- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát nem is tudom. A Thermochill radi és 2 olcsóbb között nincs olyan nagy különbség árban (főleg, hogy ha már ekkora értékben rakok össze vízhűtést már mindegy), másrészt meg Thermochill radi több, mint 2x olyan nehéz és vastag, mint az olcsóbbak. A szendvics dolog meg azért nem tetszik, mert lehet nem véletlen nem látni sok helyen ilyen megoldást. Kb.: fél év múlva jön össze a pénzmag vízre, de jobb már most készülődni, megkeresni a kérdésekre a választ.
De most a legnagyobb kérdés a radi dolog, mert a többi alkatrésszel nem vagyok gondban. De amit már kérdeztem egyszer: (egyelőre) elég lenne ez a Thermochill duplaradi 4 ventivel a konfigomra?
Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest