Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Szomorú, még jó hogy nem futottam bele. Sajnos hiába hangoztatom mindig, hogy ne telepítsen senki SD kártyára ESXi-t, ennek ellenére tömegével jönnek szembe az ilyen hostok (oké, tegyük hozzá, hogy valamelyest érthető okokból).
Nekem a fő bajom vele az, hogy a kártyákon nincs SMART, vagy egyéb hasonló diagnosztikai megoldás, vagy legalábbis semmi olyan, ami közel járna ahhoz, hogy úgy lehessen használni/monitorozni mint egy hdd-t vagy ssd-t. Ahol van mirror (szerencsére már sok vasban alap), ott valamelyest jobb a helyzet, de szerintem ez még nem ad megnyugvást.
Évekig is képes szunnyadni egy ilyen disk hiba, gondolom mindenki látott már olyan kártyát, ami vígan eszi a write requesteket, aztán reboot után nincs rajta a kiiírt adat... És mikor derül ez ki? Igen, amikor crashel a host, vagy amikor az éjszaka közepén rebootolna az ember egy upgrade miatt, szóval csupa olyan esetben amikor van bajunk bőven, és akkor még kapunk mellé egy kövér maflást is
-
[Newman]
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Elég nagy balhé is van belőle VMTN-en is.
[link]Született egy elég jó cikk John Nicholson - VSAN atyaúristen - tollából a lényeget összefoglalva. Hasznos és érdekes olvasmány, ügyfelek számára készülő dokumentációkba mindig belemásolom
Is my SD card is resilient enough for production ESXi usage?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest