Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Akkor most okos és ügyes voltam

"VMware Workstation 16 Player (Non-commercial use only)", és azt írja, "Player 6" - azért arra kerestem google-val, és ezt dobta ki.
Gondolkodom rajta, hogy második kártyát beállítani csak azért, hogy adott guest os a host-on futó alkalmazások számára fixált ip címen látszódjon. Gány megoldás gyanánt azon gondolkodom, hogy ami ip4 címet a NAT alapértelmezetten beállít, az egészen biztos külön-külön cím-e mindegyik létező guest os alatt és stabilan az marad-e, amit létrehozáskor kapott? Linux host alá fél tucat guest kerülne, és teljesen random, mikor mennyi futna. Ami fontos lenne, hogy ha fut, akkor adott guest ugyan azt az ip-t kapja minden alkalommal. Windows host-on egy szem példán tesztelve ez jelenleg így tűnik, de megerősítésem nincsen rá. Ha meg tud lenni, nekem így megfelel, ha nem tud meglenni, akkor második network card mindegyik guest-be, és azt be kellene tudnom állítani valahogy. Ezt akartam user guide-ból kibogarászni. Ha erre célirányos guide / blog van, akkor arra lenne jó egy link.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest