-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Egyszer találkoztam egy olyan csatival amit amikor lecsavartam a D5-ről, a menete körül ilyen fehér színű ragadós/nyúlós anyag volt. Azt mire használják, tömítésre? És mi a "szakneve"?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #14963 üzenetére
Peldaul milyen jobb?
-
tajcsi
őstag
Letezik ebben az arban ennel jobb megoldas?
-
tajcsi
őstag
Phobya UC-1 vagy EK Supremacy ELITE a jobb?
-
tajcsi
őstag
FrozenCPU-ról rendelt már valaki?
-
tajcsi
őstag
válasz mrbig25 #14083 üzenetére
Nem vettem eszre sory....lattam, hogy a swiftechnek van ilyen pumparadi egyben cucca, 170 dollarba jonne ki.
Azon gondolkodtam, hogy ez, es egy akarmilyen sz*r cpu blok jobban teljesitene -e, mint egy H110i, vagy TD03 vagy eisber240 rendszer...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Swiftech MCP35x pumparol mi a velemenyetek?
-
tajcsi
őstag
AZ Aquacomputer airplex modularity system-jén kívül tud e valaki olyan megoldást, ahol a radiátorra, vagy radiátorba építhető a pumpa?
-
tajcsi
őstag
A swiftechnel neztema futyubon, hogy eleg gyakran hibasodik meg a pumpa...
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz SkyS1gn #14017 üzenetére
Elmeletileg az osszes rendszer bovitheto, hiszen ha tartalyt teszel hozza, vagy gpu blokkot, siman fel lehet tolteni. Egyebkent a gyari radit azonnal lecserelnem valami komolyabbra, tripla extrem 140mmre gondoltam, csak a pumpa zaja es maga a cpu blok hatekonysaga miatt erdeklodom. Nagyon bejovos a TD03 sokkal szebb a blokkja, csak nem tudom az mennyire lenne jobb vagy rosszabb ha esetleg kesobb bovitenem a cuccot, bar, VGA szempontbol valamiert leghutes parti vagyok...
-
tajcsi
őstag
Azt olvastam, hogy a swiftec h220 pumpaja 6wattos, mig a tobbi AIO vizhutesek pumpai 1,2wattosak. Ez szerintetek igaz?
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
Prbálta már valaki az Eisber Prestige 120/240-es radiját lecserélni mondjuk egy 480-as radiátorra? Érdekelne, hogy mikén alakulnak a hőfokok, ha mondjuk egy 240-es radiátort egy 480-ra cserélnék...
-
tajcsi
őstag
Casekingről nem akar valaki mostanában rendelni?
-
tajcsi
őstag
Tudom nem teljesen ide illik, de szerintetek melyik a jobb, seidon vagy eisber 240? És mennyit donba a cuccon, ha hozzáadnék mondjuk + egy tripla radit, és mennyit, ha a gyári dual radit lecserélném egy tripla extreme-re?
-
tajcsi
őstag
Nos, erre már majdnem azt lehet mondani, hogy tökéletes...viszont akkor sem értem, ha valaki eddig elmegy anyagilag, miért nem szedi le bár azoknak az óccó cm ventik szivárvános matricáját...
Ja, nem akart mdpc-t mindenesetre, ez eszmletlen szép. Erre mondom, hogy igényes...[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
AsRock P67 fatal1ty professional laphoz l;tezik fullcover WB?
-
tajcsi
őstag
AsRock fatal1ty p67 lapra látott már valaki wb-t?
-
tajcsi
őstag
Fiúk, ha valakinek szüksége van egy TJ07-re dobjon egy privit. Szétszedve a rendszer, ez is nagydobra kerül...
-
tajcsi
őstag
Xmasz iz kámin' [link]
-
tajcsi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #4968 üzenetére
Francba, lemaradt a link
-
tajcsi
őstag
Szeretnék venni egy quad radit, 4*120-asat. Szerintetek milyet kéne venni egy 3770k meg kettő gtx680*hd7970 hűtéséhez? Nézegetem az aprót de nemhogy használtat, még ujat sem találtam...
-
tajcsi
őstag
válasz SSJmeszes #3402 üzenetére
Akkor pláne szerintem nézz használtat. 500+eurót inkább menj és k*rvázz el, vagy ha már nős vagy vidd el valahova őt, jobb lesz mindenkinek hidd el am is az aprón aztán minden van. Tripla radit pl ajánlani tudom a sysrad-okat, asszem 8ezer forint, és vadiujak...érted már miért rendelnék pl EKt ha ez is megteszi a tizedéért...
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
Hát arra a porféleségre
SSJmeszes
a 2 vga blokk darabja annyi szerintem, a jobb minőségű. Semmiképpen nem 15-6ezer darabja. A használt cuccnak sincs semmi baja, itt ott kopott ami funkcionalitását nem fojásolya be egy kicsit sem.MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz SSJmeszes #3392 üzenetére
Mit izgulsz, ilyen rendszered van és sajnálod neki a vizet? Előbb dontsd el ujat akarsz vagy jó a hasnzált is, aprón tizedannyiért megveheted. Ha ujban gondolkodsz, szerintem olyan 500-600eur de lehet egy picivel több is hogy nornális legyen a cucc...
-
tajcsi
őstag
Hol tudom megnézni, hogy pl pécsen este milyen programok vannak a mai ünnep alkalmából?
-
tajcsi
őstag
Ha ráklikkelsz a két linkre a protype one és two-ra akkor ennek a projectnek a részleteit láthatod:
és igen, azbiza egy TJ07
Tudoja valaki hol tudom megnézni, hogy Pécsen ma milyen programok vannak?
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
már ne haragudj de...az a ház testvérek között is jóóóval 80 ezer fölött van gondolom volt pár álmatlan éjszakád utána...mondjuk én nem fizettem az enyémért teljes árat, de az eddigi munkálatok meg elkészítése a vizes rendszeremhez jócskán túllépte a bolti árát. Ilyen ez a modding...
-
-
tajcsi
őstag
Pont ő szervezi azt a rendelést. Bátran ajánlom. Igen ilyesmire gondoltam, viszont ennek a talpazata nem megfelelő - ugyan van mivel lefogni a házhoz, viszont nekem arra lenne szükségem, hogy a talpazat mélyebben legyen magánál a tartónál, kb így
-
tajcsi
őstag
Tudja valaki hol lehet venni valami jó kis radiátor tartót? dual radit szeretnék a ház aljára oldalra fektetve odarögzíteni....
-
tajcsi
őstag
Fiuk, kéne nekem egy két pikcsör. Méghozzá ilyesmiről, hogy rendszer amiben mondjuk 16/10-es és egy másik ahol 16/13-as csatik vannak, szeretném látni hogyan is néz ki a kettő "élesben".
-
tajcsi
őstag
Laingd5 szivattyúhoz 16/13 vagy 19/13-as csatik a jobbak? Ha 19/13-as akkor mekkora differenció lesz a hőfokokbana 16/13-as rendszerhez képest?
-
tajcsi
őstag
Akkor mégiscsak rosszul magyaráztam. Az elképzelés: nézzetek megy egy TJ07 házat. Ugye az alsó részben van a táp és a HDD tartók. Namost az én esetemben a HDD tartók kidobva, helyükön radiátorok vannak/lesznek. Az alaplap/proci/ram/vga és a radikat ugye egy ilyen "térelválasztó elem" választja el. Ennek az elemnek, vagyis majdnem a teljes ház szélességében ami 18cm lenne lefektetve ez a vezető elem. Max 12mm vastag lehet az anyaga ennek a vezető elemnek a rászerelt plexitetővel/fémtetővel együtt.
Kicsit gány a rajz de most ez van másképpen nem tudtam lerajzolni. Szóval ugye a VGA/CPU blokcsatijairől vezetnének a csövek a vezető elemig, majd ugye abban folyna a víz tovább oda ahova kell.
-
tajcsi
őstag
Ki mondta, hogy az melegedne...ez csak egy eszköz lenne, hogy elkerüljem a csövezést. De ha már ugye fémmel érintkezik, amelyet hűt venti vagyis a felületén áramlik a levegő, ha minimálisan is de ugye hűtene is.
A kérdés továbbra is az, mekkora kéne lennie az átmérőknek...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
Nemtudom, kérdeztem, ugy jött le...mindegy, Van itt egy probléma amit meg kéne oldani. Naszóval, adott egy costume blok. Se nem cpu, se nem VGA blok, nevezzük így "köztes" bloknak. Azon agyalkodom, hogy csináltatok egy custum blokkot, mivel a modba nem illenek bele a jósza vizcsövek. Ennek a blokknak az lenne a funciója, hogy csövezés nélkül vezetne el a vizet az egyik csatitól a másikig. Kérdés: milyen átmérőjű legyen a kanális a blokkban, ami nem csinálna akkora ellenállást, hogy probléma lenne egy 19/13-as csatis rendszerben?
Képen mindent elmagyaráztam. Azok a fekete szálak azok ilyen micsodákb amik a prociblokkok belsejében is vannak tudjátok, hogy jobban vegye fel a hőt a víztől a blokk.MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest