Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
Próbaverzióval nem használható (csak teszt célokra)? Elvielg még van 59 napom

ESX és ESXi is tud a gépeken futni, kipróbáltam mindkettőt
Szóval ha jól értem, akkor ezek kellenek:
- X darab támogatott gép: teszthez most van 2 DL360
- egy gép a vCenter-nek (ez a vCenter Orchestrator?)
- közös storage: teszthez csinálok egy nfs-tA lépések a következők: két gépre felrakom az ESX-et. Egy harmadik gépre felrakom a vCenter-t. A webes konfigban összehozom, hogy elinduljon a vCenter Server majd a vCenter Orchestrator Client-el csatlakozok hozzá és itt tudom majd összerakni a clustert, közös storage-t, stb.
Jól tippelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest