Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Adott egy nagyon lame kérdés, hátha tudtok segíteni.

Bocs, ha a kályhától indulok, de nem tudom jobban elmagyarázni amit elrontottam. Adott egy játékhoz tartozó modul progi amit legálisan megvettem, de csak 3x használhatom a licenszet, mert csak egy gépet támogat... Mondom nem lesz gond, megvettem, asztalira installáltam és minden ok volt. Aztán rájottem, hogy ezt laptopon sokkal többet fogom használni. (1. change)... Aztán jött egy gondolat, hogy velem nem fog kicseszni, csinálok egy vmware guestet és aztán majd szépen klónozom az imaget és otthon majd jól használom, ha kell... (2. change)... Aztán hazavittem az imaget és akkor vert pofán a valóság, hogy a laptop meg a gép tök különböző HW... (Miért gondoltam azt, hogy ha virtuális a rendszer, akkor meg is fog egyezni bárhol ha copzom, hisz virtuális?)
Most már nem merek váltani, nem akarom elhasználni a harmadik changemet...Mit javasoltok arra, hogy otthon is ugyanaz a HW ID legyen tökre? Vagy van más alternatíva VM-ben? Ha jól emléxem VBOX is hasonló módon múködik.

Ötletek? (HW spoof?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest