Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cr4sh-
tag
Sziasztok, remélem ti fogtok tudni nekem segíteni.
Ennek a videónak segítségével igyekszem, feltelepíteni a win 10-et külső ssd-re. 6:30-ig el is jutottam, ahol egyszerűen leválasztja a külső merevlemezt, majd visszadugja és a program megkérdezi tőle, hogy hol szeretné futtatni az eszközt. Na ez nem történik meg nálam, egyszerűen felismeri a mac, és a vm semmit nem tesz az eszközzel. Beállítási lehetőség nincs, usb 3.0-át használok, amivel mennie kellene, más ötletem nincs, mi a baja. Ha valakinek van bármi tanácsa, annak nagyon örülnék. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest