/öntelt stílusuk nem az üzleti életbe való! -
Zeki
nagyúr
Így 7.44Ft-ba kerül 12 Ft/perc, amikor mobilt hívsz az olcsómobilhívással. És 1.86Ft-ba a 3Ft/perc vezetékes. Másodperc alapon!
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
tapasztalat:
Vodafone 3GB extra adatot ad új ügyfeleinek.
Nem engedik fel a kártyákat 4G-re!!!!4!!!4444Vagy én voltam amatőr, de ugyanavval a telefonnal használtam mint eddigi telenor hipernet kártyámat.
Beállításokat ellenőriztem.
Kecskemét, Budapest, Kecskemét vonalon jártam, sűrűn lakott helyeken telefonáltam.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
g0dl
addikt
voip engedélyezett?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Sayuar #18248 üzenetére
Szinte mindenhez rendelhető. Praktikum+nethez biztosan, mert nekem olyan van, és szombaton rendeltem meg hozzá. És abban alapból nincs semmilyen adatcsomag.
Ez felváltotta a régi Mobil Online csomagokat."2015. július 31-ével a Mobil Online 50 MB, Mobil Online 100 MB, Klikk, Mobil Online Flexi, Mobil Online 5 GB, Mobil Online 10 GB, Extra 100 MB, Extra 500 MB, Mobil Online 3 GB szolgáltatások értékesítését lezárjuk."
"A szolgáltatások a MobilKvartett, illetve a Mobil Internet, Adatkártya, Hipernet Praktikum és Internet Praktikum mobilinternet tarifákon kívül, bármely lakossági és kisvállalkozói tarifacsomaghoz megvásárolhatók."
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Tudtok olyan autós bluetooth kihangosítót, ami biztosan működik voip hívás közben is, ha megy a wifi?
Tehát nem akad össze soha a két azonos frekvencia miatt.
Csak az egyik bt eszközöm ilyen, de az sapka#?*@&!
-
Sayuar
senior tag
válasz Tesztelo.hu #18247 üzenetére
szerintem azok a csomagok csak egy már meglévő adatcsomaghoz rendelhetők mint kiegészítő plusz adat
pl: 500 MB 2290 Ft
1 GB + deezer 2490 Ft
2 GB + deezer 2990 Ft
ezekhez veheted meg, önállóan nem, hiszen a weblapon is így írják:
"Kiegészítő mobilnet lehetőségek
Elhasználtad a tarifacsomagodban foglalt havi mobilnet keretedet, de szeretnél tovább netezni?" -
Tesztelo.hu
senior tag
A Telenornál aug. 1-től új adatcsomagok vannak megéri rájuk nézni!
Pl. Megszűnt a 690 Ft-os Mobile Online 50 MB, és helyette 100 MB-os adatjegy van 500 Ft-ért! (Persze az 50 MB-os csomag előfizetőinek nem szólnak...)
Az 500 MB-os adatjegy is csak 1000 Ft. 1000 Ft-ért azt hiszem, egy szolgáltató sem ad 500 megát, de lehet, hogy tévedek. -
studiod1
tag
Mostanáig nem volt fonios számom csak egy felhasználói név amit regisztrációkor adtak, ezt a "nevet" küldte el a fonio rendszere a hívott telefonszámra,ahhoz hogy más rendszerből is hívható legyek igényelnem kellett volna egy telefonszámot pl 21xxxxxxx ,most viszont automatikusan kérés nélkül hozzárendelt egy 21xxxxxxx számot. Zoipert használtam használok. http://www.fonio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=53:hivoszamigenyles&catid=36ldalak
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz studiod1 #18244 üzenetére
Ez alap.
Mármint hogy visszahívható vagy.Ha CSipSimple-vel vagy mással használtad, esetleg nem állítottad be hogy bejövő hívásfogadása, vagy nem volt mindig neted.
Más hálózatból vezetékes / vonalas áron hívható.[ Szerkesztve ]
-
studiod1
tag
Kérdésem lenne a fonio-rol: Eddi csak időnként kimenő hívásra használtam,számot nem igényeltem így külső hálózatból a fonion nem tudtak hívni.Most meglepve tapasztalom visszahívható vagyok van 21-es számom, a honlapon nem találtam erre utalást, vagy csak figyelmetlen vagyok.
-
Sayuar
senior tag
válasz #71835392 #18241 üzenetére
juj-juj-juj!
Nagyon nagy zavar van a kobakodban kérem szépen!
Vegyük sorban:
1. két napja regisztráltál, az eddigi hozzászólásaidban a digit és a vodafonet inkább negatív fényben tüntetted fel.
2. segíts kérlek, mitől lesz nekem jobb, hogy ha információkkal látlak el? Tényleg azt hiszed, hogy számomra élet-halál kérdése az, hogy meggyőzzelek?
3. madrac csak egy kérdést intézett felém: konkrétan az álláshirdetés témakörben. Válaszoltam is rá.
4. továbbra sem értem miért tőlem vársz infót, hiszen ott van a "nem takarítói beosztású" informátorod: kérdezd őt! Hiszt te írtad pár hozzászólással korábban, hogy ő mindent tud! Kíváncsivá tettél: küldd át kérlek privátban a kapcsolatod nevét.
5. ez a VoIP fórum. A digimobil még el sem indult, ergo nem sok köze van a topikhoz egy olyan szolgáltatásnak, ami még a jövő zenéje.
6. vészmadárkodás: az, amikor a jövőbe a negatívat vizionálod.ezzel kiszálltam a témából
-
törölt tag
válasz Sayuar #18238 üzenetére
Hidd el, az ismerősöm nem épp takarítói beosztásban van ott, de ok, akkor csak egy konkrétumot mondj: ki a hálózati beszállító a négy nagy közül? Vagy azt hogy tervezik megoldani 5-5MHz kapacitással az országos szolgáltatás megvalósítását? Vagy hogy LTE 1800-as cellákkal hogyan terveznek országos szolgáltatást és azt hány évig fogják építeni ismerve az 1800-as cellák besugárzási nagyságát? És addig mi lesz?
Leszólsz, hogy vészmadárkodom. Akkor mondj konkrétumokat. De te mit tudtál felmutatni? egy álláshirdetést. -
Sayuar
senior tag
-
törölt tag
válasz Stanlee #18223 üzenetére
Ennyit a DIGI Mobilról, szerintem ebből nem lesz semmi, legfeljebb el vagy bérbeadják a frekvenciákat:
[link]Dolgozik ott ismerősöm, egy kapavágás nem történt a mobilszolgáltatás indítása ügyében, tehát az olyan infók, hogy építenek tornyokat és hasonlók, az mind kamu.
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
"FreeVoipDeal reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate." Ez tobbnyire 300 perc/het/IP, utana megy a normal dij, hiaba vagy meg benne a 120 napos Freedays-ben.
"Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as 'Free' for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get new Freedays by buying credit."
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
asdf_
veterán
A FreeVoipDeal-nál pedig ingyenes a vezetékes hívás.
A feltoltestol szamitott 120 napban. Utana 3.125/perc, ami azert eleg messze van a baratsagostol, szoval ez csak annak biznic, aki annyit beszel, hogy 4 havonta toltenie kell. Minel tobb credit marad a 120 nap utani idoszakra ezen a dijon lebeszelni, annal kevesbe eri meg. Ki kell szamolni, hogy esetleg lehet-e jobb alternativa.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz bigbuda #18230 üzenetére
Itt tudod megnézni az aktuális díjakat. [link]
Állítsd át az EUR/min -t HUF/min -re!Jelenleg a VoipYo-nál kb. 3Ft a mobilhívás (ez csak okostelefonon használható).
A FreeVoipDeal-nál pedig ingyenes a vezetékes hívás.
Ha SIP protocol támogatás kell, akkor VoipBlazer-rel kb. 4 Ft a mobilhívás.
Ha pedig bármilyen telefenon akarod használni, akkor VoipStunt-nál kb. 5 Ft a mobilhívás, de van náluk egy központ is, ami egy budapesti vezetékes telefonszám. És a központ kapcsol össze a hívni kívánt telefonszámmal. A központot bármilyen telefonról lehet hívni, ezáltal nincs szükség internetre.
A Telenornál 9 Ft-ért lehet hívni a vezetékes számokat. [link]
Így összesen kevesebb, mint 14 Ft a percdíj. -
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, régóta nem nézegettem a Voipos ajánlatokat, valaki tud esetleg abban segíteni, tanácsot adni, hogy mi a legjobb lehetőség most tarifa terén? Köszönöm
-
joelke HU
senior tag
válasz studiod1 #18227 üzenetére
Hát akkor nem tudom, mi a gond. Három reenger fiókkal is próbáltam, de egyikkel sem jeletkezik be. Igaz, hogy jó ideje nem használtam egyiket sem és nulla forint van mindegyiket, de nem hinném, hogy ez lenne a baj. A progi azt írja ki: hitelesítés sikertelen, próbálja újra
Szerkesztve:
KTU: oké, köszi[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
Nálatok sem megy a reenger? Se a saját progijukkal ne tudok bejeletkezni, se zoiperrel. A honlapjuk beenged az egyenlegfeltöltés részhez, de telefonálni nem tudok. A Playen is panaszkodnak rá...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
bishop100
csendes tag
válasz nyuszi123456 #18215 üzenetére
Akkor mi lehet a probléma, wifi -n tökéletesen megy?
-
Stanlee
őstag
Szia! A VoLTE hasznalatanal meg mindig azt a problemat latom, hogy a 3G es LTE halozatra is szukseguk van a teljes orszagos lefedettseghez, a ketto kozott nem folyamatos a valtas, tehat ha egy surubben lakott teruleten ki is epitik a sajat LTE halozatot, akkor is kell a tobbi teruletre GSM lefedettseget biztositaniuk (sajat vagy berelt halozattal), hogy mindig legyen terero a hivasoknak, de a felhasznalo megerzi, ha a ket halozat valt egymas kozott es emiatt biztosan panaszkodni fognak. Tovabba a felhasznalok nagyobbik reszenek nincs meg LTE kepes telefonja, tehat alapbol nem is tudnak igenybe venni a Digi vagy mas szolgaltato VoLTE "halozatat". Amiatt is hoborges lenne, hogy az egy eve vasarolt 100 e Ft-os telefonnal miert nem tudjak hasznalni az olcso Digi szolgaltatasat. Lehet orszagos LTE halozatot is kiepiteni, de a frekvencia akkor is keves savszelet ad majd nekik, tehat el kell donteniuk, hogy VoLTE vagy LTE adat, mert a ketto nehezen fog egymas mellett menni. De ha a Digi mondjuk kommunikalna azt, hogy mit is kepzel el a megvett frekvenciajaval, az sem lenne rossz...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
veterán
Srácok, fejezzétek be a személyeskedést, illetve azon hozzászólások gyártását, ami nem fűződik a topikhoz. A többit privátban megbeszélhetitek egymás között.
Köszönöm.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Sayuar
senior tag
válasz Stanlee #18219 üzenetére
Azt írtam, hogy ha valaki 2milliárdos cégen csücsül, az nem indok nélkül van, ergó ért ahhoz, amit csinál (arról nem is beszélve, hogy a diginél is közgazdászok és mérnökök dolgoznak, a frekvenciát nem úgy vették meg, hogy "hajrá fiúk, vegyünk valmit, hátha jó lesz valamire") . Ezt kérdőjelezted meg azzal, hogy pár magát szakértőként aposztrofáló weboldal kételyeit ismételed te is.
-
Stanlee
őstag
válasz Sayuar #18218 üzenetére
Nem, sajnos te azt irtad, hogy a velemenyem nem er semmit, mert csak munkavallalo vagyok, es nincs egy 2 mrd EUR erteku cegem, mivel csak akkor szolhatnek hozza ehhez a temahoz erdemben.
Az, hogy milyen kifejezeseket hasznalok a hozzaszolasomban, egy dolog, irhattad volna, hogy a hozzaszolasom nyelvezetevel van problemad, de nem azt tetted.
-
Magnat
veterán
válasz Stanlee #18216 üzenetére
Sztem inkább azzal van a gond, ahogy írtad... Nyilván a véleményedet írtad le, de az olyan sommás kijelentések, mint "annyi van, hogy eltaktikázták magukat", "nem tud labdába rúgni", "nem lesz piacrobbantás" azért felveti az emberben a kérdést, hogy ha ilyen egyszerű a helyzet, akkor a Diginél vajon mindnki hülye, hogy ott ezt senki sem látja? Emellett persze simán lehet, h tényleg tök más miatt kellett nekik az adott sáv és tökéletesen igazad lesz abból a szempontból, h sosem fognak piacot robbantani.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Stanlee
őstag
válasz Sayuar #18208 üzenetére
Csak azert, mert alkalmazotti munkaviszonyom van, meg nem lehet velemenyem valamirol? Sajnalom, ha egy forumon az alapjan lehet csak velemenyt nyilvanitani, hogy kinek milyen beosztasa van, vagy mit ert el az eletben...
Es az egesz hozzaallasaban a kommenteloknek az a legszomorubb, hogy a tobbseg leszol, mert irtam valamit, egyedul Cinedog-nak lett volna alapja felhaborodni, es o kezelte a legnormalisabban az egeszet!
[ Szerkesztve ]
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! A Fonionál kapott (1)-es körzetű számot normál belföldi tarifával lehet hívni? Tehát a hívása beleszámít a lebeszélhető havi keretbe a három mobilszolgáltatónál? Vagy hordozott számnak minősül, mint a (21)-es körzet?
-
törölt tag
Én arra tippelek, hogy ez vmi meglévő, vagy leendő jogszabályról szól, ami úgy kezdődik, hogy:
"Amennyiben egy szolgáltató rendelkezik hazai frekvenciával....." -
asdf_
veterán
válasz Stanlee #18206 üzenetére
En mar eleve azt nem ertem, hogy a palyazat teljes eredmenyenek ismereteben minek irtak ala egyaltalan a szerzodest. Teljesen egyertelmu, hogy azzal a minimalis savszelesseggel, amit nyertek, labdaba sem tudnak rugni semmilyen fronton. Akkor meg minek kolteni ra a penzt?
-
Stanlee
őstag
Az égnek áll a hajam attól, amikor valaki megemlíti a Digit, hogy majd jön egyszer és akkor lesz nemulass a nagy szolgáltatóknak. Amit megvett frekvenciát jó drágán azzal nem tud labdába rúgni, nem lesz neki saját országos lefedettségű LTE-je (a Telenor es a Telekom együtt csinálja, pedig nem a nulláról kell kezdeniük, mint a diginek), ha meg az nincs, akkor mehet a Vodahoz 3G-ért, de akkor meg már évekkel ezelőtt összeszűrhette volna a Vodával a levet, hogy elkezdhesse kiépíteni a saját előfizetői bázisát. Annyi van, hogy eltaktikázták magukat, és nem lesz semmi nagy piacrobbantás. Én a helyükben már nagyon régen a voda hálózatán kiépítettem volna egy nagy előfizetői bázist, és ott, ahol arra a legnagyobb szükség van, kiépítettem volna a saját hálózatomat (pl. nagyvárosok), kb. úgy csináltam volna, mint a Voda a kezdet kezdetén. Valami jó tripleplay rendszert is kitaláltam volna hozzá, hogy a net és TV mellé bejöjjenek a telefon/mobil előfizetések is.
-
őstag
válasz Oroszlánom #18200 üzenetére
A voipYo cc 5ft-ja mobilra azért még jó lesz előfizetéses nettel is.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Zeki
nagyúr
Akinek tényleg csak arra kellett a mobilnet, annak meg.
Bár... várjunk még ki tudja hány hónapot, és hogy mivel jön ki a Digi. -
Sayuar
senior tag
Én nem így látom... avagy havi 900 Ft sok lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OpenWRT topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest