Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Szevasztok!
Elég régóta,még Ordasi Gábor feltűnésekor jöttem rá,hogy a számítógépnek jót tesz a víz. De ez huszon valahány éve volt. Kölcsön kaptam első vizes gépét,mai szemmel iszonyú gagyin nézett ki,de tökéletesen és csendesen működött. Rögtön nekiálltam én is az építésnek. A lakótelepi lakásban,az előtérben volt a gépem ,a konyha fala mellett. Nosza a kb. 3 méterre lévő konyhaablak mellett megfúrtam a falat,az ablak mellé egy konzolra egy IFA fűtőradit tettem,tele ventilátorokkal. Az akváriumi keringtető,és a ventiket hajtó táp a konyhabútor mögé+ kb. 6 -8 méter Praktikeres tömlő. Minden működött, mígnem egy hideg téli napon a páralecsapódás miatt leállt a gép. Végig szigetelőztem a rendszert,klímacsövekre való szürke neoprén anyaggal,az Ordasi féle blokkokat is. Így már működött. Vicces volt nézni,ahogy a proci nagy nehezen két jegyűre kínlódta a víz hőt. Érdekes viszont,hogy az általam használt csatlakozókat nem láttam még más gépén. Pedig viszonylag olcsó és jól működik. A haverom nemes egyszerűséggel a mélyhűtő oldalát megfúrva beletette a hő leadót,csak oda masszívabb fagyálló kellettMost sok éves kihagyás után ismét nekiállok az építésnek. Sok ötletem van ,több lépcsőben szeretném megépíteni,de szándékaim szerint lesz egy belső kör,és ez kapcsolódik egy külsőhöz ami a házon kívül lenne. Hasonlóan az autók hűtéséhez. Sajnos első lépcsőben elég barkács kinézetű lesz,de majd apránként lecserélem csilivili cuccokra. Ez csak „kedv”
kérdése!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- EK-Quantum Vector TUF RX 6800/6900 D-RGB - Nickel/Acetal + hatlap!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest