Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Szerintem ez ilyen, a Win10 már eleve nagyon rosszul muzsikál hdd-n, és ha még ehhez párosul egy folyamatos egyéb i/o load is... Ne csak a throghputot nézd, gondolom nem 15k rpm enterprise diskről van szó. Egy desktop sata hdd elhervad ilyesmitől könnyen, mivel seekelnie kell folyamatosan. A Win10 bootkor rányom egy masszív random olvasást, miközben a lemez teljesen más területére írnia kellene folyamatosan, még ha nem is túl gyorsan. Ehhez még hozzájön a multi layer fs (ntfs -> vmdk -> linuxon használt fs). Ha netán valami alacsony fordulatszámos "green" hdd-ről van szó, akkor az pláne megadja a kegyelemdöfést.
Az biztos amúgy, hogy swapel? Kapcsold ki a swapet a Windowsban. De szerintem a fő probléma az, amit fentebb írtam. Esetleg a Linuxon lehet tekergetni az i/o schedulert. Lehet hogy van jobb infó forrás is, de nagy hirtelen: link (ha jobban érdekel, akkor gugli, dunát lehet rekeszteni az i/o scheduler tuning tutorialokkal), de nagy csodát ne várj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest