Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
kedves fiúk, lányok,
a segítségeteket kérem! problémám a következő: van egy laptopom (i7, 16gb ram, 1tb ssd) bolti, legális win10 oprendszerrel, amin eddig tökéletesen ment a vmware workstation player, ami alatt ubuntu-t és windows xp-t futtattam. elkövettem azt a hibát, hogy a chip-magazinban olvasott cikk kapcsán kedvet kaptam a windows beépített virtualizációs környezetének a kipróbálásához. a cikkben leírtak alapján aktiváltam a hyper-v alkalmazást, majd azalatt kipróbáltam egy linuxot. a hyper-v nem nyerte el tetszésemet. ezután döbbenten láttam, hogy a vmware workstation player már nem indul el. gondoltam semmi baj, uninstallálom a hyper-v alkalmazást. ezt megtettem, eltávolítottam a windows összetevők közül, ehhez asszem powershell-es parancssor is kellett. az eltávolítás után a vmware workstation player továbbra sem indult. töröltem, újratelepítettem. nem segített. töröltem, majd feltettem a vmware workstation pro progit, de azzal is ugyanaz a baj.
tudom, hogy ott rontottam el, hogy felraktam a hyper-v progit. hiba volt. ki gondolta volna, hogy ez azt implikálja, hogy ezután semmilyen vmware sem fog elindulni többé?!hogyan tudnám újra működőképessé tenne a vmware-t? (a laptop újratelepítését, illetve gyári állapotra való visszaállítását természetesen szeretném elkerülni.)
a hibaüzenetben található link sajna nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Óra topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest