Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Sziasztok! Nagyon új vagyok még a témában. Szerettem volna egy ESXi 6.7 vagy 7.0-t feltelepíteni a Fujitsu Primergy TX100S3-as szerveremre (Xeon E3 1220-as CPU és 12GB RAM). Sajnos nem jön össze, az alábbi hibával elszáll a telepítő bootolás közben:
Találtam a neten, hogy létezik FUJITSU Customized Image is az ESXi oldalán, de ezzel is ugyanez a hiba.
Írtam a Fujitsu supportnak, de lepattintottak, hogy régi a vas, meg különben sem támogatott rajta az ESXi... Pedig volt egy hulladék Lenovo i5-560-as CPUval, meg 8GB DDR3-as rammal és arra sikerült felraknom, csak az elején kellett megadni, hogy allowLegacyCPU=true, mert kicsit panaszkodott, hogy régi a CPU.Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogyan tudnám életre kelteni a sokkal fiatalabb és erősebb Fujitsu-n az ESXi-t?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest