-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Köszönöm az elismeréseket.
Satyricon ioncserélt víz - fagyálló - nyomtató festék.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Satyricon
addikt
válasz baboss #12490 üzenetére
kitöröltem a hozzászólást, mert mintha írtad volna, hogy a 2 vga blokknak mindenképp 1mással kell összekötve lennie. Én meg írtam, hogy miért nem 2körösre csinálod, és akkor nem lenne gond, de kitöröltem! Na de már mindegy, ha jól emlékszem, tanácsolták ezt mások is helyettem
Am szépen összehoztad, nagyon zsír lett, grat! És milyen lötty is van most a rendszerben?
Szerk.: óóó basszus, 45 fokos csatik... sehonnan se tudok szerezni!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Erről vélemények?
-
mrbig25
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12482 üzenetére
Ugyan az előd Z77-I Deluxe-hoz képest valamelyest másabb a felépítése az MPCIE combo,-és a hangkártya miatt, de én valami olyasmire tippelek, mint amit a Bitspower is csinált egy pár napja.
Mivel a lap felépítése adott, ezért én valami hasonlót várok. Remélem a Clean CSQ dizájnt fogják alkalmazni a karikás helyett...szerk: na jól lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
Valami sovány befér. De csak két részből és majd az user csővel összeköti. A fetekhez legalábbis nem olyan izés, a hangkari kinyúlása alá meg majd valahogy benyomorgatják. Ha jól látom kivehető a hangkari úgy annyira nem gáz az is.
Ja, az a full ami a procit is hűti az még jobb. Csak elég érdekes lesz a turbulens blokkimádóknak egy ilyen izé....
[ Szerkesztve ]
-
bodva
aktív tag
Mint a Thermal Armor. Legalábbis gondolom az a terv.
-
Xantor
tag
A helyből kiindulva mindenképp valami ehhez hasonlót tudnék csak elképzelni.
[ Szerkesztve ]
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
tajcsi
őstag
Prbálta már valaki az Eisber Prestige 120/240-es radiját lecserélni mondjuk egy 480-as radiátorra? Érdekelne, hogy mikén alakulnak a hőfokok, ha mondjuk egy 240-es radiátort egy 480-ra cserélnék...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12476 üzenetére
Nézd, valamit valamiért. Azt írtad, hogy nincs a piacon ilyen vezérlő.
Mostantól van. Akkor egyelőre ez az egy. Szóval nincs konkurencia:
árazhatják, ahova akarják, nem kell senkivel versenyezni. Max. nem
a magyar piacra szánták. Annyit kell eldönteni, hogy kell, vagy sem.
Az más kérdés, hogy olyan áron (fogat szívva) kell-e. Ha igen, akkor
össze kell rá spórolni és (csak egyszer) megvenni. Nem kér enni. -
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12474 üzenetére
Részben vicceltem, úgy... Btw. ha a piac igényli, lesz LT: nem hülyék.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #12473 üzenetére
sz: Nem mellékesen, ha vmi baj adódna, hogy gariztatok le egy Pro-t, vagy XT-t, a beépítőkeret és a kijelző nélkül?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DigitXT #12470 üzenetére
Ugyan ki venne kijelzőt és beépítőkeretet 70 ojróért, ha már ott a ketyere a kezében?
Gondolkodtam én anno kijelzős megoldáson, de ugye a tervezett házban nem lesz 5,25-ös meghajtóhely, és nem tudom hogy kultiválná a kijelző, ha a sima nyák-nyák átkötés helyett egy 20-30 centis szalagkábelen át kapná a delejt...
Nem mellékesen -mint már mondtam- gyúrnom kell gyomorra, hogy megemésszem a 150-180€-s árat...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
beteg
őstag
1 hónapig bírtam víz nélkül
újra bent vanCsak futni kell!
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12468 üzenetére
Dumáld le valakivel, akinek kell... Vesz egy LT-t, és megveszi tőled a kijelzőt.
(Btw. a távirányítóra is találnál vevőt, mert van aki Pro-t vesz és külön távot.) -
hellboy0415
aktív tag
Kicsit meg gyepáltam a procimat és az szerintetek jó ha 10 LinX után a víz 24.3 fokos? Lehetséges ez? A proci 4.3Ghz-en ment.
Samsung S20 ULTRA
-
törölt tag
[link]
300 pénz nem is sok érte.Ja, hogy ez 3/8-ad. Akkor passz. Az 1/4 meg olyan drága én arra le nem cserélem. Azt hittem van olcsó 13/10 csati, mert akkor cserélnék a 10/8-ról, de így kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12465 üzenetére
Ugyan kérem, lekapod a kijelzőt, és máris LT. (Jó, "kicsit" drágább úgy, de...)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #12464 üzenetére
Dörzsölés visszavonva, mert nem lesz belőle LT változat...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KAMELOT
titán
válasz Whit3Rav3n #12460 üzenetére
Az tuti! Azért kell ám oda a VGA tartó cucc.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Haverom elküldte a 7970 waterblokkot, amit eladok majd az illetőnek. Először láttam ilyet. 1kg hát rohadt nehéz az a blokk!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
törölt tag
válasz Seri21 #12453 üzenetére
Én ezt Prime+Furmark kombóval szoktam elintézni, közben Aida stresszelő vacakjában beállítom mit akarok látni. Persze nem indítom el azt is, csak ha megnyitod akkor monitorozza a hőmérsékleteket. Küddi neki negyed órát és kiderül minden oké-e. Mondjuk víznél kicsit többet is lehet várni mire teljesen felmelegszik. Attól függ milyen rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Akcok94
senior tag
hali,
az elfogadható érték 30 fokos víznél 45-48 fokos videokártya? ennyi lenne a differencia?
mert a proci 30 fokos, a lap 38 fokos és ezután jön a videokártya a körbe.szerk.: utólag elolvasva kicsit nem beszél magyar.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
MrPetya19
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12442 üzenetére
Ja, néztem azt is, de az st30 bemegy, az xt45 már valszeg nem, de az xspc ex360 low prof, az a max ami befér.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #12442 üzenetére
Gondolom a végtelen sok csatlakozási lehetőség az egyik ilyen.
-
MrPetya19
addikt
XSPC radikról van vélemény?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
baboss
őstag
Megvárom amíg megjön a kari.
Akkor megnézem mire jutok.
2 lehetőségem lesz.
Összekötöm valahogy
Elcserélem a Koolance blokkot egy EK-ra.
Mindenkinek köszönöm a segítségét.
Majd jelentkezem,hogy mi lett a végeredmény.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pista0001 #12433 üzenetére
Szerintem az ő baja alapvetően, nincs hely a két kártya között és a csati is el vannak tolva.
A párhuzamos VS soros kérdést még fel sem tette“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
-
DigitXT
nagyúr
válasz baboss #12424 üzenetére
Mint ahogy a kolléga linkelte, nem feltétlen kell a 2 VGA-nak a körben egymás
után következnie, így sokkal nagyobb szabadságod marad csatikkal legózni.Szerk: nyilván a legegyszerűbb a tök egyforma kártya+blokk kombó, és azokat
párhuzamosan bekötni 2 db sima SLI összekötő csatival, de ha már így alakult,
akkor kelleni fog egy kis kreativitás... Legkésőbb akkor, mikor berakod a VGA-t.
Viszont írod, hogy még nincs meg: nem lenne egyszerűbb másikat keresni?[ Szerkesztve ]
-
Drizzt01
őstag
válasz HUfantom #12425 üzenetére
Esteleg 4 db ilyen ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
baboss
őstag
válasz HUfantom #12422 üzenetére
Hát igen.Én is biztos ki fogok találni valamit. Amíg nincs meg a VGA addig csak elméletben lehet próbálkozni.Ha meglenne akkor már biztosan meg is oldottam volna a gondot.Beszerzek 2 csatit amivel elvileg össze tudom majd kötni.
Azért kértem a tanácsokat mert elakartam kerülni,hogy amikor berakom A VGA-t akkor keljen még csatikat keresni és venni hozzá. -
zolee33
csendes tag
sziasztok
ideiglenes megoldásnak megtenné ő?:
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/huto_ventilator/egyeb/eheim_compact_300_pumpa_szivattyu_uj_1794307445.htmlcsak egy kari lessz rajta,cpu többi rendben megy 25c-on de a karinak muszály,kicsit forrófejű....
-
őstag
válasz hellboy0415 #12392 üzenetére
Hát nézd próba cseresznye.
Ha bármi gond lesz azon kívül, hogy ereszt a rendszer akkor a gép hővédője úgyis leveri az egész gépet.
Lehet, hogy elég lesz lehet nem. Ha viszont nem akkor biztosan a proci adja fel előbb, mert ami nem nagyon szereti a hideget. Először elkezd lassulni a gép és mikor már nagyon nem bírja megáll.Eddig kétszer sikerült elérni, hogy leállt a D5 pumpám és a rendszer felment 99 fokra. Minden annyi volt, ugyan 5 FPS-en volt WOT-ban de ment a játék. Kilépetem windows shutdown és leállt. Köv indításkor irány a bios, megigazítottam a kábelt, és már 30 fok újra.
baboss
Enyimnél is hasonló problémák voltak, de kreatív ember mindent megold...“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
válasz #90933760 #12391 üzenetére
Helló
1 Gigásat csak a gyártás vége felé adott ki a Giga abból a kártyából. 6950-es felfelé unlockolni csak az első pár szériában tudtad. Ott kihagyták a kiégetés lépését, hogy gyorsuljon a gyártás, mert az emberek sok kártyát akartak. Persze minden kártyára ami PH-na fent van ráírják, hogy persze hogy lehet unlockolni, de nem tették. Valami bűzlik ott............
Inkább menjél 64 bit rendszerre hacsak nincs valami piszkosul drága programod ami csak 32 biten fut. De Google a barátod, segít szerezni egy guidet, hogy menjek 64 bit alatt. Már már FullHD felbontáshoz kevés az 1 Giga Vram.......
PS: 32 bites oprendszerrel vajon mit kezdeni a memóriámmal ?
ATI radeon 6990 4GB + Nvidia 8800GTX 768 MB ram. És kiírja a win, hogy nem tudja megcímezni a 8GB ramomat......“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
Joshi
titán
válasz Satyricon #12393 üzenetére
A képeken egy frissen feltöltött rendszer látható ezért olyan tiszta és átlátszó a cső, eltelik néhány hónap és már nem is olyan szép. Kizárt dolog hogy egy ilyen kék színű folyadék ne színezné meg a csövet, ha ilyet akarsz akkor gyorsan készíts róla képeket amíg még jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest