Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
mi újság az olcsómobillal?
Maradt a 12 Ft?
Írtam nekik, hogy a digi 6 Ft-ért adja MP alapon....lehet, hogy ők is oda szerződtek? -
betyarr
veterán
a telekomnál van még ez a net&roll 490ft-os sim?
-
herdsman12
őstag
Gigaset A510IP tulajoktól kérdezem:
Nálam a Menü - Szolgáltatás választás csak 3 pontból áll:
Hívásátirányítás
Bekopogás
Továbbítás (ECT)Hiányzik a számküldés letiltása (Withhold No. Next Call, Withhold No. All Calls).
Ezt vajon én tüntettem el vagy ott se volt?
(Firmware version: 42.207) -
McLaca
őstag
válasz
szabonagyur #19392 üzenetére
A hozzászólásomban van egy szám, működik Viberről is (ingyenes). Először rögtön a rögzítés-visszajátszás indul el, ha nem akarod végighallgatni a tájékoztató szöveget, azt #-tel ugorhatod át, a rögzítest befejezni és a visszajátszást indítani szintén #-tel tudod. Ha nem akarsz rögzíteni, akkor 2x # és a menübe kerülsz.
A 3-as menü az "echo test", ez folyamatosan visszajátssza, amit mondasz. Itt "élőben" hallhatod, hogy milyen a vonali minőség EDGE-en, mekkora a késés, akadozik-e.Apropó Telenor: a Telekom 3G-je a Dunántúlon csak mutatóban létezik... Annál még a Telenor is jobb.
Üdv!
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Valamilyen szinten kényszerből Viberre akarok váltani.
A kérdésem az lenne, hogy "edge" jellegű, folyamatos kapcsolat mennyire elég egy normális híváshoz? Sajna a legtöbb helyen olyanom van csak, hála a Telenornak.Köszönöm.
-
herdsman12
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
zoiper néha jelzi, hogy sikertelen bejelentkezés vagy akármi, ilyenkor el is tűnik az értesítési sávról az ikonja.
ez zoiper hiba vagy a neophone-é?reengerbe hogyan kéne bejelentkezni nordtelekom számmal rom csere után?
nem fogadja el se a korábban sms-ben küldött kódot, se a reenger jelszavam (ezért is váltottam zoiperre). -
-
KTU
addikt
-
ggabor02
aktív tag
válasz
karl_fischer #19384 üzenetére
Megnéztem, sajnos csak abban tud többet, hogy a G.729 codec-et tudja, a H264 video codec-et, valamint titkosított kommunikációt, konferencia hívást, hangrögzítést.
Az akku zabálást nem oldották meg. Ez az ajánlott Groundwire a leírás szerint tudja a push-t, nem zabálja az akkut.
Kipróbálom.
Annyi még a kérdés, hogy a Groundwire csak a megadott szolgáltatókkal működik, vagy bármilyen szolgáltató paraméterei beírható? -
KTU
addikt
válasz
ggabor02 #19382 üzenetére
Groundwire iPhone-ra 10$
Droidon ez bevált.
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
A Zoiper kliensen kívül másik programot használ valaki Iphone készüléken?
Az a bajom a Zoiperrel, hogy nagyon eszi az akkumulátort, gyakorlatilag használhatatlan.
Az App Store-ban nem találtam olyan programot, amely ne valamelyik szolgáltatóhoz kötődne.
A szolgáltató: Ephone, a készülék Iphone 5SElőre is köszönöm a segítséget.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Ha voipról hívok magyar mobilt külföldön a kinti mobilnak fizetni kell a fogadott hívást?
Üdv -
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok!
A stuntcalls-nál volt két Callback hívásom. MobilVoip programmal. Utólag látom, hogy a hívás nem szakadt meg. Így 4 és 1 órás beszélgetésért vonták le a díjat. Emailt csak arról kaptam, hogy lefogyott az egyenlegem. Hát most dühös vagyok. Újra töltöttem fel egyenleget, de más dílerhez.
Mi lehetet a próbléma? Képet mellékelek. -
Zeki
nagyúr
válasz
Zénó75 #19369 üzenetére
Nézd, mikor volt Nokia E52-m, akkor azon is nagyon jól ment a voip 3G-n, a saját SIP programjával, iLBC kodekkel.
Most eddig ezen a droidos telón is okés a voip, a mdia5-phone progival, iLBC kodek (automatán), 4G net, Echo cancellation (zajszűrés) elől kivéve a pipa.
Na de mire ide eljutottam.... -
zeon.hu
nagyúr
reengerbe nem tudok bejelentkezni másik telefonról, mi lehet a gond?
(nordtelekom számmal próbálnám, utána váltanék a neophone-osra)
telefonszám stimmel, jelszónak se az sms-ben kapott, se a webes nem jó. -
v-man
őstag
dellmont klónokkal böngészőből pc-n headszettel szokott valaki telefonálni? milyen minőség?
-
KTU
addikt
ePhone, Fonio, VoipShop, NeoPhone
Amúgy mindig nem lehet rossz a legolcsóbb Delmont.
Ott lehet más probléma is van.
Kimenő hívásra mindig az aktuális legolcsóbb Delmont van beállítva, célhardveren.
Csak akkor van probléma ha nincs elég sávszél, de ezt már írtam.Váltás előtt kipróbálnám 0 költségből NeoPhone-nal,
ha ekkor is gond van, változtass, szoftveren, hardveren, szolgáltatón, stb. -
biega
aktív tag
Melyik szolgáltató adja a legjobb minőségű VOIP-ot a tapasztalat alapján?
Az olcsóval nagyon nem vagyok elégedett, időnként nagyon rossz volt a minősége. -
válasz
McLaca #19351 üzenetére
Nem rossz a CWU, van API-ja is amivel le lehet kérni az egyenleget, utolsó hívások díját.
Nekem engedi jelszót cserélni, igaz már régebben állítottam be. Tartaléknak Reenger, bejövő Neophone.
Delmont klónok nekem felejtős.
Asteriskkel pedig azt állítok be amire szükségem van. Az egyik ezen az olcsó VPS-n fut egy másik pedig itt. -
McLaca
őstag
Minőség szempontjából nálam a CallWithUs jött be. Wifin extrém alacsony a késés és iLBC kodekkel is szinte tökéletes. Hátránya, hogy perc alapú (10ft körüli díjjal mobilra), és hogy a sip jelszót, usernevet ő adja, nem választható. 3246-os számon lehet tesztelni, ha regisztrálsz. Ez feltöltés nélkül is megy.
Üdv!
-
atala
addikt
Kár, hogy nem olvastam a te hozzászólásodat, mert akkor inkább gyűjtöttem volna még. Nekem azt írták hogy módosították az email-ben a szöveget. Úgy hogy marad ez a rendszer.
Én azt írtam nekik, hogy vagy legyen a kupon lejárati ideje legalább 6 hónap, vagy beválthassam 2x720 Ft-os feltöltésnél. -
Zeki
nagyúr
Igen, erről anno én is írtam.
Az 1200Ft csak kupon. Nekem is a 3600-as feltöltésre élt. Meg is írtam nekik hogy felejtsenek el, mert vagy mükszik 2x720-as feltöltésnél, vagy nem hozok újabb ügyfeleket. Ugyanis ez a jutalék rendszer sincs sehol konkrétan leírva, hogy pontosan hogy mükszik, de nem úgy, ahogy ők gondolják. -
Zeki
nagyúr
-
atala
addikt
Egy kis infó az olcsómobilhívással kapcsolatban. Ugye lehet jutalékot szerezni a napi belépések, és az ajánlások után. Amikor össze jön az 1200 Ft, azt ígérték, hogy rátöltik az egyenlegedre. Na, ez nem így van! Most jött össze az 1200 Ft, és írtam nekik, hogy töltsék rá az egyenlegemre. Erre küldtek egy kupont amit év végéig használhatok fel de csak ha veszek egy 3600 Ft-os feltöltést.
Írtam nekik, hogy nem erről volt szó. Most azt ajánlották fel, hogy meghosszabbítják a kupon lejáratát.
Szóval nem túl korrektek. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Rodzser Mór #19339 üzenetére
Skype, Viber, messenger, stb.
-
Rodzser Mór
senior tag
sziasztok!
Ha pl tabletre van felrakva a MobilVOIP program, akkor lehet egymással ingyen telefonálni, ha mindkét tablet wifin csatlakozik az internetre?
/Ha PC-n van megnyitva a windows-os Freevoipdeal, akkor ugyebár lehet egymással ingyen beszélni./
Vagy egymás közt ez az ingyenes beszélgetés így nem lehetséges?
Ha nem, akkor hogyan lehetne egymással ingyen beszélni? -
biega
aktív tag
Szereztem egy E52-őt, beállítottam a korábban linkelt leírás alapján, de a hívás indításakor csak egy "Hitelesítés sikertelen" üzenetet kapok. Olcsómobilhívást használok, tudnátok segíteni?
-
törölt tag
válasz
laci010777 #19333 üzenetére
Telenor kiegészítő adatcsomagok. Ez a havonta ismétlődő (kártyáshoz is). A legördülőben választhatod az egyszeri adatcsomagokat is (kb. ugyanezek, ugyanennyiért, csak más a rendelési kódjuk). A Deezeres csomagok drágábbak, viszont időarányosan fizetendők és 32/32 -re lassítósak (a többi 0 -ra lassít a keret elfogyása után). Ezen kívül, a feltöltésekhez is jár bónusz adatmennyiség és a Mymenüben is ki lehet fogni jó ajánlatokat. Két dolog szól még a Telenor mellett.
-A vezetékes hívó (VOIP -ban a Local Access -szel kombinálható).
-Ha rendelsz MyTV -t, arra január közepéig biztosan nem számol adatforgalmat (sztem utána sem). Ez állítólag a Telekom -nál is így van újabban, csakhogy a MyTV nem nyavajog a root miatt, míg a TVGO rögtön error -t dob. Kb. ezek a Telenoros lehetőségek. -
Zeki
nagyúr
válasz
laci010777 #19333 üzenetére
Senki sem tudja hogy milyen adatforgalom megy a neten, ha mobilevoippal telefonálsz.
-
laci010777
csendes tag
válasz
#79335424 #19332 üzenetére
Tudsz egy konkrét linket adni ezekhez a csomagokhoz? - mert nem találtam a Telenor oldalán őket...
Ill. egy hülye kérdésem van (de sztm. jobb kérdezni egy esetleges hülyeséget, mint utólag rájönni h. tényleg hülye voltál): ha én itthon a UPC-s interneten keresztül VOIP-telefonálok, ugye a szolgáltató nem számláz ki rá plusz díjakat? - az adatforgalom az internet hálózaton megy keresztül...
-
törölt tag
válasz
laci010777 #19330 üzenetére
Használj Mobilevoipot, mert azzal működni fog akár tiltott, akár nem! Egyébként a Telenor netes csomagok sem tiltják. 1500Ft az 1GB, 2500Ft -ért pedig 3GB -ot kapsz 4G -n, 7,2/2Mbs korlátozással.
-
fradi81
veterán
válasz
laci010777 #19330 üzenetére
hello
vodánál Net+ tarifa internetbónuszt ad, ha lejár jöhet a 'Havi megújuló 1 GB' 1500ft/hó
-
laci010777
csendes tag
Kedves Fórumozok!
Most találtam rá a VOIP szépségeire (sajnos csak most...)
Tudtok olyan feltöltőkártyás mobilinternetet (csomagot), ahol nincs letiltva a Voip???
Mármint olyat, ami nem havi 10e Ft.... -
Magnat
veterán
válasz
dragsterman #19320 üzenetére
Működik, hívtam is egyet az előbb.
-
dragsterman
csendes tag
Nektek megy jelenleg a StuntCalls?
Nekem "Service temporary not available" SIP-en. -
anadroid
senior tag
SIP-pel minden gond nélkül megy, csak ha egyidőben ketten használjátok, akkor annak a hívása, aki másodikként hívott, "büntetőtarifával" lesz elszámolva a teljes hosszára, még akkor is, ha az első már bontott. Néha, ha nem a hívó, hanem a hívott bont, aktívként marad meg a hívás, és ilyenkor is érvényes a második hívásra a büntetőtarifa. Ezt egyébként egy bejelentkezéssel is meg lehet csinálni, összejöhet, hogy szándékolatlanul konferenciába viszel egy hívást, mert nem bontottál rendesen.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
1 VB acc-ot ketten használunk. Megoldható, hogy mind2en sip-en keresztül telefonáljunk (megfelelő telefonszám kijelzés probléma?) ?
Tudnátok 1 linket adni a régi felületű és jól működő mobilevoip progihoz?Köszo
-
fradi81
veterán
Hello
olcsomobil-on a Kifizetésre váró jutalékod-nál ami van összeg a napi belépésekért, hozzáadódik valaha az egyenleghez?
-
Magnat
veterán
1. Igaz, nekem pont előbbi van fent, azzal ok...
2. Hmm, azt hittem ez vhogy megoldható, ha macera is, úgyis csak addig kell míg elmented - Ciscon ha jól rémlik, működött.
3. Az Dellmontnál úgyis tilosMeg ha csak erre kell akkor egyenleg nélkül regelhetsz másik accountot.
Persze nyilván picit macerásabb mint a sima voipról szám hívás, de a voip is macerásabb a sima gsm hívásnál, mégis csináljuk
-
djozsef
csendes tag
válasz
dragsterman #19305 üzenetére
Internetcall app
-
KTU
addikt
válasz
Magnat #19307 üzenetére
pl. csak a csipsimple-ből megy, Groundwire-t használom androidon, ezért külön nem raknám fel
dect telefonon hogy viszek be szám karaktereken kívül más karaktert?
így csak 1 irányú, mobilról --> dect-reha a a hívott eszköz accountjával máshol is bejelentkeztek, nem működik.
kívülről nem elérhető.
-
anadroid
senior tag
válasz
GardenLeo #19295 üzenetére
Nem pontosan tudod. A Bestvoipreselling hátterű Dellmont-szolgáltatásoknál csak egyféle minőség van, ami a standardnek felel meg. Ahol nem a B. szervereit használják (Onevoip, Myvoiptraffic, Voicetrading), ott lehetséges a 3 minőség közül választani, a 00 helyett más prefix használatával. Ahhoz, hogy ezeken keresztül szolgáltasson egy cég, saját szerver kell (nincs lehetőség alárendelt fiókra). Régebben volt még a Companycalling, amit bemostak a Bestvoipreselling alá. Ennél lehetett a minőséget választani, és alárendelt fiókot létrehozni (és a fiókok között telefonálni). Ez vállalati rendszer volt, tesztrendszerként most is van, csak éppen regisztrálni nem tudsz.
-
dragsterman
csendes tag
Hello!
VoipStuntot használom elég jó minősége van. (4G-n, G729-es kodekkel, CSipSimple-vel)
Viszont olyan helyeken ahol gyönge a mobilnet callback-et használok MobileVoip-al.
De a callback elég macerás: elkell indítani a MobileVoip-ot aztán kiválasztani melyik számon kérem a visszahívást stb.Tudtok arra valami megoldást, hogy a tárcsázóból lehessen közvetlenül visszahívást kérni a saját számomra?
-
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19302 üzenetére
Csak a NeoPhone, ha 0 költségből akarod megoldani.
Ha esetleg földrajzi szám kell, akkor Fonio.
Delmont nem egészen jó erre, vagyis igen,
a SIP URI, de az szerintem macerás. -
herdsman12
őstag
Köszi KTU!
Otthoni Gigaset A510IP és Androidos mobil közötti ingyenes kapcsolatra keresek ajánlott megoldást.
Van jelentősége, hogy magyar szolgáltatót (pld: NeoPhone) vagy esetleg vmi Dellmont szolgáltatót választok?
Megköszönném az ajánlatokat. -
KTU
addikt
válasz
herdsman12 #19300 üzenetére
Avval a számmal megy ki a hívás, amit beállítasz weben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Óvodások homokozója
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Alkoholista nevelde
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest