Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ez érdekes, tisztán emlékeztem rá, hogy úgy 1 éve csináltam, még az ügyfélnek is megírtam, hogy így működik, megkerestem a levelet, válaszolt is, hogy tényleg, kipróbálta, köszöni.
Valamint: https://community.spiceworks.com/t/vsphere-essentials-plus-kit-storage-migration/832778
Ehhez képest ránézve most ugyanarra essentials plus -os clusterre, ugyanazt látom amit te, pedig nem lett frissítve. Egyébként akkor biztosan úgy működött, hogy a storage vmotion job is elindult, majd beledöglött egy licence error hibaüzenet formájában, de "both" opcióval szépen lefutott több esetben is. Furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest