Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kedden voltam rendszerfelmérni az egyik magyar szállodánál, VMware infrával és ősrégi vasakkal. A lényeg most annyi, hogy van 2db IBM System x3250 M3-as hosztjuk, 5.5-ös ESXi-al. Illetve egy EMC AX4 storage iSCSI-val. A gondjuk az volt, hogy nem látják a hosztok a storage-ot.
Az egyiken meg tudtam oldani a gondot, a CHAP hitelesítés nem volt jól megcsinálva. Ez után megjelentek egyből a devices és a datastore tab alatt is a "dolgok". Viszont a másik hoszton csak odáig jutottam, hogy a devices alatt látszanak a virtual disk-ek, de a datastore-nál semmi. Se rescan, se refresh, se restart után nem jelent meg.Neten guglizgatva többen driver/offline bundle hiányosságokat mondtak, mint lehetséges hiba ok. De ahogy néztem, alapból custom image-el lettek felhúzva a hypervisor-ok. Illetve nem értem, hogy ha az egyik hoszt látta a datastore-okat, akkor a másik miért nem...
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet még a hiba oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest