Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
Próbáld meg a saját szavaiddal leírni tényleg, nem bántásból írom, de láthatóan nem értesz hozzá, így inkább ne is próbálj kitalálni rá rövidítéseket meg egyedi elnevezéseket

A delta file már kicsit érthető viszont: tehát volt egy virtuális gép, valamilyen vmware termék alatt, és ez az egész totál megsemmisült, vmdk-stul (virtuális disk), meg mindenestül, de valahogy megmaradt egy snapshot (delta) file?
Ha így van, akkor az kemény menet lesz. Nyilván van benne adat, kérdés hogy mennyi, és hogy közte van e ami kell, és az teljes egészében benne van e. Disk editorral bányásztam már ki ilyen vmdk delta file-ból cuccokat, egy sha256 kulcsra volt szükségem, tudtam hogy milyen adatok vannak előtte meg utána nagyjából, meg hogy hogy nézhet ki hexaban megközleítőleg, de kb 1 hétig pöcsöltem vele úgy, hogy minden este elbasztam rá 2-3 órát. Partíció vagy filerendszer nyilván nincs ebben a file-ban, szóval azt felejtsd is el hogy klasszikus disk recovery cuccokkal visszaállítasz belőle bármit is, hiszen egy raw massza az egész. Esetleg ha jól definiált formátumú file-okat keresel (jpeg, adatbázisfileok, stb...) akkor valamilyen erre specializált adatbányász cuccal lehet valamelyest automatizálni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest