Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Köszi az infót.

Mással nem nagyon akarok próbálkozni; egyrészt valószínűleg nemsokára kelleni fog VMware komolyabban is, PHP programozáshoz - és két virtualizációs rendszert meg nem nagyon akarok egyszerre kezelni; másrészt ez nagyon bevált nekem, tényleg tudja amit kell.
Illetve erre elvileg ott lenne a VMDK, de kétlem hogy minden program pont ugyanúgy menti le, mint ha a VMware-el mentettem volna. (Ha utána értelemszerűen mindkettőt az "új" host gépen VMware-ben nyitom meg.)És vajon honnan kaphatok választ a maradék megoldásra:
Vagy ha nem tudom felrakni sehogy sem, melyik az utolsó (legújabb) verzió, aminek még nem kell az SSE3 ?
Az olyan szintű dokumentáció, amit te linkeltél, vajon fent lehet a régebbi verziókhoz is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest